Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشت روباز در مناطق مرکزی کشور توجیه ندارد و باید به سمت کشت گلخانه‌ای حرکت کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از اسدآباد، عباس کشاورز پیش از ظهر امروز در آیین کلنگ زنی مجتمع گلخانه‌ای حریر سبز شهرستان اسدآباد با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در کشور گلخانه داریم اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ هکتار، گلخانه جدید احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: میزان تولید گلخانه‌ای سبزی و صیفی ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن است و بیش از ۷۰ درصد خیار مصرفی کشور در گلخانه‌ها تولید می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه گوجه‌فرنگی، فلفل و گیاهان دارویی نیز سایر تولیدات عمده گلخانه‌ای را تشکیل می‌دهند افزود: ما به دلیل صرفه‌جویی در مصرف آب، ایجاد اشتغال و صادرات توسعه گلخانه‌‌ای را در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه انجام شده سالانه حدود ۴ هزار هکتار ایجاد گلخانه پیش‌بینی شده است تصریح کرد: امید است با حمایت سیستم بانکی و اقبال خوب سرمایه‌گذاران این اهداف محقق شود.

کشت نشایی سیب زمینی/ با یک کشور خارجی قرارداد منعقد کردیم

کشاورز با بیان اینکه باید سعی کنیم فصل تولید سیب زمینی را تغییر دهیم ادامه داد: در حال حاضر سیب زمینی  در جنوب و شمال تولید می‌شود که یک‌سوم آب مصرفی همدان را به کار می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه درباره کشت پاییزه نیز تکنولوژی‌هایی در نظر گرفته شده که میزان مصرف آب را کاهش می‌دهد تأکید کرد: آبیاری میکرو میزان مصرف آب را به شدت کاهش می‌دهد.

وزیر جهاد کشاورزی تکنولوژی دیگر را کشت نشایی سیب زمینی دانست که با یک کشور خارجی نیز قرارداد بسته شده است گفت: سعی می‌کنیم  به دنبال این باشیم که کشاورزان از انجام کشت روباز خودداری کنند.

وی اظهار کرد: البته در جنوب کشور که در این فصل بارندگی خوب و هوا معتدل است و عملا کشت روباز به شکل گلخانه‌ای انجام می‌شود اما در مناطق مرکزی کشت روباز توجیه ندارد.

انتهای پیام /۸۹۰۳۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: کشاورزی گلخانه وزیر جهاد کشاورزی کشاورز کشت محصولات گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۲۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعید معین افزود: به سبب جلوگیری از کاهش عملکرد تولید گندم، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم را انجام دهند.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه در کشور ۶ میلیون هکتار سطح زیر کشت گندم آبی و دیم است، اظهارداشت: مبارزه با سن غلات در سطح کشور از بهمن ماه سال گذشته آغاز و ادامه دارد.

وی گفت: با توجه به اثر آفت سن گندم در عملکرد تولید، تاکنون سطح مبارزه به یک میلیون و ۲۰۰ هزارهکتار رسیده است.

معین اظهار داشت: از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره باید مبارزه به موقع صورت بگیرد.

بر اساس این گزارش، درسال زراعی گذشته استان‌های کردستان، کرمانشاه و اصفهان بهترین نتیجه را در عدم سن زدگی داشته اند.

در استان کردستان تاکنون ۲۳۰ هزار هکتار گندم علیه سن سمپاشی شده است و قرار است ۱۵۰ هزار هکتار دیگر صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • سالانه یک میلیون تن پسماند صنعتی در استان مرکزی تولید می شود
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • هشدار به کشاورزان برای مبارزه با آفت سن گندم
  • پیش‌نیازهای تحقق شعار سال در مناطق آزاد
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس