Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@22:06:24 GMT

بیش از ۲۲۰۰ واحد سیل‌زده خراسان شمالی مسقف شدند

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۵۰۷۲۶

بیش از ۲۲۰۰ واحد سیل‌زده خراسان شمالی مسقف شدند

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان شمالی به آخرین وضعیت واحدهای احداثی سیل‌زدگان استان اشاره کرد و گفت: تاکنون بالغ‌بر ۲ هزار و ۲۰۸ واحد توانسته‌اند سقف منازل و واحدهای مسکونی خود را اجرا کنند.

علی محمدی در مصاحبه با خبرنگار فارس در بجنورد با اشاره به آخرین وضعیت احداث واحدهای سیل‌زده خراسان شمالی اظهار کرد: از مجموع ۶ هزار و ۴۵۰ واحد مصوب برای احداث، تاکنون ۶ هزار و ۱۷۹ نفر اقدام به انعقاد قرارداد با بانک‌ها برای دریافت تسهیلات داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تکمیل سهمیه فقط یک بانک استان در راستای اعطای تسهیلات خبر داد و خاطرنشان کرد: بانک صادرات با اجرای ۹۰ درصد تعهد خود در رده انتهایی اعضای تسهیلات به متقاضیان است و درمجموع بانک‌های عامل استان تاکنون به‌طور میانگین ۹۶ درصد تعهد خود را نسبت به انعقاد قرارداد با متقاضیان تسهیلات واحدهای سیل‌زده انجام داده‌اند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی همچنین در خصوص وضعیت پیشرفت فیزیکی واحدهای احداثی گفت: تاکنون ۵ هزار و ۷۷۴ واحدی کنی خود را انجام داده‌اند که از این تعداد ۴ هزار و ۷۱۰ واحد اقدام به بتن‌ریزی پی کرده و ۳ هزار و ۹۰۴ واحد نیز توانستند مرحله اسکلت واحد مسکونی خود را اجرا کنند که ۲ هزار و ۲۰۸ واحد اکنون در مرحله اتمام ایجاد سقف واحدها بوده و هزار و ۲۸۶ واحد نیز دیوارهای منزل خود را اجرایی می‌کنند.

وی در خصوص پرداخت‌های کمک بلاعوض تصریح کرد: تاکنون براساس مصوبات دولت رقمی معادل با ۶۹ میلیارد و ۴۵۲ میلیون تومان کمک‌های بلاعوض در بخش‌های مختلف معیشتی و احداث به متقاضیان پرداخت‌شده است.

محمدی در انتها به میزان سیمان اهدایی در قالب طرح موسوم به اهدایی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: این سیمان‌ها تاکنون به میزان ۶۱۱ هزار و ۸۰۴ پاکت معادل ۳۰ هزار و ۵۹۰ تن در میان سیل‌زدگان استان توزیع‌شده است.

گفتنی است در بارندگی‌ها و سیل ابتدای سال ۹۸ استان خراسان شمالی جزو سه استان نخست در حجم تخریب‌های سیل و بارندگی‌ها بوده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سیل انقلاب اسلامی خراسان شمالی مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۰۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد، قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در بازدید از دانشکده ویژه مادران دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) شهرری، خواستار الگوگیری همه واحدهای دانشگاهی از این واحد دانشگاهی در ایجاد دانشکده‌های مختص بانوان شد و اظهار کرد:‌ با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دکتر طهرانچی و ظرفیت‌های موجود در واحد یادگار امام (ره) به‌زودی شاهد ایجاد رشته‌هایی که مورد اقبال و استقبال دانشجویان مادر در دانشکده بانوان است، خواهیم بود.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی (ره) با تأکید بر راه‌اندازی مدرسه عالی مهارتی روان‌شناختی و مدرسه عالی مهارتی مادر و کودک در پردیس مادران افزود: آنچه از این واحد دانشگاهی انتظار می‌رود این است که به‌عنوان واحد نمونه در تأسیس دانشکده مختص بانوان، الگویی موفق برای سایر واحد‌ها در سطح کشور باشد.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: راه‌اندازی پردیس مادران و فعالیت‌هایی که در این حوزه صورت می‌گیرد نشان از توجه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام(ره) نسبت به دانشجویان مادر است که این خود بسیار ارزشمند و جای قدردانی دارد.

سروری‌مجد گفت: دانشجو بودن معمولا شرایط خاصی دارد و فرد برای اینکه بدون دغدغه به تحصیل بپردازد، باید همه تمرکز خود را صرف درس خواندن کند؛ اما اشتغال، ازدواج و فرزندآوری شرایطی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که گاهی ادامه مسیر برای دانشجویان با سختی و مشقت طاقت‌فرسایی همراه بوده به همین منظور ضرورت ایجاد امکانات و بستری مناسب برای ادامه تحصیل مادران اجتناب‌ناپذیر است. امیدوارم آنچه امروز به جمع‌بندی رسیدیم در یک برنامه زمانی مدون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام (ره) و در سازمان مرکزی تحقق یابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • ایجاد اشتغال برای بیش از 7 هزار نفر توسط صندوقهای قرض الحسنه بسیج سازندگی
  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • تخصیص واحدهای نهضت ملی مسکن فرهنگ‌شهر اهواز به متقاضیان
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • احیای ۴۹۷ واحد اقتصادی استان مرکزی ظرف دو سال