Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان گفت: فصل جدیدی از گردشگری با سفرهای دریایی چابهار- مسقط و چابهار- کراچی، در سیستان و بلوچستان ایجاد خواهد شد.

مجتبی میرحسینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد:  مشاغلی که در بخش گردشگری دریایی ایجاد می شود به نیروی کار بیشتری نیاز دارد بنابراین سهم گردشگری دریایی در ایجاد اشتغال میتواند بیشتر از گردشگری در خشکی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه تفاوت های اقیانوس با دریا باید برای مردم و گردشگران بیان شود افزود: سفر دریایی چابهار عمان و چابهار کراچی بزودی فصل جدیدی از گردشگری دریایی منطقه را به نمایش خواهد گذاشت.

این مسئول ادامه داد: زیرساخت های موجود در سواحل چابهار و کنارک پاسخگوی نیاز گردشگران نیست و لازم است دولت در ایجاد زیرساخت های گردشگری در سواحل مکران توجه جدی تر داشته باشد.

وی گفت: سواحل بکر و کم نظیر استان فرصت ویژه ای را برای سرمایه گذاران فراهم آورده است تا شاهد رونق گردشگری دریایی با مشارکت سرمایه گذاران و مردم جامعه محلی باشیم.

میرحسینی بیان کرد: اتصال چابهار به راه آهن سراسری فرصت آینده گردشگری ایران برای توزیع سفر و تغییر در جغرافیایی گردشگری ایران خواهد بود

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان یادآور شد: آموزش فعالین این حوزه بعنوان مهمترین زیرساخت بیش از بیش به توجه نیاز دارد چون تفاوت های زیادی فعالیت در دریا نسبت به خشکی دارد.

وی با اشاره به اینکه ما به درک عمیق تر نسبت به دریا و گردشگری دریایی نیازمندیم افزود: دریا باید به کانون تمرکز سرمایه گذاری های کشور تبدیل شود تا با تنوع بخشی به منابع درآمدی آن 'شاهد ارز آوری 'شکل گیری کسب و کارهای نو و اشتغال پایدار باشیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقلیمی استان، گردشگری دریایی در کوتاه مدت می تواند باعث تحول در اقتصاد استان شود.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگری سیستان و بلوچستان چابهار میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۱۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش

استاندار هرمزگان گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می‌شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی صبح امروز در دومین جلسه کارگروه توسعه دریا‌محور در سال 1403 ‌توجه به اقتصادجوامع محلی را در طرح‌ها و پروژه‌های تعریف شده ذیل سیاست‌های نه‌گانه مهم دانست و اظهار داشت: در مسیر توسعه پایدار دریامحور توجه به جوامع محلی باید پررنگ‌تر باشد همانگونه که لازم است روح محیط زیست و اساس دانش‌بنیانی بر طرح و پروژه‌ها حاکم شود.

استاندار هرمزگان با تاکید بر اهمیت مطالعات فرصت‌های اقتصادی دریا و جذب همزمان سرمایه‌گذار افزود: کارگروه مطالعات ظرفیت‌های اقتصادی دریا باید کار خود را شروع کند ضمن اینکه همه دستگاه‌های اجرایی عضو کارگروه نیز مطالعات تخصصی برای احصاء فرصت‌های سرمایه‌گذاری خود را انجام دهند تا ظرفیت‌ها برای جذب سرمایه‌گذار اعلام شود.

وی توسعه کریدورهای ارتباطی را رکن مهم توسعه اقتصاددریامحور دانست و گفت: علاوه بر سکونتگاه‌های ساحلی ده‌گانه، عملیاتی شدن کریدروهای بزرگراهی تعریف شده اهمیت زیربنایی بسیاری در توسعه اقتصاد دریا دارند و این مسئولیت راه و شهرسازی را هم به عنوان متولی محور درون‌استانی هم به عنوان پیگیری‌کننده انجام بخش‌های برون استانی سنگین‌تر می‌کند. 

نماینده عالی دولت در استان همچنین به حضور مدیران مناطق آزاد در کارگروه اشاره داشت و گفت: توسعه راه زمینی به کیش علاوه بر جهش توریسم و گردشگری داخلی موجب رونق بنادر آفتاب و چارک نیز می‌شود که باید این ارتباط زمینی مورد توجه قرار گیرد.

در این نشست از بین کارگروه‌های پنج‌گانه، برنامه‌های بنادر و دریانوردی، جهاد کشاورزی و شیلات، راه و شهرسازی بررسی و تایید شد و گمرک استان مسئول مطالعات فرصت‌های و زیرساخت‌های نرم افزار معرفی و بر حضور وبیناری شرکت‌های دانش بنیان‌ استان در جلسات تاکید شد.

انتهای پیام/864/.

دیگر خبرها

  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود
  • تویوتا ۱۲۰ میلیاردی در چابهار توقیف شد
  • صدور دو هشدار زرد جوی و دریایی در سیستان و بلوچستان
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • بندر چابهار در آینده نزدیک یک بندر ریل پایه خواهد شد
  • ظرفیت‌های صادراتی سیستان و بلوچستان کانون توجه سرمایه گذاران