Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: «پاسکال بونیفاس» پژوهشگر ارشد، نویسنده و مدیر موسسه IRIS (موسسه روابط بین الملل و راهبردی فرانسه) روز گذشته اظهاراتی را در ارتباط با اوضاع عراق و منطقه، شهادت سردار سلیمانی و عملکرد آمریکا در منطقه و بویژه نقش اروپا و فرانسه در اوضاع کنونی بیان کرد..

پاسکال بونیفاس در مورد ترور سردار سلیمانی می گوید فرض کنیم که مثلا مایک پامپئو توسط ایرانی ها در یک کشور ثالث کشته شده بود، واضح است که واکنش ها خیلی متفاوت باشد، ولی این تفاوت از دیدگاه روابط بین الملل بسیار معنادار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکایی ها یک مقام ایرانی را به قتل رسانده اند که شاید رقیبشان بوده ولی دو کشور در حال جنگ نیستند. شاید بگوییم که وضعیت روابط بین دو کشور بسیار پیچیده است، ولی ایران با آمریکا در جنگ نیست.

وی می افزاید: آمریکا از سوی دادگاه کیفری بین المللی نیز مجوزی برای اقدام علیه (سردار) سلیمانی نداشته و لذا آنچه که به وقوع پیوسته به معنای قتل فراتر از نظام حقوقی و قضایی موجود بوده است. حال فرض کنیم که اگر چنین کاری را ایران مرتکب شده بود، چه اتفاقی می افتاد؟ فورا ترامپ همچون بسیاری دیگر در جهان غرب فریاد تروریسم سر می دادند.

این تحلیلگر خاطرنشان می کند: پس باید نتیجه گرفت که با یک نگاه غربی به این قضیه نگریسته می شود ولذا چون یک کشور غربی چنین اقدامی را کرده، این اقدام مشروع و عادی است در حالی که اگر کشور دیگری عینا و دقیقا همین کار را کرده بود، همه یک صدا فریاد خشم سر می دادیم.

پاسکال بونیفاس می افزاید: از دید ترامپ آنچه که برای همه کشورهای دیگر ممنوع است، برای آمریکا مشروع می باشد. لذا ماجرای قتل ژنرال سلیمانی نماد روشن سیاست دوگانه است و جهانی که قوانین بین المللی اینگونه زیر پا گذاشته می شود جهان مطمئنی برای زندگی نیست. عملکرد آمریکا مبتنی بر قانون «قوی تر» است یعنی کاری را غیر قانونی انجام می دهد و بعد بدون دادگاه و بدون سیستم دادرسی، تصمیم می گیرد که متهم کیست. (سردار) سلیمانی را هیچ دادگاهی محکوم نکرده بود و او بر مبنای تصمیم یکسویه آمریکا به قتل رسید.

وی عنوان کرده است: مشکل دیگر در این خصوص عکس العمل اروپاییهاست که برای آرام کردن وضعیت فراخوان می دهند و از ایرانی ها می خواهند تنش را افزایش ندهد. اگر ایران یک مقام آمریکایی را به قتل رسانده بود آیا ما آمریکا را به آرامش و عدم افزایش تنش فرا می خواندیم. طبیعتا نه، بلکه برعکس فورا از آمریکا حمایت می کردیم. آیا چنین شرایطی قابل تحمل است؟ آمریکا در هر چیزی حق داشته باشد و سایر کشورها فقط تعهد؟ پس چه حقی برای کشورهای دیگر باقی می ماند؟ چرا انتظار داریم ترامپ را به تغییر موضع در مسائل مختلف جهانی وادار کنیم در حالی کخ ما خودمان هر کاری که او می کند، فورا به نام همبستگی غربی از او حمایت می کنیم.

منبع: فردا

کلیدواژه: تحلیلگر فرانسوی پامپئو ترور سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۵۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی طهایی درباره ثبت مسابقات قهرمانی کشوری دوومیدانی ایران در تقویم فدراسیون جهانی، اظهار کرد: برای کسب امتیاز باید تقویم سالیانه ایران را در فدراسیون جهانی ثبت می‌کردیم تا مسابقات ما رسمیت داشته باشد. سیستم تقویم جهانی به این صورت است که هر ورزشکاری یک امتیاز دارد و نتایج را معمولا براساس ۵ مسابقه و بالاترین رتبه‌ای که در طول سال کسب کرده است، محاسبه می‌کنند. این امتیاز برمبنای رنکینگی است که در مسابقه به دست می‌آورند و در آن مسابقه شرکت کرده اند. 

وی افزود: این رنکینگ‌ها به این صورت است که از بالاترین رده یعنی او دبل یو که شامل مسابقات قهرمانی جهان و المپیک است، آغاز می‌شود و ۳۷۰ امتیاز دارد و بعد از آن مسابقات لیگ الماس و آسیایی و منطقه‌ای در رده‌های دی اف، جی اف و‌ای بی سی دی‌ای اف برگزار می‌شود. 
مدیر روابط بین الملل عنوان کرد: مسابقات اف ۱۵ امتیازی است و قهرمانی کشور‌ها در رده ب قرار می‌گیرد و ۱۰۰ امتیاز دارد. این سیستم رده بندی به این صورت است که از اول ژانویه سال ۲۰۲۳ فدراسیون جهانی اعلام کرد اگر مسابقه‌ای در تقویم جهانی ثبت نشود به تبع آن هیچکدام از نتایج ورزشکاران را نمی‌تواند ثبت کنند و این نتایج در نظر گرفته نمی‌شوند. 

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۶ ورزشکار شانس کسب سهمیه المپیک دارند و مدت زمان محدودی تا المپیک در پیش داریم، این ورزشکاران مجبور بودند تا در مسابقات مختلف شرکت کنند و امتیاز خود را ارتقاء دهند. برای شخص دکتر مطیعی سرپرست فدراسیون و دکتر معتمدی دبیر کل فدراسیون این موضوع به دغدغه تبدیل شده بود که چرا مسابقات قهرمانی کشور ایران ۱۰۰ امتیاز  دارد و با شروع سال میلادی که زمان ثبت آن بود در تقویم جهانی ثبت نشده است، اما با پیگیری‌های فدراسیون وقت و رایزنی با فدراسیون جهانی، مسابقات قهرمانی کشور زنان که در ۲۷ و ۲۸ خرداد و مردان که در ۷ و ۸ تیر برگزار می‌شود، در تقویم فدراسیون جهانی ثبت شد. 
طهایی گفت: خداراشکر این موضوع مورد تایید فدراسیون جهانی قرار گرفته است تا بتوانیم در مدت زمان مقتضی مسابقات را برگزار کنیم و رکورد این رقابت‌ها را ثبت و امتیاز آن برای کسب سهمیه استفاده شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فیلم| آب‌پاکی تحلیلگر فلسطینی روی دست مجری بی‌بی‌سی؛ حماس نابود شدنی نیست!
  • سردار فدوی: احیای تمامی قنوات کشور در دستور کار است
  • سردار رادان: زن چادری در ایران پرچم است
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • عجیب ترین فرمانده جنگ ایران و عراق /جانشین سپاه خرمشهر و دوست نزدیک سردار سلیمانی را بیشتر بشناسید
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • برگزیده بنیاد نخبگان کرمان، کارگر نمونه کشور
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • یک کشته در پی برخورد خودرویی با حصار کاخ سفید