Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در پیامی در واکنش به سقوط هواپیمای اوکراینی نوشت: ضایعه درگذشت آن عزیزانِ از دست رفته را خدمت خانواده محترم ایشان، جامعه‎ی دانشگاهی و عموم هموطنان‎‌مان تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال، برایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.

 سورنا ستاری با صدور پیامی جان باختن تعدادی از هم وطنان در حادثه سقوط هواپیمای تهران- کی‌یف را تسلیت گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  در متن پیام معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری آمده است:   «بازگشت همه به سوی اوست   پرواز، همیشه آرزو نیست... گاه حسرتی است که داغِ خاطرش هرگز زدوده نمی‎شود. بازهم دی ‎ماه و خاطرات تلخ پرواز... هنگامه‎‌ای که شهید منصور ستاری نیز از میان ‎مان پرگشود... هنگامه‌‎ای که سردارِ دل‎‌هایمان آسمانی شد... داغ جای خالیِ جان‎ باختگان سانحه‌‎ی هوایی سقوط هواپیمای مسافربری اوکراین، به‌ویژه جمعی از دانشجویان و دانش آموختگان کشورمان، و دل‎ سوخته‌ی خانواده محترم ایشان، در این‎ روزهای سردِ دی‎ ماه، بازهم خاطرِ ملت‎ مان را حزین کرد. ناخواسته زمزمه‌ تلخ‌اش می‎آید که «ای ساربان آهسته رو کآرام جانم می‌ رود...»؛ آرامِ جانِ خانواده‌ی محترم جان‌باختگان حادثه‌ی امروز، پروازشان ابدی شد... .   ضایعه درگذشت آن عزیزانِ از دست رفته را خدمت خانواده محترم ایشان، جامعه‎ی دانشگاهی و عموم هموطنان‎‌مان تسلیت عرض می‌کنم و از خداوند متعال، برایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و سلامت آرزومندم.»   روز چهارشنبه ۱۸ دی ماه یک فروند هواپیمای بوئینگ ۸۰۰-۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال که از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کی‌یف پرواز کرده بود، پس از قطع ارتباط با بخش کنترل ترافیک، حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد. این هواپیما دارای ۱۶۷ مسافر و ۹ نفر خدمه پروازی بوده و بررسی‌های اولیه حاکی از جان باختن تمام سرنشینان هواپیماست.   /ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۶۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد

نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری برای جایگزینی "هواپیمای روز قیامت" با یک شرکت آمریکایی بسته است.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده روز جمعه اعلام کرد که قراردادی ۱۳ میلیارد دلاری با شرکت "سیرا نوادا" برای ساخت یک هواپیمای جایگزین برای بوئینگ‌های "‌ای ۴ بی" E-۴B - معروف به هواپیمای روز قیامت منعقد کرده است.

ایالات متحده آمریکا پیشتر در دهه ۱۹۷۰ برای سناریو‌های مختلف یک جنگ هسته‌ای یک هواپیمای خاص موسوم به "روز قیامت" به شرکت بوئینگ سفارش داده بود که هم اینک ۴ فروند از این هواپیما‌ها که به "ای ۴ بی" معروف است در اختیار نیروی هوایی ایالات متحده است.

این هواپیما‌ها برای شرایط اضطراری یک جنگ هسته‌ای و یا جنگ تمام عیار که زیر ساخت‌های حیاتی آمریکا مورد هدف قرار بگیرد، طراحی شده است که از آن به عنوان یک مرکز فرماندهی و کنترل هوایی استفاده می‌شود.

سخنگوی نیروی هوایی آمریکا روز جمعه در بیانیه‌ای گفت: پروژه مرکز عملیات هوابرد بقا (SAOC) قرار است جایگزین هواپیمای قدیمی (ای ۴ بی) دهه ۱۹۷۰ شود که به پایان خدمت خود نزدیک می‌شود.

نیروی هوایی افزود: کار بر روی SAOC در کلرادو، نوادا و اوهایو انجام می‌شود و انتظار می‌رود در سال ۲۰۳۶ تکمیل شود.

رویترز در ماه دسامبر گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده قرارداد با شرکت بوئینگ به منظور توسعه هواپیمای روز قیامت جدید موسوم به (BA.N) "نگهبان شب" را لغو کرده است.

هواپیمای روز قیامت که معمولا برای انتقال وزیر دفاع ایالات متحده استفاده می‌شود، به عنوان یک پست فرماندهی متحرک طراحی شده است که قادر به مقاومت در برابر انفجار‌های هسته‌ای و اثرات الکترومغناطیسی است و به رهبران ایالات متحده این امکان را می‌دهد تا در صورت بروز شرایط اضطراری ملی، با سوار شدن به این هواپیما ارتش را از این مکان هدایت و کنترل کنند.

E-۴B همچنین قادر به سوخت گیری در هوا است و دارای اتاق‌های کنفرانس و و تجهیزات ارتباطی پیشرفته است.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر چهار فروند هواپیمای E-۴B را با حداقل یک فروند در حالت آماده باش در همه زمان‌ها اداره می‌کند.

این هواپیما‌ها از ناوگان هواپیما‌های جامبو جت بوئینگ ۷۴۷-۲۰۰ با تغییرات بسیار زیاد ساخته شده که با منسوخ شدن قطعات آن، نگهداری آن‌ها به طور فزاینده‌ای دشوار و گران شده است.

انتظار می‌رود E-۴B در اوایل دهه ۲۰۳۰ به پایان عمر مفید خود برسد.

دیگر خبرها

  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!​
  • آمریکا "هواپیمای روز قیامت" جدید می‌سازد
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • نشست خبری معاون علمی رییس‌جمهور
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • دشمن در حال ترویج معضل بی هویتی در جامعه است
  • معاون رئیس جمهور: پرورش در مدارس مورد کم توجهی قرار گرفته است