Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری اریا- احمد حسین زادگان، مقام عالی دولت در مازندران به مناسبت سالروز قیام مردم ساری در 18 دی ‌ماه سال 57 پیامی صادر و این قیام را در شمار صحنه های ماندگار تاریخ مقاومت مردم ایران اسلامی توصیف کرد. ‎

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران ذرساری ،متن کامل این پیام به شرح ذیل است:

انقلاب شکوهمند و تاریخ ساز اسلامی ایران که با زعامت و رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) از سال 42 با صلابت و توکل الهی آغاز شد؛ در مسیر خود اندک اندک موج خروشان ملت ایران و همه طبقات فکری و سیاسی را در راستای اهداف و آرمان حق طلبانه خود برای سرنگونی کاخ بیداد ستم شاهی همراه ساخت و در سال های نزدیک به پیروزی انقلاب، در سایه بیداری، آگاهی و خواست ملت ایران، صحنه های درخشان از اتحاد و ایثار را به نمایش گذاشت که هرگز از صفحه زرین تاریخ مقاومت مردم ایران زدوده نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از صحنه های ماندگار این حماسه جاودان که تجلی نقش و رسالت خطیر ملت ایران اسلامی را در روند شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی در خود متبلور ساخته است، قیام مردم انقلابی ساری در 18 دی ماه سال 57 در اوج حماسه مردم ایران بود که نقش آفرینی و جانفشانی این مردم آگاه را در تداوم قیام روز 29 آبان این شهر در کنار روحانیت مرکز مازندران برای به ثمر نشستن انقلاب به تصویری ماندگار در اذهان و اوراق تاریخ ایران اسلامی بدل کرد.

مردم انقلابی و ولایتمدار ساری که همواره به نقش و رسالت خود در روند پیروزی انقلاب اسلامی با تقدیم شهدای والامقام عمل کرده اند و همچنان نیز در سایه سار منویات مقام معظم رهبری ( مد ظله العالی ) در صحنه های حساس و مهم انقلاب حضوری آگاهانه دارند، در 18 دی‌ماه 57 نیز در لبیک به دعوت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و در کنار صفوف ملت انقلابی ایران در سراسر کشور، برای سرنگونی رژیم طاغوت قیام کرد.

اینجانب یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم آل الله ( علیهم السلام ) بویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای همراه آن سردار دلها، شهدای والامقام استان مازندران، شهر ساری خصوصا شهدای این واقعه، یوم الله 18 دی‌ ماه ساری که یادآور بیداری، آگاهی، بصیرت و از خودگذشتگی مردم و روحانیت مرکز مازندران در لبیک به دعوت حضرت امام خمینی (ره) برای پیروزی انقلاب اسلامی بود را گرامی می دارم و انتظار دارم که صاحب نظران، دانشگاهیان، نخبگان، هنرمندان، مورخان و اهالی قلم و رسانه برای تبیین وقایع و ابعاد عمیق و تاریخ ساز انقلاب اسلامی از جمله واقعه 18 دی ماه شهر ساری برای نسل حاضر و نسل های آینده، نهایت تلاش را بکار بندند.

احمد حسین زادگان

استاندار مازندران                 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: استاندار مازندران به مناسبت سالروز قیام مردم ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی، چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»، جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آنها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست، اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند؛ که در این زمینه گام‌های خوبی نیز برداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • پیام تبریک رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان غربی به مناسبت روز معلم
  • پیام تبریک شورای هیئات مذهبی مازندران به مناسبت روز معلم
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • پیام تبریک فرماندار ویژه مهاباد به مناسبت گرامیداشت روز معلم
  • پیام تبریک فرمانده سپاه لرستان به مناسبت روز معلم
  • پیام استاندار مازندران به مناسبت گرامیداشت هفته معلم
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت روز معلم
  • عزیمت زائران مازندرانی به عمره مفرده
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • پیام امیرعبداللهیان به مناسبت «روز ملی خلیج فارس»