Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@17:00:53 GMT

جوان ترین ثروتمند های آمریکا

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۴۲۲۹۶

جوان ترین ثروتمند های آمریکا

به گزارش صدای ایران به نقل از بیزینس اینسایدر، آمریکا در طول سال های اخیر همواره بیشترین تعداد افراد میلیاردر را در جهان داشته است و جوان‌ترین میلیاردر جهان نیز آمریکایی است اما جوانان میلیاردر آمریکایی حضور کمرنگی در جمع ۱۰ میلیاردر جوان جهان دارند.

در حال حاضر مجموع ثروتمند پنج جوان ثروتمند آمریکایی ۲۸.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیارد دلار برآورد می‌شود. در ادامه با جوان‌ترین ثروتمندان آمریکایی آشنا می‌شوید:

۱-کایلی ینر

این جوان ۲۲ ساله که اکنون برای سومین سال متوالی به عنوان جوان‌ترین میلیاردر در جهان شناخته می‌شود یک میلیارد دلار ثروت دارد. وی برای تولد ۲۲ سالگی خود یک قایق تفریحی بسیار لوکس به نام " ترنکیلیتی" را اجاره کرد که هزینه اجاره یک هفته آن ۱.۲ میلیون دلار است.

وی اکنون مادر یک دختر یک ساله است در نوزده سالگی یک برند آرایشی را تاسیس کرد و خود نیز از طرفداران پر و پا قرص دنیای مد است.

۲- ایوان اشپیگل

او بناین گذار و مدیرعامل شرکت اسنپ است که شبکه اجتماعی اسنپ چت زیرمجموعه آن محسوب می شود. وی که از سوی فوربس به عنوان یکی از سه میلیاردر برتر خودساخته جوان معرفی شده، اکنون ۳.۶ میلیارد دلار ثروت دارد. جالب است بدانید که حلقه ازدواج وی از الماس خالص بوده و ۱۰۰ هزار دلار قیمت دارد.

۳- باب مورفی

وی یکی دیگر از بنیان گذاران اسنپ است که اکنون ۳.۷ میلیارد دلار ثروت دارد. وی علاقه زیادی به سرمایه گذاری در بخش مسکن دارد.

۴- لوکاس والتون

برخلاف سه نفر قبلی، وی یک میلیاردر خودساخته نیست بلکه به لطف سهام فروشگاه والمارت که به وی رسیده به یک میلیاردر تبدیل شده است.

۵- جولیو ماریو سانتو دومینگو

وی دارای اصالتی کلمبیایی است و ثروتش را نیز از پدربزرگش به ارث برده است که مالک بزرگ‌ترین برند نوشیدنی در کلمبیا بود. او اکنون ۱.۷ میلیارد دلار ثروت دارد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران آمریکا جوان ثروتمند اسنپ اسنپ چت قایق قایق تفریحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟

مقامات آمریکایی تصور می‌کنند کمک‌های جدید واشنگتن به اوکراین کمک خواهد کرد جلوی پیشروی روسیه طی ماه‌های آینده گرفته شود اما مشکلات دیگری بر سر راه کی‌یف وجود دارد و ایالات متحده از آن می‌خواهد به کمبود نیروهای اوکراینی رسیدگی کند و ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد زیرا بدون این موارد بعید است اوکراین تا سال ۲۰۲۵ بتواند حمله‌ای بزرگ انجام دهد.

به گزارش ایسنا، هفته گذشته لایحه کمک کنگره آمریکا به اوکراین به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار که با مخالفت سرسختانه جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا مواجه شده بود، به تصویب رسید.

روزنامه واشنگتن‌ پست در گزارشی می‌نویسد: «همزمان با اینکه محموله‌های اولیه تسلیحات از جمله گلوله‌های توپخانه، موشک‌های دفاع هوایی و خودروهای زرهی به اوکراین می‌رسند، مقامات آمریکایی انتظار دارند این تسلیحات جدید، زمان را برای کی‌یف بخرد تا ارتش و دفاع میدان نبرد را پیش از حمله احتمالی روسیه تقویت کند.»

یکی از مقامات دفاعی آمریکا بدون آنکه نامش افشا شود، گفت: «کمک‌های آمریکا به اوکراینی فرصتی می‌دهد تا با حملات مداوم روسیه چه در خط مقدم و چه در آسمان بهتر مقابله کند و با تاثیرگذاری بیشتری از سربازان و هم‌چنین غیرنظامیان دفاع کند. اما زمان ارزشمند است و نباید هدر شود.»

روزنامه واشنگتن پست تاکید می‌کند: «پس از ۲ سال از جنگ اوکراین، نیروهای این کشور شتاب اولیه‌ای را که در میدان نبرد داشتند، از دست داده‌اند. اکثر مقامات آمریکایی طی مصاحبه‌هایی گفته‌اند که زلنسکی (رئیس‌جمهور اوکراین) جهت بازپس‌گیری ۲۰ درصد از کشورش – که در حال حاضر تحت کنترل روسیه است –هیچ مسیر نظامی مشخصی ندارد.»

«راب لی» تفنگدار سابق نیروی دریایی آمریکا که اکنون در موسسه تحقیقات سیاست خارجی مشغول به کار است و جنگ اوکراین را از نزدیک رصد می‌کند، گفت: «وضعیت نیروهای میدان نبرد اوکراین مشکل جدی است. اگر این مسئله حل‌وفصل نشود، بسته آمریکا کمکی به اوکراین نخواهد کرد.»

کی‌یف هنوز اعلام نکرده است که در سال ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ به چه تعداد نیرو نیاز خواهد داشت. فرمانده ارشد سابق اوکراین که در ماه فوریه توسط رئیس‌جمهور زلنسکی کنار گذاشته شد، می‌گفت که حدودا «نیم میلیون نیرو» نیاز خواهد بود اما جانشین او می‌گوید که تعداد نیروهایی که اوکراین نیاز دارد، «کم‌تر» است.

روزنامه واشنگتن پست با اشاره به همین موضوع می‌نویسد: «کمبود نیروهای اوکراین بر چالش‌های سیاسی که دولت زلنسکی با آنها مواجه است، تاکید می‌کند. مسئله استقرار و بسیج نیروها از جمله مسائلی هستند که زلنسکی برای دور نگه داشتن روسیه و هم‌چنین حفظ اتحاد ملی اوکراین آن هم پس از ۲ سال جنگ و خونریزی باید به آن رسیدگی کند.»

حفر گور برای نیروهای کشته شده ارتش اوکراین

این روزنامه علاوه بر کمبود نیروها که آمریکا از اوکراین می‌خواهد تا آن را بهبود ببخشد، به نقل از مقامات آمریکایی مسئله دیگری را برجسته می‌کند.

واشنگتن پست می‌نویسد: «مقامات آمریکایی نیاز می‌بینند که دفاع فیزیکی اوکراین پیش از حمله احتمالی روسیه بهبود پیدا کند. نیروهای اوکراینی سال گذشته را به حفر، ایجاد موانع و مین‌گذاری گذراندند اما مقامات آمریکایی معتقدند باید اقدامات بیشتری در این راستا انجام شود. آنها امیدوارند مین‌های ضد تانک و ضد نفر که در بسته تسلیحاتی روزهای اخیر اعلام شد، کمک حال اوکراینی‌ها باشد.»

دولت «جو بایدن» با توجه به کمک‌هایی که ارائه کرده است، از اوکراین دستاورد نظامی می‌خواهد اما در عین حال می‌داند که کمبود نیروهای این کشور جنگ‌زده اروپایی مسئله حائز اهمیتی است، از این رو واشنگتن به کی‌یف می‌گوید که «هم نیروهایش و هم ظرفیت‌های دفاعی‌اش را افزایش دهد.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثروت ایلان ماسک روی دور افزایش افتاد
  • تیک‌تاک؛ صدای اعتراض
  • تیک‌تاک؛ صدایی برای اعتراض
  • ۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد
  • دریا منبع قدرت و ثروت است/ ۸۰ درصد تجارت ما از خلیج فارس است
  • فرار سرمایه‌ها از اسرائیل ادامه دارد
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • حالا آرون بروکس، تیلور جوان آمریکایی‌هاست؛ نه بزرگش کنیم نه دست کمش بگیریم
  • «پلن بی» آمریکا در برابر انصارالله چیست؟
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است