Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا از رشت،  فریبرز سعیدی­ کیا در جلسه شورای مشارکت های مردمی شهرستان رشت که با هدف بررسی راهکارهای اجرایی ارتقای جذب مساعدت خیرین در راستای اهداف خیرخواهانه برگزار شد با اشاره به رسالت شورای مشارکت‌های مردمی در استفاده از ظرفیت‌های مردمی و خیرین،  گفت: حضور خیرین به‌عنوان پیشگامان عرصه همیاری و کمک‌رسانی به افراد، با عنایت به نیازهای مختلف جامعه ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی با در نظر گرفتن اصل امانت دارای، اعتماد و نیت خیرین درزمینه خودکفایی و اشتغال جامعه هدف و رفع نیازها گام های خوبی در این راستا برداشته است، افزود: شفاف سازی و اعتماد سازی از عناصر اصلی ارتقاء و پایداری مشارکت های مردمی در امور خیریه است که باید به عنوان اولویت سازمان های متولی قرار گیرد.

معاون سیاسی امنیتی فرماندار رشت، ادامه داد: مشخص کردن میزان کمک‌های نقدی و غیرنقدی خیرین به بهزیستی و همچنین آگاهی‌بخشی به مردم و خیرین در خصوص چگونگی هزینه کردن این کمک‌ها می‌تواند هم به شفاف‌سازی و هم  به ارتقاء اعتماد مردم و جامعه خیرین نسبت به نهادهای حمایتی مانند بهزیستی کمک کند که بی‌تردید این امر خود باعث افزایش مشارکت‌های مردمی در امور خیریه خواهد شد.

سعیدی کیا هدف از برگزاری این جلسه را  بررسی چالش ها و مشکلات جلب و جذب مشارکت ها و ارائه پیشنهادات در این خصوص عنوان داشت و تصریح کرد:شناسایی خیرین و جذب مشارکت آنان  در پیشبرد طرح‌های بهزیستی ضروری است و تحقق این هدف منوط به هماهنگی و همکاری ادارات مختلف با بهزیستی است.

وی نخستین وظیفه شورای مشارکت‌های مردمی ر ا پاسداشت فرهنگ مساوات و نوع دوستی و دومین وظیفه این شورا حضور گسترده در جامعه با تکیه بر افراد معتمد و امین همچون روحانیت، خیرین، مدیران دانست و خاطرنشان کرد: کمک به خیرین و هموارسازی مسیر برای ارتقاء خدمت‌رسانی آنها به محرومین از اصلی‌ترین وظایف مسئولان دولتی است.

گفتنی است، ساماندهی و جذب مشارکت‌های مردمی، انجام تبلیغات محیطی توسط شهرداری‌ها و بخشداری‌ها در مناسبت‌های مختلف به منظور معرفی خدمات اداره بهزیستی و ایجاد زمینه جذب مشارکت ها ، ارائه لیستی از نیازمندی‌های دانش‌آموزان تحت پوشش به منظور تامین لوازم و تحریر، برنامه­ریزی بازدید ماهانه از معلولین تحت پوشش با حضور اعضای شورای مشارکت ها و تهیه بانک اطلاعاتی از خیرین که با نهادهای حمایتی در ارتباط هستند، از جمله مباحثی بود که در این جلسه مطرح و تصمیماتی در خصوص آن اتخاذ شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: امور خیریه بهزیستی فرماندار مشارکت مردمی مشارکت های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۲۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند

استاندار یزد با بیان اینکه اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود، گفت: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های یزد در حوزه علمی و همچنین اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باعث ارتقای حوزه صنعت و تولید و دانشگاه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی استانداری یزد، نودویکمین نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان به ریاست استاندار یزد برگزار شد.

مهران فاطمی، استاندار یزد در این نشست، با بیان اینکه سال ۱۴۰۲ از نظر اقدامات اتاق بازرگانی در مقایسه با سال‌های قبل از آن سال مطلوبی بود، اظهار کرد: انتظار داریم بعد از هر نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، گره‌ای از حوزه صنعت، معدن و تجارت به واسطه تصویب و پیگیری مصوبات در سطح ملی، باز شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر برگزاری جلسات شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد با حضور مدیران ملی، تاکید کرد.

استاندار یزد با بیان اینکه اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باید با جدیت دنبال شود، تصریح کرد: بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های یزد در حوزه علمی و همچنین اتصال اتاق بازرگانی با بخش دانشگاهی باعث ارتقا حوزه صنعت و تولید و دانشگاه می‌شود.

فاطمی در ادامه عنوان کرد: در راستای بررسی مسائل حوزه صنعت از نزدیک، نشست‌های شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان در محل صنایع برگزار شود.

وی از «ارتقای سطح آموزش‌ها» به عنوان یکی از وجوه برجسته اتاق بازرگانی استان یزد در سال ۱۴۰۲ نام برد و افزود: مجموعه این اقدامات شایسته تقدیر بوده و باید تقویت شود.

استاندار یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: استفاده از ظرفیت‌های هیئت‌های تجاری و سفرای دیگر کشورها به منظور بهره‌ گیری از قراردادهای بین‌المللی در دستور کار قرار گیرد.

فاطمی خاطرنشان کرد: کارآفرینان و بخش خصوصی توانمند استان با محوریت اتاق بازرگانی زمینه‌های مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد به منظور تحقق شعار سال را دنبال کنند.

کد خبر 747326

دیگر خبرها

  • سپردن امور به دست مردم افتخار انقلاب اسلامی است
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • مجلس، بودجه سازمان بهزیستی را افزایش دهد
  • ارزیابی عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی
  • عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی ارزیابی می‌شود
  • ساخت ۶۰ درصد پروژ‌های مدرسه‌سازی با مشارکت مردم
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • تأکید وزیر کشور برای زمینه سازی مشارکت مردم در سرمایه گذاری
  • کارآفرینان با همکاری اتاق بازرگانی مشارکت فعالانه مردم در اقتصاد را زمینه‌سازی کنند