Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@11:57:36 GMT

پیست اسکی اندبیل خلخال نیازمند امکانات است

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۶۵۴۵۱

پیست اسکی اندبیل خلخال نیازمند امکانات است

به گزارش ایرنا ،در حالی که ایجاد امکانات مورد نیاز ورزش اسکی در پیست جنگلی اندبیل خلخال می‌تواند این پیست را به زیباترین پیست اسکی جنگلی ایران تبدیل و به تنهایی صنعت گردشگری زمستانی منطقه را متحول کند ولی تاکنون اقدامات صورت گرفته برای ایجاد امکانات بالابرنده و رفاهی ورزشکاران اسکی در این پیست تنها در مقام حرف و حدیث بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برای ایجاد امکانات بالابرنده در پیست اسکی اندبیل پیش از این اقدامات متعددی از سوی شهرداری خلخال،سازمان همیاری شهرداری‌های استان اردبیل و سرمایه‌گذار سابق  شده بود که این قدامات بی‌نتیجه و ناتمام بوده است.

پیش از این در سال ۱۳۸۶ از سوی شهردار وقت خلخال تجهیزات تله‌کابین برای این پیست خریدرای شده بود اما در سال  ۱۳۹۳ آنها بدون ارائه دلیل معتبر به مرکز استان منتقل

تعلل در نصب تله‌کابین اندبیل باعث شد بخشی از آن به دلیل نگهداری در فضای باز از بین برود و هرگز شهرداری خلخال نه وقت و نه اعتبار مورد نیاز را برای نصب آن در محل مورد نظر پیدا نکرد.

در اردیبهشت ماه سال گذشته با دعوت مسوولان شهرستان خلخال نایب رییس کنفدراسیون اسکی آسیا در این محل حاضر شد و گفت: با نصب  امکانات بالا برنده و استانداردسازی پیست اسکی اندبیل خلخال ، بزودی این پیست به مجموع ۳۲ پیست اسکی استاندارد کشور افزوده می‌شود.

عیسی ساده شمشکی با اعلام همکاری برای راه‌اندازی امکانات تله‌اسکی و تله‌سیژ در پیست اسکی اندبیل خلخال گفته بود که  این پیست از جاذبه‌های بسیار زیبای طبیعی برخوردار بوده و با راه‌اندازی امکانات اسکی در این محل به عنوان یک پیست اسکی استاندارد با قابلیت‌های برگزاری مسابقات اسکی در سطح ملی و بین‌المللی تبدیل خواهد شد.

گفته‌های ساوه شمشکی نیز هرگز عملیاتی نشد و پس از آن طرح احداث و راه‌اندازی تله‌سیژ اندبیل با سرمایه‌گذاری سازمان همیاری شهرداری‌های استان اردبیل با مشارکت ۲۰ درصدی شهرداری خلخال وارد عرصه جدیدی شد.

آخرین خبرهای مربوط به راه‌اندازی تجهیزات رفاهی پیست اسکی اندبیل سفرهای متعدد استاندار اردبیل به خلخال و بازدید از محل پیست همراه با سرمایه‌گذار جدید تفرجگاه اندبیل است که گفته می‌شود اقدامات لازم برای راه‌اندازی پیست اسکی استاندارد و امکانات مورد نیاز از جمله تله‌سیژ انجام شده و با ایجاد امکانات جدید یکی از خواسته‌های ورزشکاران این رشته مفرح ورزشی و علاقه‌مندان به ورزش‌های زمستانی محقق خواهد شد.

فریدون بابایی، فرماندار خلخال در گفت و گو با ایرنا از تلاش برای راه‌اندازی تجهیزات تله‌سیژ اندبیل خبر داد و گفت: طرح راه‌اندازی پیست اسکی روی برف و تله‌کابین این منطقه از جمله مواردی است که به جد از سوی مسوولان شهرستان بویژه استانداری اردبیل دنبال می‌شود تا سال آینده شاهد افتتاح این طرح و راه‌اندازی کامل آن باشیم.

مشاور طرح تله‌سیژ تفرجگاه اندبیل خلخال نیز در گفت و گو با ایرنا گفت: برای راه‌اندازی تجهیزات تله‌سیژ این منطقه ۶۰۰ میلیارد ریال از سوی سرمایه‌گذار بخش خصوصی هزینه خواهد شد.

علی شکرابی در جریان بازدید خود از محل اجرای این پروژه در تفرجگاه اندبیل خلخال افزود: در صورت فراهم شدن نیازهای پروژه از جمله تجهیزات،راه‌اندازی تله‌سیژ تفرجگاه اندبیل بین ۱۶ تا ۱۸ ماه زمان خواهد برد.

وی بیان کرد: پیش از این در سال ۸۷ طرح راه‌اندازی تجهیزات تله‌کابین اندبیل توسط شرکت مشاوره طرح‌های تله‌سیژ و تله‌کابین کشور مطالعه و قرار بود این پروژه توسط شهرداری خلخال اجرا شود، اما این مهم عملیاتی نشد.

او اظهارداشت: در سال ۹۷ به درخواست استاندار اردبیل دوباره طرح راه‌اندازی تله‌سیژ در این تفرجگاه از سوی این شرکت آغاز و طرح مطالعه شده در اختیار سرمایه‌گذار بخش خصوصی قرار گرفت.

وی  گفت: در حال حاضر بخشی از ماشین‌آلات از اتریش خریداری و به داخل کشور حمل شده، کار مشاوره طرح انجام یافته و با توجه به استعداد برفی منطقه در صورت بارش ۳۰ تا ۴۰ سانتیمتر برف در این منطقه می‌توان از پیست اسکی اندبیل به عنوان یک پیست مناسب برای برگزاری تمرینات و مسابقات اسکی بصورت استاندارد استفاده کرد.

شکرابی با بیان اینکه طول مسیر تله‌سیژ اندبیل هزار و ۶۰۰ متر و بالابرهای آن چهار نفره طراحی شده، اظهارکرد: در صورت راه‌اندازی این تجهیزات تله‌سیژ اندبیل به عنوان دومین تله‌سیژ استان اردبیل خواهد بود که می‌تواند با ۲ هدف گردشگری و ورزشی در زمستان و تابستان مورد استفاده  شهروندان و گردشگران قرار بگیرد.

او با بیان اینکه راه‌اندازی خطوط تله‌سیژ و تله‌کابین در مناطق مختلف کشور بر اساس نیازهای گردشگری و نوع و نحوه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی صورت می گیرد، به هزینه‌های بسیار بالای خرید تجهیزات این امکانات تفریحی از کشورهای خارجی و مشکلات مربوط به اعمال تحریم‌ها اشاره کرد و افزود: در شرایط فعلی راه‌اندازی خطوط تله‌سیژ متوسط نیازمند ۶۰۰ میلیارد ریال و تله کابین ۹۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری از سوی سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است.

تفرجگاه اندبیل در هفت کیلومتری خلخال با برخورداری از جاذبه‌های گردشگری از جمله جنگل‌های نادر و درختان قد کوتاه شیب لازم برای اجرای تمرین و مسابقات اسکی ، برف مناسب ، چشمه پر آب و راه دسترسی مناسب بزرگترین ظرفیت منطقه برای احداث پیست اسکی و امکانات مورد نیاز برای توسعه این رشته ورزشی پرطرفدار می‌باشد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 شهادت سردار سلیمانی جاذبه های گردشگری زمستان سرمایه گذاران سرمایه گذاری بخش خصوصی شهرداری قیمت خودرو قیمت بنزین بودجه 99 شهادت سردار سلیمانی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۵۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در نشست ستاد مدیریت بحران کرمانشاه که امروز (هشتم اردیبهشت) با حضور رئیس سازمان مدیریت بحران کشور برگزار شد، از بالا بودن حوادث کوهستان در کرمانشاه بواسطه کوهستانی بودن این منطقه یاد کرد و گفت : امسال ۳۰ حادثه کوهستان در استان رخ داده که از نظر تعداد حوادث و تعداد موارد فوتی ناشی از حوادث کوهستان دومین استان کشور هستیم.

وی ادامه داد: در سال گذشته شاهد آمار بالای حوادث کوهستان در کرمانشاه بودیم، به گونه‌ای که از ۸۵۸ حادثه رخ داده در سطح استان که هلال احمر در آن ماموریت داشته، ۹۹ مورد آن حوادث کوهستان بود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از دشواری عملیات در حوادث کوهستان یاد کرد که پُرهزینه و با ریسک بالا بوده و نیازمند تجهیزات تخصصی است.

محمدی خواستار تامین تجهیزات بیشتری برای رسیدگی به حوادث کوهستان در کرمانشاه شد و عنوان کرد: تجهیزات کنونی که در اختیار داریم پاسخگو نیست و برخی از آنها قدیمی و فرسوده هستند.

وی از کم توجهی به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز کرمانشاه بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ نیز گلایه کرد و یادآور شد: اکنون که تا حدودی برای سیل سیستان و بلوچستان کمک‌هایی ارسال کردیم، موجودی انبار‌های استان برای حدود دو درصد جمعیت کرمانشاه کافی است، درحالیکه بلحاظ استاندارد‌ها این میزان باید برای ۱۰ درصد جمعیت استان جوابگو باشد.

محمدی خواستار توجه ویژه به امکانات و تجهیزات امدادی مورد نیاز در کرمانشاه شد و افزود: با توجه به تعدد و تنوع بالای حوادث و مخاطرات، در اختیار داشتن امکانات و اقلام امدادی ضروری است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • توزیع عادلانه امکانات در مدارس کرمانشاه با رویکرد محرومیت‌زدایی
  • رنجش اهالی شهرک آ. اس. پ شهریار از کمبود امکانات رفاهی
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری
  • گلایه اهالی روستای کالدشت بالا از کمبود امکانات رفاهی + فیلم و تصاویر
  • پروژه فاضلاب مسکن ملی خلخال با عدم تامین اعتبار روبرو است
  • حماسه‌سازی رزمندگان باعث ناکامی دشمن در جنگ تحمیلی شد
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • آمار قابل توجه حوادث کوهستان در کرمانشاه