Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت:‍ با افتتاح و بهره‌برداری پایاب سد خدافرین در منطقه مغان ۴۰۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد خدافرین در شهرستان اصلاندوز به کشاورزان واگذار شده است. ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۲ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پارس‌آباد، اکبر بهنامجو در بازدید از طرح‌های عمرانی و زیرساختی شهرستان اصلاندوز اظهار داشت: در سطح استان اردبیل شمال استان و به ویژه شهرستان‌های پارس‌آباد، اصلاندوز و بیله‌سوار از اهمیت بسیار بالا و جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از واگذاری 4 هزار هکتار از اراضی پایاب سد خدافرین در شهرستان اصلاندوز به کشاورزان خبر داد و افزود‌: با افتتاح و بهره‌برداری پایاب سد خدافرین در منطقه مغان 4000 هکتار از اراضی پایاب سد خدافرین در شهرستان اصلاندوز به کشاورزان واگذار شده است.

بهنامجو با اشاره به احداث و راه‌اندازی پروژه‌های بزرگ عمرانی و زیرساختی شمال استان اردبیل تصریح کرد: در شمال استان اردبیل پروژه بزرگ و با اهمیتی احداث می‌شود و هم‌‌اکنون پایاب سد خدافرین در حال اجرای مراحل پایانی است.

حجم 60 درصد مخازن سدهای استان زنجان پر شده استآیین‌نامه اجرایی قانون واگذاری اراضی منابع ملی در سمنان به‌طور کامل محقق شود77 هکتار از اراضی شهرک‌های صنعتی استان کرمانشاه واگذار شد

استاندار اردبیل انتقال آب از رود ارس به مناطق کشاورزی را نیازمند اقدامات زیرساختی دانست و بیان کرد: انتقال آب از رود ارس به مناطق کشاورزی نیازمند اقدامات زیرساختی است به طوری که در بحث  انتقال آب از رود ارس به منطقه مورد نظر کشاورزی نیاز به سیفون‌هایی است که باید ایجاد شود.

وی با بیان اینکه 2 خط انتقال آب لوله گذاری شده است اظهار کرد: خوشبختانه 2 خط لوله گذاری شده و تا پایان امسال کامل می‌شود و با این دو خط می‌توان نزدیک 35 تا 45 هزار هکتار از اراضی را زیر کشت برد.

انتهای پیام / 146/ش

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۹۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد

رئیس جهاد کشاورزی مازندران از اجرای تجهیز و نوسازی ۶۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی این استان بین ۲۱۰ هزار هکتار خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، بابک مؤمنی عصر امروز_یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در برنامه زنده رادیویی «رادیو سراسری گفت‌وگو» با اشاره به اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری این استان اظهار کرد: بزرگترین طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری مازندران در شهرستان آمل در حال اجراست.

وی با بیان اینکه تجهیز اراضی با محوریت اراضی شالیزاری در حال اجراست و متوسط مالکیت اراضی شالیزاری ۰.۷ هکتار است، تاکید کرد: تجهیزات و امکانات در اختیار این مزارع قرار ندارد و ابعاد قطعات مهندسی شده و هندسی نیست.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تاکید بر اینکه با توجه به حرکت کشاورزی به سمت اقتصادی و هوشمندانه، باید اراضی کشاورزی ما اقتصادی و مهندسی شده باشد، اظهار داشت: این طرح با الگوگیری از کشور ژاپن در ایران اجرا شد و یک نظام تحویل و مدیریت آب با محوریت آب و آبیاری و زهکشی اراضی در هر یک از قطعات اجرایی شد که مصرف نهاده‌ها را مدیریت بهینه می‌کند و انقلابی در مدیریت مزارع به‌وجود می‌آورد.

مؤمنی این طرح را زیرساختی و مهم دانست و گفت: از ۲۱۰ هزار هکتار اراضی شالیزاری استان ۶۰ هزار هکتار تاکنون تجهیز و نوسازی شد و سرعت اجرای این پروژه با توجه به محدودیت منابع کند است و باید با جدیت و شتاب بیشتری دنبال شود.

وی با بیان اینکه به دنبال توسعه و ارتقا این طرح هستیم که بتوانیم سامانه‌های کم فشار آبیاری و انتقال آب با لوله را هم در این طرح اجرا کنیم، تصریح کرد: آب‌بندان را در بالادست مزارع و در پایین دست مزارع نیز بازچرخانی آب را داریم تا منجر به کاهش تلفات آب را داشته باشیم.

این مسؤول با اشاره به اینکه با توجه به اینکه انتقال آب و زهکشی اراضی در مزارع سنتی اراضی شالیزاری وجود نداشت طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری به صورت کامل و با همه ملحقات طرح در روستای نوایی محله فریدون‌کنار اجرایی شد، خاطرنشان کرد: این طرح به عنوان یک پایلوت ملی است تا در جایگاه یک کار ترویجی مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 750896

دیگر خبرها

  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • ۲۷۶ شعبه اخذ رأی در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیله سوار
  • ۲۲ هزار هکتار از اراضی شهرستان بروجرد زیر کشت می‌رود
  • مدیریت سدهای مشترک با استان‌های همجوار، به اردبیل واگذار شود
  • رهاسازی آب از سد علویان به زمین‌های زراعی شهرستان‌های مراغه و بناب
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی