Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-30@10:13:14 GMT

ادعای ترامپ درباره نفت خاورمیانه حقیقت ندارد

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۴۷۵۰۵

ادعای ترامپ درباره نفت خاورمیانه حقیقت ندارد

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، آمریکا به مدد رونق نفت شیل، در سال ۲۰۱۹ واردات نفت از خاورمیانه را به پایین‌ترین میزان در ۳۰ سال گذشته کاهش داد. با این حال خاورمیانه همچنان منبع ۱۰ درصد از واردات آمریکا است. با وجود تولید بالای نفت در منطقه پرمیان باسین که رشد بی وقفه آن ادامه دارد، وابستگی آمریکا به نفت خاورمیانه قرار نیست معکوس شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا نفت کمتری از خاورمیانه خریداری می‌کند اما این منطقه همچنان یک تامین کننده مهم مانده است. پیش از انقلاب شیل، پالایشگاههای منطقه گلف کاست میلیون‌ها دلار برای فرآوری نفت سنگین ارزان خاورمیانه و آمریکای جنوبی سرمایه گذاری کردند. نفت شیل آمریکا سبکتر و حاوی سولفور کمتری است و برای اکثر پالایشگاههای آمریکایی ایده آل نیست.

بر اساس گزارش بلومبرگ، منابع تامین نفت سنگین از زمان وضع تحریم‌های آمریکا علیه ونزوئلا و افت تولید مکزیک و محدودیتهای لجستیکی تولید کانادا، محدود شده‌اند. با توجه به تحریمهایی که واشنگتن علیه ایران وضع کرده است، خریداران همچنان به تولیدکنندگان خاورمیانه‌ای وابسته هستند.

پس از اقدام تروریستی هوایی آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد قاسم سلیمانی در عراق، فضای خاورمیانه و تنگه هرمز متشنج شد و بازارهای جهانی و سرمایه‌گذاران نفت منتظر اقدام تلافی جویانه ایران بودند که با پاسخ کوبنده سپاه در هدف قرار دادن پایگاههای نیروهای تروریستی آمریکا در عراق اتفاق افتاد.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی نفت دونالد ترامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۷۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند.

به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از نیجریه، آفریقای جنوبی، غنا، سنگال، کامرون، الجزایر، مصر و عربستان سعودی که هر کدام نماینده مناطق حساس آفریقا و خاورمیانه هستند. اقدامات آنها سؤالاتی را در مورد آینده دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره اصلی جهان ایجاد می‌کند.

نویسندگان مقاله خاطرنشان می‌کنند که اقتصاد راکد آمریکا خود کشور‌ها را به خارج کردن ذخایر طلایشان که در بانک‌های آمریکا هستند، سوق داده است. سایر نگرانی‌ها شامل تورم مداوم، افزایش سطح بدهی و نگرانی در مورد توانایی فدرال رزرو برای حفظ ثبات سیاست پولی آمریکاست.

این کشور‌ها با بازگرداندن ذخایر طلای خود به دنبال محافظت از خود در برابر سرایت مالی احتمالی و حفظ ثروت خود در مرز‌های خود هستند.

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • ادعای تکراری وزیرخارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای تکراری وزیر خارجه انگلیس علیه ایران
  • ادعای وزیر خارجه انگلیس : ایران منطقه را بی‌ثبات می‌کند!
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • ریاض اولین مقصد «بلینکن» در دور جدید سفر منطقه‌ای خاورمیانه
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود