Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید ملکشاهی، مدیرکل مرکز خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) در خصوص طرح‌های برون سپاری مددکاری کمیته امداد گفت: دو طرح برون سپاری در حوزه خدمات مددکاری و خدمات مشاوره در کمیته امداد در حال کار است و در قالب طرح اول خانواده‌هایی که سالمند هستند در این طرح کمیته امداد در نظر دارد با هماهنگی مراکز نیکوکاری و خیریه مددکاری بخشی از این ۳۰ درصد خانواده‌های سالمند را به این مراکز واگذار کند که حدودا عملیاتی شده و در حال استقرار در استان‌ها است و قبلا بخشنامه این کار نیز ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- ملکشاهی در ادامه گفت: با سازمان زندان‌ها ارتباط برقرار شده که امور مددکاری آن دسته از خانوار‌هایی که سرپرستان زندانی دارند را به انجمن حمایت از زندانیان واگذار کنیم که این اقدام نیز در دستور کار است و هماهنگی‌ها و اقداماتی برای آن صورت گرفته، ولی تاکنون اجرایی نشده است و ظرف چند ماه آینده عملیاتی می‌شود.

مدیر کل مرکز خدمات مددکاری کمیته امداد در ادامه درباره جمعیت خانوار‌های تحت پوشش کمیته امداد که سرپرستان آن‌ها زندانی هستند گفت: جمعیت آن‌ها ۳۰ هزار خانوار است.

ملکشاهی افزود: در بخش مشاوره هم در دو سال گذشته با عقد قراداد با مراکز تخصصی دارای مجوز مشاوره‌ها هم برون سپاری شده و حدود ۳۸۰ مشاور هم خود کمیته امداد دارد که امورات جاری خانوار‌ها را پوشش می‌دهند و در اقصی نقاط کشور مراکز و کلینیک‌های سازمان نظام روان شناسی قراداد داریم و خدمات مشاوره تخصصی به خانوار‌ها می‌دهیم.

وی در ادامه درباره شیوه قرارداد با این مددکار‌ها گفت: مشاورانی که با آن‌ها کار می‌کنیم خرید خدمات برای آن‌ها صورت می‌گیرد و در ازای خدمات به خانواده‌های مددجوی کمیته به آن‌ها حق الزحمه پرداخت می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: افرادی که در حیطه‌های فرهنگی آموزشی حمایتی بخواهند با امداد همکاری کنند به عنوان مددکار افتخاری از طریق حوزه مشارکت‌های مردمی ثبت نام می‌کنند و حوزه مشارکت‌های مردمی این افراد را به ما معرفی می‌کند و در سامانه‌های امداد هم این افراد که این امکان ثبت نام را دارند بعد از بررسی‌هایی که انجام می‌شود همکاری با آن‌ها شروع می‌شود.

ملکشاهی در ادامه درباره شیوه جذب مددکاران کمیته امداد گفت: حدود ۴ سال است که هیچ گونه جذبی در کمیته نداریم و نیرو‌ها آن‌هایی هستند که با دوره‌های اموزشی و ضمن خدمت آن‌ها را به روز می‌کنیم. رویکرد امداد رویکرد مددکار محوری است و عمده افرادی که دارای تجربه و تخصص مددکاری هستند در ساختار امداد به طرف نقش مددکاری هدایت می‌شوند تا با این ویژگی بتوانند خدمات موثر تری را به خانواده‌ها بدهند، ولی جذب نیرو نداریم. ۴ هزار ۲۰۰ مددکار خانواده و مشاور داریم که این‌ها در خط مقدم امداد به نیاز‌های مددجو‌ها رسیدگی می‌کنند.

مدیرکل مرکز خدمات مددکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) در ادامه درباره مددجونما‌ها همچنین بیان کرد: تعدادی از خانواده‌ها با توجه به بانک اطلاعاتی که بین ما و وزارت رفاه رد و بدل شده به ما معرفی شدند که استحقاق دریافت کمک معیشت و تحت پوشش بودن را ندارند که در بررسی‌ها بخشی از این افراد متوجه شدیم که منابع اشتبا‌ها برای آن‌ها بوده و آن‌ها همچنان مددجو هستند و آن‌هایی که شرایطش را ندارند از چرخه خارج شدند.

