Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@05:30:18 GMT

بهبود روابط بانکی ایران و عراق با خروج آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۴۱۱۳۰

بهبود روابط بانکی ایران و عراق با خروج آمریکا

«سید حمید حسینی» امروز (پنجشبه) در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: آمریکایی‌ها در روابط تجاری ایران و عراق اخلال ایجاد می‌کنند و هرچه خواستیم روابط بانکی بین دو کشور را برقرار کنیم، آمریکایی‌ها در بانک مرکزی عراق دخالت کرده و اجازه نمی‌دهند بخش خصوصی روابط عادی داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد که قطعا تضعیف آمریکا در عراق و خروج آن‌ها از این کشور به بهبود روابط و جایگاه ایران در عراق کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با اشاره به اتفاقات اخیر رخ داده در کشور عراق اظهار کرد: استقبال مردم از تشییع پیکر سردار سلیمانی و ابومهدی در عراق و همچنین پیام آیت‌الله سیستانی نشان می‌دهد روابط ما با عراق عمق بیشتری یافته و می‌توانیم به بهبود روابط و حضور کمتر آمریکایی‌ها در منطقه امیدوار باشیم.

رییس اتاق مشترک ایران و عراق بیان کرد: به نظر می‌رسد با همگرایی ایجاد شده بین احزاب سیاسی عراق، اوضاع این کشور سر و سامان بگیرد.

روابط صادراتی با عراق افزایش می‌یابد

وی درباره وضعیت تجارت بین دو کشور گفت: ظاهرا تظاهرات و اغتشاشات در عراق کاهش پیدا کرده و جریانات اخیر نیز روابط دو کشور را تقویت کرده است. هم اکنون وضعیت روابط تجاری ایران و عراق روال عادی را طی می‌کند، البته صادرات به دولت مرکزی کاهش پیدا کرده اما صادرات به اقلیم کردستان افزایشی بوده است.

حسینی با بیان اینکه قطعا روابط صادراتی با عراق افزایش می‌یابد، افزود: بخشی از عدم کاهش صادرات به دلیل کاهش مصرف خریداران عراقی در پایان سال میلادی بود که منجر به افت بازار شد. اکنون با پایان تعطیلات و کاهش تظاهرات، وضعیت در حوزه خدمات و کالایی روز به روز بهتر می‌شود.

برچسب‌ها آیت الله سیستانی ایالات متحده آمریکا سید حمید حسینی تجارت پروندهٔ خبری انتقام سخت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آیت الله سیستانی ایالات متحده آمریکا سید حمید حسینی تجارت آیت الله سیستانی ایالات متحده آمریکا سید حمید حسینی تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۱۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه عظیم ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده است سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. لذا کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آنها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت عظیم جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه خروج از سیاه چاله جمعیتی قدردانی از جامعه مامایی است
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • واکنش معاون رئیسی به پذیرش دانشگاهیان آمریکایی
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • وعده صادق آب به خانه مورچه ریخت/ نمایش باطن حقوق بشر آمریکایی
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • حمله بی سابقه از خاک عراق به تل آویو/ نگرانی شدید آمریکایی‌ها درباره وقوع جنگ داخلی/ اعلام تعلیق روابط اقتصادی ترکیه با اسرائیل/ حمله پهپادی گروه مقاومت بحرینی به فلسطین اشغالی