Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا مدرس عصر پنج‌شنبه ششمین در ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان هرمزگان که در سالن جلسات استانداری هرمزگان برگزار شد، اظهار داشت: از بعد از ظهر امروز «پنجشنبه» در سطح استان با پدیده بارندگی مواجه خواهیم بود و از امروز آماده‌باش صد در صد به تمام ارگان‌ها و تمام سطوح اعلام شد و تمام مرخصی‌ها و مأموریت‌های غیر ضروری لغو خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: با توجه به استقرار جمعیت فراوان در بندرعباس و اینکه اغلب بارندگی‌ها در بندرعباس است باید یک پهنه مشخص مدیریتی را باید برای بندرعباس و شهرستان خمیر در نظر بگیریم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان با ذکر این نکته که به پهنه بندرعباس به صورت ویژه باید رسیدگی شود اما از شهرستان‌های دیگر غافل نشویم، ابراز داشت: بر اساس گزارش هواشناسی بیشترین حجم از بارندگی را در جمعه شب و شنبه صبح‌دم تا ظهر خواهیم داشت.

مدرس ابراز داشت: امروز در تمام شهرستان‌ها ستاد مدیریت بحران برای کنترل برگزار خواهد شد.

وی گفت: نقاط آبگیر سطح شهر بندرعباس مشخص است لذا باید برنامه‌ریزی کاملی را در حوزه آبگیری داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: یک حجم عظیمی از آب را در مدت زمان مشخص خواهیم داشت و حدود ۱۲ میلیون متر مکعب روان آب خواهیم داشت که باید تا ۲۴ ساعت رفع شود.

مدرس بیان داشت: نکته‌ای که باید در بندرعباس به آن توجه شود این است که حداکثر بارش با مد همزمان می‌شود. باید برای تخلیه آب فکری دیگری غیر از کانال‌های سطح شهر داشته باشیم.

وی مطرح کرد: برای نقاط آبگیر باید نفر مشخصی به عنوان رابط ستاد مدیریت بحران استان و شهرداری‌ها وجود داشته باشد تا بتوانیم بحران را به درستی مدیرت کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان گفت: خور سنگ‌کن و گورسوزان و پیامبر اعظم نیازمند توجه ویژه‌ای هستند.

مدرس تشریح کرد: با توجه به اینکه ۴۳ درصد بافت فرسوده است امکان آبگرفتگی منازل و محلات وجود دارد که باید از امروز اقدامات مشخصی انجام شود.

وی اذعان کرد: هیأتی به صورت ویژه برای استقرار در مناطق قرمز مشخص شود تا برای انتقال اطلاعات و تجهیزات با مشکل روبرو نشویم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان تصریح کرد: در شهرستان‌هایی که امکان دارد راه‌های مواصلاتی قطع شود به فرمانداران ابلاغ شود تا در خصوص تأمین آذوقه تصمیم‌گیری شود. بیمارانی که پس از بارندگی به واسطه عدم حضور اکیپ امدادی نمی‌توانند خدمات بگیرند به نزدیک‌ترین مکان درمانی مراجعه کنند.

مدرس مطرح کرد: نیاز است که برای اماکن اسکان اضطراری آذوقه، آب و برق را داشته باشیم.

وی عنوان کرد: در روز شنبه علاوه بر اینکه بیشترین میزان بارندگی را داریم در بعضی از ساعات بیشترین میزان باد و مد را نیز خواهیم داشت.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان ابراز داشت: شرکت توزیع برق در پست‌هایی که در اختیار دارد موضوعات مربوط به صاعقه را در نظر بگیرد. چراکه برخورد صاعقه‌ها نیز پیش‌بینی شده است.

مدرس ابراز داشت: امسال یک صاعقه به پالایشگاه شهر بندرعباس برخورد کرد که منجر به اتلاف انرژی انسانی در زمان بحران شد. به همین جهت به تمام پالایشگاه‌ها ابلاغ شده است که تمهیدات لازم را در نظر گرفته باشند.

وی گفت: شنبه بخشی از سطح شهر و برخی از شهرستان‌ها دچار آب‌گرفتگی معابر خواهند شد. مدارس تخریبی که در سطح شهرستان‌ها قرار دارد باید مورد توجه باشند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: ابلاغیه‌ای که مدیریت بحران به تمام فرمانداران ابلاغ شده است استفاده از ماشین‌آلات بخش خصوصی و معادن ابلاغ قانون است. عدم تمکین بخش خصوصی به منزله این است که فرماندار می‌تواند موضوع را به دادستان شهر ابلاغ کند و ماشین مربوط بخش خصوصی را ضبط کند تا پایان بحران به موضوع عدم اهمیت به جان انسان‌ها رسیدگی شود.

مدرس بیان داشت: شرکت پخش پالایش برنامه ریزی‌ها لازم را برای تأمین سوخت را داشته باشد. حداقل ۴۸ ساعت قطعی ارتباط را در نظر بگیرید تا مخازن، دارای سوخت باشند.

کد خبر 4821453

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا مدرس بارندگی آماده باش قاسم سلیمانی سردار سلیمانی 9 دی بوشهر ایلام شهادت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی سپاه پاسداران شهرکرد گرگان قزوین بارش برف شیراز مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۶۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور، از آماده باش در مناطق درگیر مداخلات جوی خبر داد.

به گزارش مشرق، حسین ظفری گفت: بر اساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی که از روز گذشته وارد کشور شده است، تا پایان روز جمعه‬ فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود: سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است، به همین دلیل استان‌هایی که متاثر از این سامانه هستند از سمت سازمان مدیریت بحران کشور اعلام آماده‌باش شده است. این مخاطره رگبار شدید رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک و تگرگ را به همراه خواهد داشت.

ظفری ادامه داد: در روز چهارشنبه ۱۲/‏۰۲/‏۱۴۰۳ سامانه بارشی‬ استان های کرمان، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به استان‌های مجاور این استان‌ها هشدارها داده شده و آمادگی خود را اعلام کرده اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اطلاع رسانی‌هایی از طریق استانداری و از سمت صداوسیما به مردم داده شده است.

وی افزود: در روز جمعه استان اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه غربی سمنان و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران نیز تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. وسعت گسترده ای از کشور متاثر این سامانه خواهد بود و به همین دلیل احتمال لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر و همچنین احتمال سیلاب در مسیر وردخانه‌ها وجود دارد.

ظفری گفت: در ارتفاعات رخداد ساعقه و تگرگ را شاهد خواهیم بود. متاسفاهنه این ساعقه می تواند خیلی خطرناک باشد، از این رو به افرادی که در ارتفاعات حضور دارند خصوصاً عشایر هشدار می‌دهیم که دقت‌های لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در مناطقی که باد شدید وجود دارد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوها و همچنین در حمل و نقل نیز امکان اختلال وجود خواهد داشت. در مناطقی که گردوغبار مواجه هستیم تدابیر لازم هم از سمت سازمان ها و دستگاه ها دیده شده است.

ظفری در پایان گفت: با توجه به اینکه آمادگی دستگاه‌ها و ستادها وجود دارد، مردم نیز احتیاط را در سفرهای بین شهری رعایت کنند و در مناطقی که رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند توقف نداشته باشند و از رفتن به کوه و ارتفاعات در این چند روز خودداری شود. چرای دام و تردد عشایر در نواحی مرتفع نیز با احتیاط لازم صورت گیرد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • بسیج تمامی امکانات برای جلوگیری ازخسارت احتمالی بارندگی درخوزستان
  • آماده باش هلال احمر برای بارندگی شدید و سیل و در ۲۴ استان تا آخر هفته
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • آمادگی تمامی دستگاه ها برای کمک به  کشاورزان  در بارندگی پیش رو
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین تا آخر اردیبهشت ماه
  • صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • ۲ هشدار هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی
  • ۲ هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان صادر شد
  • آماده‌باش کامل شهرداری شیراز برای بارندگی‌های پایان هفته جاری