ملکشاهی تاکید کرد: ۷۰ تا ۸۰ درصد اطلاعات داده شده دچار مشکل بوده و ما در حوزه مددکاری این طور به این صورت عمل نمی‌کنیم که صرفا بر اساس آمار مستند کار کنیم بلکه وضعیت خانواده را بررسی می‌کنیم و تحقیقات میدانی هم انجام می‌دهیم و با توجه به این بررسی‌ها بخش‌هایی از زوایای زندگی خانواده‌ها مشخص می‌شود که با اطلاعات مستند همخوانی ندارد و آن‌ها همچنان مدجوباقی می‌مانند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کمیته امداد خانواده کمیته امداد کمیته امداد امام خمینی وزارت رفاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۹۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خراسان‌ جنوبی از پرداخت بیش از ۱۰۶ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه صندوق امداد ولایت در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علیرضا گرامی‌نسب با اعلام این خبر اظهار داشت: صندوق قرض الحسنه امداد ولایت استان خراسان جنوبی سال گذشته در مجموع 7 هزار و 159 فقره وام به میزان 105 میلیارد و 988 میلیون تومان به تفکیک 501 فقره تسهیلات به ارزش 17 میلیارد و 428 میلیون تومان در حوزه اشتغال و خودکفایی، و مبلغ 21 میلیارد و 827 میلیون تومان تسهیلات مسکن به یک هزار و 161 نفر پرداخت کرده است. 

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت خراسان‌ جنوبی گفت: علاوه بر این تسهیلات، 5 هزار و 147 فقره تسهیلات کارگشایی به مبلغ 61 میلیارد و 73 میلیون تومان و 350 فقره تسهیلات فرهنگی شامل کمک هزینه تحصیل دانشجویان به مبلغ 5 میلیارد و 660 میلیون تومان پرداخت شده است. 

وی ادامه داد: این صندوق با هدف تجمیع و مدیریت منابع مالی سازمانی و ظرفیت‌های مالی و اعتباری نیکوکاران از یک‌سو و گره‌گشایی از نیازمندی هموطنان از سوی دیگر گام در عرصه فعالیت پولی و مالی، با نیت غیرانتفاعی و خیرخواهانه گذاشته است و خیرین می‌توانند با افتتاح حساب قرض‌الحسنه در این صندوق علاوه بر برخورداری از اجر معنوی پرداخت تسهیلات به نیازمندان به کاهش صف انتظار اقشار آسیب‌پذیر در دریافت وام قرض‌الحسنه کمک کنند.

ارائه 13 هزار خدمت مشاوره تخصصی به مددجویان خراسان‌جنوبی 

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌خمینی(ره) خراسان جنوبی نیز از ارائه بیش از 13 هزار خدمت مشاوره تخصصی به مددجویان استان در سال گذشته خبر داد. 

 جمشید سورگی گفت: بهره‌مندی همه اقشار جامعه تحت حمایت از  خدمات مشاوره‌ای یک ضرورت در رشد روانی و اجتماعی آنان است و  ارائه خدمات با کیفیت مشاوره‌ای  برای خانواده‌های تحت حمایت در اولویت برنامه‌های این نهاد  قرار دارد.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان جنوبی تصریح کرد: 7 مشاور همکار و 11 مشاور برون سپار، ارائه خدمات روانشناسی  و مشاوره‌ای به خانواده‌های تحت حمایت را برعهده دارند.

سورگی با بیان این‌که بیشترین مشکلات مراجعین حوزه مشاوره به ترتیب مربوط به مشکلات خانوادگی و زناشویی، ارتباطی و آموزشی است ادامه داد: در سال گذشته تعداد 13 هزار و 426  جلسه خدمت مشاوره در قالب مشاوره‌های فردی و گروهی  انجام شده است که از نتایج مثبت آن می‌توان به ازدواج مجدد 103 نفر از زنان مطلقه و فوت سرپرست حائز شرایط ازدواج مجدد اشاره کرد.

وی با اشاره به نقش بی بدیل مشاوره درست و به‌هنگام در کاهش آسیب‌های اجتماعی اظهار داشت: 69 نفر از مددجویان درگیر آسیب اعتیاد پس از دریافت خدمات تخصصی مشاوره و ترغیب به ترک اعتیاد، به مراکز مربوطه معرفی و اکنون بهبود یافته و کماکان خدمات مشاوره‌ای را دریافت تا از بازگشت مجدد آنان به آسیب جلوگیری شود.

معاون امور فرهنگی کمیته امداد امام‌ خمینی(ره) خراسان جنوبی تصریح کرد: مددجویان تحت حمایت کمیته امداد تمامی خدمات تخصصی مشاوره روانشناسی را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات مشاوره و مددکاری رایگان به رانندگان تاکسی و خانواده هایشان
  • ارائه خدمات پزشکی به ۲۰۰۰ نفر از مددجویان زنجانی
  • پوشش ۵۱۶ هزار فرزند یتیم توسط حامیان
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • حمایت بهزیستی از ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چندقلو
  • ۶۷۷ خانواده دارای فرزند چند قلو تحت پوشش بهزیستی زنجان هستند
  • کمیته امداد تویسرکان از مادران باردار و شیرده حمایت می کند
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد