Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدی از بومی سازی بیش از ۲۵ هزار قطعه و تجهیزات در شرکت فولاد خوزستان خبر داد و گفت: با همدلی و هماهنگی بیش از بیش میان صنعت و دانشگاه شاهد افتخارات ارزنده ای در زمینه بومی سازی قطعات مورد نیاز صنعت خواهیم بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «علی محمدی» عصر امروز (پنجشنبه ۱۹ دی) در جلسه تفاهم نامه مشترک بین دانشگاه آزاد اسلامی و شرکت فولاد خوزستان اظهار کرد: فولاد خوزستان طی سال های اخیر همواره به عنوان صادرکننده نمونه در کشور مورد توجه بوده و کیفیت، رقابت پذیری محصولات و حضور موفق شرکت در بازارهای بین المللی برند KSC به یک تولید کننده معتبر جهانی تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با بیان اینکه فولاد به عنوان محور توسعه در جوامع بشری نقش تعیین کننده ای در ارتقای کیفیت زندگی، رشد و توسعه فناوری ها داشته است اضافه کرد: سرانه مصرف فولاد به عنوان شاخص توسعه یافتگی در جوامع در نظر گرفته می شود.

 

وی با اشاره به اینکه شرکت فولاد خوزستان بزرگترین عرضه کننده شمش فولاد کشور است تصریح کرد: این شرکت اولین تولیدکننده فولاد با فناوری احیای مستقیم و کوره های قوس الکتریکی است.

 

محمدی تولیدات شرکت فولاد خوزستان در سال را ۳.۸ میلیون تن شمش فولادی، بیش از ۴.۶ میلیون تن آهن اسفنجی، ۶.۴ میلیون تن گندله و ۲.۵ میلیون تن کنستانتره عنوان کرد و افزود: ۲۲ بهمن سالجاری خط جدید گندله سازی ۲.۵ میلیون تنی به خطوط تولیدی گروه فولاد خوزستان در منطقه سنگان اضافه خواهد شد.

 

وی عنوان کرد: این شرکت پیشرو در صنعت فولاد کشور بوده و بر اساس سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری، مطالعات و تحلیل  های استراتژیک، در جهت عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی، سیاست بومی سازی فناوری و اتکا به منابع داخلی را به عنوان راهکار اصلی رشد و پیشرفت در نظر گرفته است.

 

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان با بیان اینکه دستاوردهای ارزنده ای به صنعت فولاد کشور تقدیم کردیم ادامه داد: با استفاده از حداکثر توان داخلی اقدام به بومی سازی و ساخت داخل کارخانه زمزم یک بر پایه فناوری احیای مستقیم میدرکس، اولین دستاورد عظیم در صنعت فولاد کشور را در سال ۸۱ به بهره برداری رساندیم.

 

وی این دستاورد بزرگ را محور توسعه صنعت فولاد کشور دانست و ابراز کرد: عملیات بومی سازی و ساخت داخلی کردن بیش از ۲۵ هزار قطعه و تجهیز از جمله کوره های پاتیلی، ترانسفورماتور کوره های قوس الکتریکی، کاتالیست های صنعتی در گروه فولاد خوزستان انجام شده است.

 

محمدی این موفقیت ها را حاصل اتکا به دانش و تخصص دانشمندان و متخصصات داخلی دانست و ابراز امیدواری کرد: با همدلی و هماهنگی بیش از بیش صنعت و دانشگاه شاهد افتخارات ارزنده ای در زمینه بومی سازی قطعات مورد نیاز صنعت خواهیم بود.

 

وی تاکید کرد: با بهره‌ برداری از معدنی عظیم در خوزستان در دهه فجر امسال و پیوستن فولاد اکسین به زیرمجموعه فولاد خوزستان، یک زنجیره کامل تولید فولاد را رقم خواهیم زد که با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان، می‌ توان در حوزه‌ های مربوطه ایفای نقش کرد.

 

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان بیان کرد: با انعقاد تفاهم‌نامه، معاونان و مدیران این شرکت می ‌توانند از امکانات و توانمندی ‌های دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان بازدید کنند و ما هم آمادگی داریم که افراد مرتبط با تفاهم‌ نامه از قسمت‌ های مختلف تولیدی شرکت فولاد دیدن کنند.

 

وی در پایان یاد آور شد: آینده‌پژوهی در صنعت فولاد، یکی از موضوعات اساسی روز دنیاست و با توجه به بازار بسیار متلاطم فولاد، می‌توان با انعقاد تفاهم‌نامه و مشخص شدن طرح‌های ارزشمند توسط واحد بهپویی این شرکت، کارهای مهم تحقیقاتی در درون دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان انجام داد.

 

پایان پیام/637

منبع: شبستان

کلیدواژه: شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی شهادت سردار سلیمانی سردار سلیمانی حاج قاسم سلیمانی سردار حاج قاسم سلیمانی شهادت سردار قاسم سلیمانی مسجد کرمان سردار قاسم سلیمانی شرکت فولاد خوزستان دانشگاه آزاد اسلامی تفاهم نامه همکاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۴۷۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است

مرتضی شاه‌میرزایی مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در پاسخ به پرسش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی بر تاثیر دانش بنیان‌ها در تکمیل حلقه‌های زنجیره تولید پتروشیمی‌ها گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم یکی از برنامه‌هایی برای صنعت پتروشیمی‌ها تنظیم شد، جهش تولید در بخش کالا و تجهیزات بود.

وی ادامه داد: از طرفی دیگر افزایش تولید محصولات پتروشیمی از طریق افزایش عملکرد تولیدی در قالب و سقف ظرفیت نصب شده فعلی از برنامه‌های تعیین شده برای پتروشیمی بود. در این زمینه طیفی از برنامه‌ها آماده شد که از مهمترین آنها حرکت دانش بنیان‌ها برای جهش تولید قطعات و کالا‌ها و تجهیزات است.

معاون وزیر نفت تصریح کرد: ما این موضوع را با هلدینگ‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی مطرح کردیم؛ در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین و تجهیز و به کارگیری کنند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: سرزیر این نیاز مجموعه‌های پتروشیمی حین تولید به سوی شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و سازندگان داخلی خواهد آمد. این موضوع جزو راهبرد‌های اصلی صنعت پتروشیمی در سال جاری است و با تمام سرمایه گذاران خود اتمام حجت کرده ایم و قطعیت این موضوع در جلسه‌ای که ۱۹ فروردین با حضور همه اعضا پتروشیمی‌ها و هلدینگ‌ها تشکیل شد به اطلاع همکاران رسید.

استفاده از توان دانش بنیان مهمترین جلوه بومی سازی و جهش تولید با مشارکت مردم

شاه‌میرزایی تاکید کرد: موضوع استفاده از امکانات داخلی و توان دانش بنیان‌ها برای تامین نیاز صنایع پتروشیمی از مهم‌ترین جلوه‌های بومی سازی و استفاده از ظرفیت داخل است؛ به همین سبب در طرح‌ها و ابرپروژه‌ها نیز جهت گیری به سوی تولید و استفاده از کالای دانش بنیان و داخلی بود.

وی گفت: در هماهنگی با مجتمع‌های تولید مقرر شده است که قطعات یدکی مورد نیاز و همچنین خدمات تعمیراتی و کالا‌های مورد نیاز را از منابع داخلی تامین کنند. به همین جهت تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا بتوانیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیانی خواهد بود.

معاون وزیر نفت ادامه داد: به ویژه در خصوص در مبحث ماشین آلات دوار که معمولا از خارج تامین میشد به تمام واحدها تاکید شد که تا جایی که آسیب به تولید وارد نشود، بایستی تجهیزات و ماشین آلاتی مانند کمپسور‌ها و پمپ‌ها و توربین‌ها که در رسته ماشین آلات دوار هستند و همینطور در رسته تولیدات پلیمری بایستی برنامه ریزی ویژه‌ای شود تا تامین آن‌ها از داخل کشور انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: در همین راستا تولیدکنندگان داخلی معطوف شدند تا ما بتونیم بسته کامل تولید تجهیزات و اکسترودر‌ها را در داخل کشور داشته باشیم و طبیعی است که این انقلابی در بحث تولیدات دانش بنیان‌ها خواهد بود. شایان ذکر است که در نمایشگاه پیش رو صنعت نفت و گاز نیز شاهد حضور دانش بنیان‌ها خواهیم بود.

معاون وزیر نفت گفت: لازم است دانش بنیان‌ها و تولیدکنندگان داخلی پای کار بوده و نسبت به اجرا و تولید سریع سفارشات پتروشیمی‌ها و واحد‌های تولیدی اقدام کنند؛ چرا که نمی‌توان امر تولید را متوقف کرد و در صورت تاخیر به ناچار به توان خارج از کشور روج خواهد شد و این موضوع آسیب فراوانی از لحاظ فنی برای تولید کنندگان داخلی و صرف منابع مالی برای مجموعه‌های پتروشیمی خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسارت ۳ میلیارد دلاری محدودیت انرژی به صنعت فولاد کشور (اینفوگرافی)
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • برگزاری آیین نکوداشت هفته کارگر در شرکت فولاد اکسین/ تجلیل از کارگران نمونه
  • در ساخت زیردریایی و شناورهای زیرسطحی به بومی‌سازی رسیدیم
  • هوادار 2 - صنعت نفت یک/ مس صفر- گل گهر یک/ استقلال خوزستان صفر- ملوان صفر/ آلومینیوم صفر- فولاد صفر/ ذوب آهن صفر - نساجی یک
  • هوادار 2 - صنعت نفت یک/ مس صفر- گل گهر صفر/ استقلال خوزستان صفر- ملوان صفر/ آلومینیوم صفر- فولاد صفر/ ذوب آهن صفر - نساجی صفر
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور