Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن رضایی درباره اقدامات انجام شده در خصوص بررسی سانحه سقوط هواپیمایی اوکراینی گفت: ما امروز صبح کارمان را در دو مقوله شروع کردیم یک جلسه امنیتی برای حضور اوکراین برگزار کردیم، جلسه دیگر نیز جلسه تخصصی برای نحوه بررسی و دانلود جعبه سیاه بود. ما در جلسه دوم از متخصصان جعبه سیاه در کشور استفاه کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ما توانایی بازخوانی جعبه سیاه را داریم و کارشناسانی از شرکت‌های هواپیمایی قشم ایر، ماهان و آسمان که با تجهیزات روز دنیا آشنا هستند برای دانلود و تحلیل جعبه سیاه استفاده کردیم.

رضایی گفت:  در جلسه‌ای که با کمیسیون سوانح کشوری داشتیم آنها هم تایید می‌کنند که اطلاعات جعبه سیاه و مکالمات خلبان سالم است و با رویکردی که مقامات بالاتر دستور داده‌اند در یک آزمایشگاه مناسب با حضور مقامات قضایی ارزیابی را انجام می‌دهیم که آیا می‌توانیم جعبه سیاه را بازسازی کنیم یا خیر؟

وی با بیان اینکه اوکراین هم معتقد است که این ارزیابی را ما انجام دهیم، گفت: ما با کشورهای مختلف توافقنامه داریم و اگر نتوانستیم خودمان انجام دهیم 4 گزینه برای همکاری داریم و می‌توانیم از کشورهای روسیه، اوکراین، کانادا وفرانسه استفاده کنیم آنها نیز آمادگی همکاری دارند.

مدیر کل بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشور گفت: ترجیحا این اطلاعات را علاقه داریم در کشور بازسازی و دانلود کنیم ما نرم‌افزارهای لازم و متخصصان را در این زمینه در اختیار داریم اما چنانچه اطلاعات صدمه دیده باشد ممکن است تصمیم بگیریم اطلاعات را دانلود کرده و از کشورهای دیگر استفاده کنیم.

رضایی درباره این پرواز توضیح داد: پرواز از اوکراین وارد تهران می‌شود و دو خلبان آن در هتل استراحت می‌کنند یک خلبان دیگر در هتل بوده و هر سه برای پرواز به فرودگاه مراجعه می‌کنند. علت تاخیر پرواز نیز  به دلیل لودینگ هواپیما بوده است.

وی گفت: این هواپیما پر از مسافر بوده و بار مسافران نیز زیاد بوده است. زمانی که خلبان برای پرواز مراجعه می‌کند به طور همزمان بحث مسافرگیری و انتقال بار مسافر به داخل هواپیما انجام شده بوده اما از آنجا که در فصلی هستیم که ممکن است به دلیل شرایط بد آب و هوایی امکان فرود در فرودگاه مقصد نباشد بنابراین خلبان درخواست سوخت اضافی برای مقصدهای جایگزین احتمالی می‌کند.

رضایی با اشاره به اینکه سوخت اضافی نیز به هواپیما منتقل شد، ادامه داد: ازآنجا که تعداد مسافر و بار از وزن مجاز برای تیک‌اف هواپیما بالاتر بوده است و یا باید سوخت تخلیه می‌شد یا مسافر یا بار تخلیه شود که خلبان در این زمان تصمیم می‌گیرد مقداری از بار مسافران را پیاده کرده تا هواپیما به وزن مجاز برسد  که این موضوع باعث تاخیر شده بود.

وی گفت: بر اساس تصمیم خلبان، بار پیاده می‌شود تا با پرواز بعدی به کیف ارسال شود این موضوع نیز مشکل فنی نبوده بلکه هماهنگی عملیاتی برای ایمنی پرواز بوده است.

وی درباره پرداخت خسارت نیز گفت: ما پیمان‌های مختلف را داریم، پیمان شیکاگو یا پیمان ورشو و باید کشور اوکراین مشخص کند عضو کدام پیمان است و بیمه نامه هواپیما از کدام شرکت است؟ ما درخواست بیمه نامه هواپیما را کرده‌ایم تا بحث خسارت‌های مسافران را در نظر بگیریم.

وی تصریح کرد: همچنین شرکت بهره‌بردار هواپیما متصدی پرداخت خسارت به اموال عمومی است که در این سانحه صدمه دیده است. شرکت اوکراین اینترنشنال از بیمه پوششی استفاده کرده است. درباره بحث پرداخت ارزی یا ریالی در کمیته‌ای تصمیم‌گیری می‌شود.

رضایی خاطرنشان کرد: این سانحه یک سانحه مرگبار بزرگ است. سایت سانحه بسیار عظم است. بررسی سانحه ممکن است یک سال تا دو سال طول بکشد و خواندن جعبه سیاه یک تا دو ماه هم به طول می‌انجامد. ما خواهش می‌کنیم فضای عمومی را آرام کنید تا کار بدون هیچ شک و تردیدی و در حداقل زمان انجام شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس برآورد اولیه خسارت‌ به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سمیه سلیمی، امروز_ سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ از برآورد اولیه ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریالی خسارت سیل اردیبهشت به زیربخش‌های کشاورزی استان مازندران خبر داد.

وی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت سال‌جاری است، اظهار کرد: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح ۵۳ هزار و ۱۶۶ هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ ۲۸ هزار میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: مزارع کلزا، گندم، جو، سبزی و صیفی‌جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

وی برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را ۱۸ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال دانست و تصریح کرد: سطحی معادل ۱۵ هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی اضافه کرد: در زیر بخش دامی خسارت وارد شده به ۱۸۰ رأس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، ۱۶ تن علوفه و خوراک دام و ۳۰ باب جایگاه دام، در مجموع ۲۱۷ میلیارد ریال برآورد شده است.

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس ادامه داد: ۱۸۰ کیلومتر جاده بین مزارع، ۶۰ کیلومتر کانال آبرسانی، ۲۱ رشته قنات، دو طرح تغذیه مصنوعی و ۳۱ هزار مترمربع تأسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال است.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح ۱۵۳ کیلومتر را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد.

کد خبر 751457

دیگر خبرها

  • هزینه یک جت شخصی چقدر است؟
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل اردیبهشت به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • آمار نگران‌کننده هواپیما‌های سالم کشور؛ فقط ۷ تا ۸ فروند!
  • چرا چشم مردم به دیدن ۵۰ فروند هواپیمایی که دولت می‌گوید وارد کشور کرده، روشن نمی‌شود؟
  • دعوای زنان هواپیمای کویتی را وادار به فرود اضطراری کرد
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • جریمه ۸۷ میلیارد ریالی تاوان عمل نکردن به تعهدات ارزی
  • (ویدئو) پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی
  • خبری که جهان را نگران کرد؛ پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی!