Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آلمان درخواست اخیر رئیس جمهور آمریکا برای نقش آفرینی بیشتر ناتو در منطقه غرب آسیا را رد کرده و تاکید کرد که ناتو نهاد درستی در این منطقه نیست. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، "هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی درباره قدرت گرفتن مجدد تروریسم داعش در عراق و حملات تروریستی جدید در اروپا در صورت بازگشت نیرو‌های ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش از عراق هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی که در گفتگو با "ان تی وی" آلمان سخن می‌گفت: تصریح کرد که داعش هنوز وجود دارد و کاملا شکست نخورده است. اگر این ائتلاف بین‌المللی عراق را ترک کند منجر به این می‌شود که تروریسم داعش فضای باز جدیدی را دریافت کند.

وزیر امور خارجه آلمان در عین حال تصریح کرد که عراق درباره بازگشت این نیرو‌ها تصمیم می‌گیرد. در نهایت ما به آنچه که پارلمان و بخصوص دولت عراق بگوید پایبند و متعهد هستیم.

وی با اشاره به اینکه عملیات ارتش آلمان به دعوت پارلمان و دولت عراق در حال انجام است گفت: اگر همانگونه که پارلمان عراق تصمیم گیری کرده است و عکس این عملیات از ما درخواست شود ما دیگر نمی‌توانیم در آنجا بمانیم.

وزیر امور خارجه آلمان همچنین تاکید کرد که اتحادیه اروپا باید در خاورمیانه نقش مستقلی را پیدا کند. ما باید در اروپا فورا در این باره گفتگو کنیم که نقش ما در خاورمیانه و همچنین آفریقا، لیبی و ساحل عاج چگونه باید باشد.

ماس افزود: در همه جای دنیا تکالیف زیاد و انتظارات بالایی از اتحادیه اروپا وجود دارد. ما باید این مسئله را شفاف سازی کنیم که اولویت‌های ما کجا هستند.

وی در بخش دیگری از سخنانش درخواست دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای نقش آفرینی بیشتر ناتو در منطقه غرب آسیا را رد کرده و اعلام کرد که من اعتقاد دارم که ناتو نهاد درستی در خاورمیانه نیست. اتحادیه اروپا در مقابل ناتو این مزیت را دارد که ما همیشه می‌توانیم تعامل نظامی و امنیتی را با عملیات‌های غیر نظامی، کمک به بازسازی و ایجاد پایداری همراه و ترکیب کنیم. اینکه اروپا با یک رای صحبت کند پیش شرطی برای جدی گرفته شدن اروپا در دنیا است.

"دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا اخیرا از ائتلاف نظامی ناتو درخواست کرده که نقش آفرینی خود در منطقه غرب آسیا را افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ماس وزیر خارجه آلمان بازگشت داعش به اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

به نقل از المعلومه، ادامه دخالت‌های «النا رومانوسکی» سفیر آمریکا در امور امنیتی و مسائل اجتماعی عراق، واکنش محافل عراقی را به همراه داشته است.

در این راستا «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی صادقون عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از کشورش به خاطر اظهارات مداخله جویانه او شد.

وی با بیان اینکه اظهارات اخیر سفیر واشنگتن در بغداد مردود و نیازمند موضع ملی برای بیرون راندن آن از عراق است، تاکید کرد: رومانوسکی ملت و دولت عراق را بسیار خوار و خفیف کرده و تداوم تحرکات وی خطرناک است و تبعاتی برای حاکمیت کشور به همراه دارد.

به گفته الصالحی، این قبل تحرکات آمریکا، دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.

«نیسان الزایر» عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق نیز اظهارات رومانوسکی درباره اصلاح قانون مبارزه با فحشا و بی بندو باری جنسی در مجلس عرا، را مورد انزجار قرار داد.

«یاسر الحسینی» دیگر نماینده مجلس عراق نیز گفت: ما نمی‌پذیریم که سفیر آمریکا در بغداد خود را رئیس جمهور عراق بداند. دخالت‌های وی مخرب است، از این رو از دولت می‌خواهیم که قیمومیت آمریکا بر عراق را متوقف کند.

وی به دخالت‌های سفیر آمریکا در عراق در امور امنیتی و مسائل اجتماعی در کشورش اشاره کرد و خواستار واکنش دولت و وزارت خارجه عراق در قبال تحرکات سفیر آمریکا در بغداد شد.

پیش از این نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق با اشاره به اینکه، رومانسکی قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده، گفته بود: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشا در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی افزود: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین، هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

در همین حال، «ابتسام الهلالی» رئیس فراکسیون المنتج الوطنی در پارلمان عراق نیز تاکید کرده بود: سفیر آمریکا در عراق برای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی در این کشور تلاش می‌کند.

وی افزود: ما شاهد اقدامات پارلمانی در عراق برای جلوگیری از تحرکات آمریکا در این کشور در راستای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی هستیم. اقدامات سفیر آمریکا به ویژه در خصوص حمایت از همجنس گرایی در جامعه عراق نگران کننده است.

الهلالی ادامه داد: ما باید از طریق کانال‌های قانونی و دیپلماتیک در برابر پیاده شدن این پروژه‌ها در عراق وارد عمل شویم. اقدامات سفیر آمریکا در راستای اجرای راهبرد این کشور با حمایت برخی کشور‌های غربی انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق اخیرا با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • تسلیحات اهدایی ناتو به اوکراین، سر از نمایشگاه مسکو درآورد+ عکس
  • نقد ادعای زیباکلام درباره آغازگر جنگ با مستندات تاریخی / روایت نماینده وقت عراق در سازمان ملل از آماده‌باش صدام برای آغاز جنگ علیه ایران
  • ناقوس جنگ را چه کسی به صدا درآورد؟/ زیباکلام: ما باعث حمله‌ی صدام به ایران شدیم/ حبیب احمدزاده: این ساده‌لوحی است صدام کینه‌ی قرارداد الجزایر را داشت
  • نماینده پارلمان عراق: سفیر آمریکا از عراق اخراج شود
  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • درخواست پارلمان عربی برای تحقیقات در مورد کشف گور‌های جمعی در غزه
  • تقویت دفاع نظامی و غیرنظامی در دستورکار آلمان
  • درخواست نمایندگان پارلمان اروپا برای تقویت دفاع ضد جاسوسی