Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

قطعا خانواده‌ها از هیچ تلاشی برای موفقیت فرزندشان که موفقیت خودشان محسوب می‌شود دریغ نمی‌کنند. از راحت‌ترین اقدام که آرام کردن فضای خانه است گرفته تا پرهیز از مهمانی‌های غیر ضروری! در این بین یک مطلب قابل توجه وجود دارد آن هم اینکه به فرزند خود بیاموزیم موفقیت در سایه تلاش پیوسته صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این‌باره خبرنگار آموزش و پرورش در گفتگو با کارشناس آموزشی به نکاتی که والدین به کمک آن می‌توانند به بهبود عملکرد دانش آموز خود در دوران امتحانات بپردازند اشاره کرده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران سعید هدایتی کارشناس آموزشی در خصوص نقش خانواده‌ها در موفقیت و آرامش دانش آموزان در فصل امتحانات اظهار کرد: یقینا فصل امتحانات از پراسترس‌ترین ایام برای هر دانش آموز درس خوان و حتی تنبل به شمار می‌رود.

او افزود: خانواده‌ها می‌توانند با مدیریت یک سری نکات ضروری و کلیدی در برقراری آرامش دانش آموزان و به تبع، موفقیت هر چه بیشتر آن‌ها کمک به سزایی کنند.هدایتی ادامه داد: قدم اول ایجاد آرامش و به وجود آوردن جو آرام در خانواده است این امر با کاهش فشار‌ها و جدال‌های احتمالی و مدیریت در برگزاری مهمانی‌ها میسر خواهد شد.

این کارشناس آموزشی در خصوص تغذیه مناسب در فصل امتحانات گفت: متخصصان تغذیه تاکید دارند که در این بازه زمانی یعنی ماه امتحانات از مصرف غذا‌های چرب و پر حجم پرهیز شود و غذا‌های مغذی و مقوی در اختیار دانش آموزان قرار گیرد، آجیل و خوراکی‌های کم حجم و پر سود در عملکرد ذهنی دانش آموزان موثر خواهد بود.او با اشاره به اینکه کمک به برنامه ریزی صحیح درسی که از وظایف مهم دانش آموزان است، بیان کرد: در صورتی که خود دانش آموز قادر به آماده سازی یک برنامه درسی جامع و مناسب نیست والدین می‌بایست به کمک یک مشاور تحصیلی اقدام به دریافت یک برنامه جامع و متناسب با شرایط فرزند خود تدوین و دریافت کنند. برنامه ریزی از جمله ضروری‌ترین اقدامات برای رسیدن به نتیجه مطلوب در هر کاری از جمله دوران امتحانات است.

هدایتی افزود: نظارت صحیح در انجام این برنامه درسی توسط خانواده از خود برنامه مهم‌تر بوده و جدیت در این امر، جدیت دانش آموز در توجه و ارزش گذاری به برنامه ریزی را به همراه دارد.

این کارشناس آموزشی در خصوص اهمیت رفتار والدین در فرایند ایام امتحانات تصریح کرد: آن‌ها باید از بزرگنمایی کردن در امتحانات خودداری کنند که این رویکرد باعث می‌شود تا دانش آموز یا سرد شود و از تلاش خود دست بکشد و یا از شدت اضطراب کاذبی که تحت تاثیر جو به وجود آمده از گرفتن نتیجه مطلوب در امتحانات باز بماند.

او ادامه داد: اولیا برای شناخت دانش آموز خود باید وقت گذارند و با مراجعه به مشاور و معلمین مدرسه در تدوین یک برنامه متناسب با احوالات دانش آموزشان وضعیت تحصیلی او را به مسیر بهتری سوق دهند.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: امتحانات کارشناس فصل امتحانات صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۳۹۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات

امتحانات نهایی به صورت کشوری برگزار می‌شود و تاثیرات مهمی بر آینده دانش‌آموزان دارد، از همین رو دانش‌آموزان تمام تلاش خود را به کار می‌گیرند تا بهترین نمرات را کسب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که دانش‌آموزان در این خصوص نگرانی دارند و افت تحصیلی در امتحانات نهایی یکی از موضوعاتی است که از دغدغه دانش آموزان به شمار می‌رود و این در صورتی است که بنا به گفته مسئولان مربوطه، بخشی از افت تحصیلی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود.

تأثیر انگیزه دانش‌آموزان در نمرات امتحانات نهایی

محسن زارعی، رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

وی گفت: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یک‌باره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم، این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تأثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

وی ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش‌آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

تاریخ برگزاری امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳

مصطفی پردلی، معاون رسانه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارت آموزش‌وپرورش در صفحه ویراستی خود از مشخص شدن برنامه امتحانات نهایی خردادماه دانش‌آموزان خبر داد و نوشت:

«بنا بر اعلام مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش

برنامه امتحانات نهایی خرداد ماه مشخص شد

با آرزوی موفقیت برای دانش آموزان عزیز»

کد خبر 748368

دیگر خبرها

  • شرکت ۲۷ هزار دانش‌آموز خراسان شمالی در امتحانات نهایی
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود