Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به هشدار هواشناسی و اعلام ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان، تمامی دستگاه های امدادی به حالت آماده باش قرار گرفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان، با اعلام ستاد مدیریت بحران استان، از عصر گذشته در زمینه ورود سامانه بارشی قوی به استان و فعالیت آن طی روزهای آینده، تمامی دستگاه های امدادی سیستان و بلوچستان به حالت آماده باش در آمده و تا روز دوشنبه که سامانه بارشی از استان خارج می شود، در این وضعیت قرار خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمامی پرسنل و نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر استان آماده باش هستند

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان، گفت: با توجه به اعلام ستاد مدیریت بحران، تمامی پرسنل و نیروهای نجاتگر، امدادگر به حالت آماده باش قرار گرفته اند و آمادگی حضور در تمامی حوادث برای خدمات رسانی به آسیب دیدگان را با بهره گیری از تجهیزات سبک، نیمه سنگین و سنگین دارا هستند.

رسول راشکی در گفت و گو با خبرنگار فارس، با اشاره به لغو مرخصی پرسنل، تصریح کرد: پرسنل، امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با کسب آموزش های عمومی و تخصصی مختلف و بهره گیری از تجهیزات امدادی سبک، نیمه سنگین و سنگین، آماده خدمات رسانی به حادثه دیدگان و آسیب دیدگان احتمالی هستند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی پایگاه های امدادی موجود در بخش های دریایی، جاده ای، کوهستان نیز در حالت آماده باش قرار گرفته اند و مردم می توانند با شماره تلفن 112 هرگونه حادثه را به این جمعیت اطلاع رسانی کنند تا در کمترین زمان خدمات لازم به حادثه دیدگان احتمالی ارائه شود.

وی از مردم درخواست کرد تا آموزش های امداد و نجات جمعیت هلال احمر را فرا گیرند تا در صورت بروز حادثه، یاریگر نهادهای امدادی باشند و از فوت افراد جلوگیری کنند.

 

اعلام آماده باش به نیروهای اورژانس در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی زاهدان، گفت: از زمان اعلام آماده باش از سوی ستاد مدیریت بحران استان، تمامی نیروهای فوریت های پزشکی و اورژانس در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به حالت آماده باش قرار گرفته اند.

فریبرز راشدی، با اشاره به آمادگی همه جانبه پرسنل مرکز حوادث و فوریت های پزشکی زاهدان برای حضور و خدمات رسانی در هر حادثه، از مردم در خواست کرد تا در صورت بروز هر گونه حادثه، موارد را با شماره 115 جهت دریافت خدمات سریع، اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: تاخروج سامانه بارشی از استان، حالت اماده باش، ادامه خواهد داشت.

آماده باش راهداران سیستان و بلوچستان در پی هشدار هواشناسی

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: بنا بر اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر ورود سامانه بارشی جدید به استان از فردا، تمهیدات لازم برای ارائه خدمات راهداری در جاده‌های نیمه شمالی استان اندیشیده شده است.

ایوب کرد امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: با توجه به ادامه بارش ها تا اواسط هفته و احتمال وقوع یخبندان در برخی محورهای مواصلاتی، با هماهنگی های صورت گرفته، 30 اکیپ ثابت و سیار راهداری با بسیج تمامی امکانات آماده خدمات رسانی شبانه روزی به هموطنان گرامی هستند.

وی از تجهیز 14 راهدار خانه سیستان و بلوچستان برای خدمات رسانی مطلوب و به موقع در مخاطرات احتمالی به مسافران خبر داد و گفت: برای جلوگیری از مشکلات ناشی از بارش برف در ارتفاعات و مناطق کوهستانی، 400 تن نمک و شن برای زمستان امسال تهیه و توزیع شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان همچنین بر همراه داشتن زنجیره چرخ و فراگیری چگونگی استفاده از آن تاکید کرد و افزود: زنجیر چرخ موجب جلوگیری از لغزش خودرو می شود و امکان تردد ایمن بر روی جاده های لغزنده را فراهم می کند.

کرد گفت: به هم استانی های گرامی توصیه می شود پیش از انجام هرگونه سفر جاده ای اطلاعات لازم را از سامانه های تلفنی، پیامکی، اینترنتی 141 دریافت نموده و در صورت مطلوب نبودن شرایط جوی از انجام تردد های غیر ضروری در محورهای مواصلاتی خصوصاً جاده های مناطق کوهستانی خودداری کنند. 

 

به گفته محسن حیدری، مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان، موج بارشی قوی از جمعه شب تا یکشنبه صبح در سطح استان فعال خواهد بود و رگبارفوق سنگینی را به همراه خواهد داشت که بارش ها بین۵۰ تا ۹۰ میلی متر و برخی نقاط بیش از ۱۰۰ میلی متر برآورد می شود.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان مدیریت بحران هواشناسی آماده باش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۱۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادگران هلال احمر خواف به سرنشینان ۳۰ خودرو گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند

محمد افشار مقدم گفت: با توجه به تعطیلی روز شنبه پانزدهم اردیبهشت ماه جاری تعدادی از خانواده ها به تفرجگاههای شهرستان خواف عزیمت کرده بودند و به دنبال بارش شدید باران و بروز سیلاب با مشکلاتی مواجه شدند.

وی ادامه داد:پنج تیم امدادی متشکل از ۳۰ امدادگر و نجاتگر با استفاده از پنج دستگاه خودرو کمک دار و یک دستگاه کامیون سنگین و یک دستگاه موتورسیکلت امدادی به این مناطق اعزام شدند و به خودروهای گرفتار در سیلاب امدادرسانی کردند.

رییس جمعیت هلال احمر خواف گفت: به دنبال فراخوان امدادگران جمعیت هلال احمر خواف ۵۰ نفر امدادگران این شهرستان برای ارایه خدمات امدادی روز شنبه در حالت آماده باش قرار گرفتند.

رییس اداره هواشناسی خواف هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا از ثبت ۱۶ و ۶ دهم میلی متر باران طی روز شنبه در ایستگاه باران سنجی این شهرستان خبر داد.

اسماعیل میرزاده اضافه کرد: بارش شدید باران منجر به بروز سیلاب و رواناب شدید در برخی نقاط شهری و روستایی شهرستان خواف شد.

مرکز شهرستان ۱۶۰ هزار نفری خواف با ۱۲۳ کیلومتر مرز مشترک با کشور افغانستان در فاصله ۲۶۷ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • بارش باران در تمام محورهای لرستان
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • آماده باش دستگاه‌های اجرایی البرز با اعلام هشدار هواشناسی
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • امدادگران هلال احمر خواف به سرنشینان ۳۰ خودرو گرفتار سیلاب امدادرسانی کردند
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • اجرای قریب به ۱۲۰۰ برنامه در سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی به ۲۶۰۰ هموطن متاثر از سیل در ۲۱ استان