Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@18:05:28 GMT

افزایش ۸۸ درصدی قیمت تراکتور در یکسال گذشته

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۶۶۹۰۷

افزایش ۸۸ درصدی قیمت تراکتور در یکسال گذشته

«کامبیز عباسی» روز شنبه در نشست خبری خود به مناسبت رونمایی از سند چشم انداز مکانیزاسیون کشاوررزی و تشریح اولویت ها، عملکرد و اقدامات افزود: در بحث تغییر قیمت ماشین آلات، ابزار و تجهیزات بخش کشاورزی تولید داخل در سالهای ۹۷ و ۹۸ بین ۵۰ تا ۸۵ درصد افزایش قیمت داشته ایم.

وی اظهارداشت: این درحالیست که کشورما در تامین و تولید ماشین آلات کشاورزی خوداتکا است به طوری که ۹۰ تا ۹۵ درصد نیازهای این بخش  در داخل تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بخش مکاننیزاسیون کشاورزی نیازمند حمایت جدی است تصریح کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت باید توجه جدی به حوزه صنعت ماشین های کشاورزی  داشته باشد تا کالای تولید داخل  از نوسان قیمتی کمتری برخوردار شوند.

به گفته وی، وزارت صنعت باید تمهیدات لازم را  اعم از سرمایه در گردش ، حمایت های تسهیلاتی، حمایت از حوزه ماشین آلات کشاورزی همانند حوزه خودروریی را به عمل آورد.

رییس مرکز مکانیزاسیون کشور گفت: انتظار می رود به همان اندازه که محصولات کشاورزی مورد سیاست های قیمتی قرار می گیرند ابزار، ماشین آلات و نهاده های بخش کشاورزی نیز مورد اعمال سیاست های قیمتی قرار گیرند تا تطابق قیمتی صورت گیرد به طور مثال وقتی قیمت گندم ۳۰ درصد افزایش پیدا می کند چرا باید افزایش قیمت ماشین آلات و نهاده های کشاورزی چند برابر باشد.

وی افزود: سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در یک ماه اخیر مخالفت جدی خود را نسبت به افزایش قیمت تراکتور اعلام کرده و خواستار مانع افزایش قیمت ها شده اند.

عباسی اظهار داشت: با توجه به وجود خطوط اعتباری بخش مکانیزاسیون کشاورزی و تقاضای بالا همیشه کالاهای تولیدی مکانیزاسیون کشاورزی پیش فروش می شود بنابراین توقع  داریم کارخانجات تراکتور و کمباین سازی و ادوات تولید پایدار داشته باشند.

ماشین آلات بخش کشاورزی نیازمند لاستیک هستند

رییس مرکز مکانیزاسیون کشاورزی درباره مشکل تامین لاستیک ماشین آلات کشاورزی تصریح کرد: سرپرست وزارت جهاد کشاورزی اخیرا در نامه ای به وزارت صنعت، معدن و تجارت خواستار تامین اجزا و قطعات ماشین های کشاورزی از جمله لاستیک تراکتور و کمباین شدند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر لاستیک مورد نیاز بخش کشاورزی در اولویت کالایی دو قرار دارد افزود: علیرغم وجود صنعت بزرگ لاستیک سازی در کشور، اما حرکت به سمت تولید اجزا (لاستیک تراکتور و کمباین بخش کشاورزی کم است.

وی از صنف لاستیک سازان و صنعت کشور خواست که لاستیک تراکتور و  کمباین که از اهمیت ویژه در تامین امنیت غذایی کشور دارند، تولید کنند تا این بخش دچار مشکل نشود زیرا در برخی مواقع رخ می دهد که تعدادی تراکتور و کمباین به دلیل نبود لاستیک نمی توانند فعالیت کنند.

بکارگیری پهپاد در بخش کشاورزی برای نخستین بار

عباسی اظهارداشت: امسال برای اولین بار پهپاد با همکاری سازمان هواپیمایی کشور و معاونت هوا و فضا در بخش کشاورزی راه یافت و توسعه این بخش در دستور کار قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه  ٥٤ نوع مدل پهپاد با کاربردهای متفاوت در بخش کشاورزی فعال شده است افزود: این پهپاد ها در سمپاشی، محلول پاشی، مرتع کاری و گردافشانی نخیلات دخیل هستند به طور مثال هر پهپاد توانمندی سمپاشی روزانه بین  ٥٠ تا ٧٠ هکتار  مزرعه یا باغ را دارد، ضمن اینکه این اقدام علاوه بر افزایش بهره وری در کاهش میزان مصرف سم نقش دارد.

به گفته وی، پهپاد با برق و باطری کار می کند و برای هر هکتار تنها ٥ لیتر محلول سم استفاده می شود.

وی از نحوه پرداخت تسهیلات برای خرید پهپاد در بخش  کشاورزی گفت: قیمت هر پهپاد داخلی و وارداتی بین ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان است که برای توسعه این تکنولوژی در بخش کشاورزی تسهیلات قابل توجهی پرداخت می شود به طوری که ۲۰  درصد آورده کشاورزان و  ۸۰ درصد آن تسهیلات بانکی است.

وی ادامه داد: اکنون این تکنولوژی  در مزارع و باغات استان های بوشهر و گلستان استفاده می شود.

ادامه دارد ...


 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون عباس کشاورز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون عباس کشاورز وزارت جهاد کشاورزی مكانيزاسيون عباس کشاورز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۶۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS

به گزارش خبرآنلاین به نقل از روابط‌عمومی و امور بین‌الملل پتروشیمی امیرکبیر، نمایشگاه چایناپلاس از ۳۵ سال پیش تا کنون مهمترین مرکز عرضه و تجارت محصولات پلاستیک و پتروشیمی است و جایگاه ویژه ای در بین رویدادهای این صنعت دارا می باشد.

چاینا پلاس از سال ۱۹۸۳ تاسیس گردیده و در حال حاضریکی ازمهمترین آوردگاه های عرضه و داد و ستد تولیدات پلاستیک و لاستیک در جهان است و به طور گسترده توسط پیشگامان این صنعت به عنوان یکی از تأثیرگذارترین نمایشگاه های صنعت پتروشیمی در جهان شناخته می شود.

شرکت پتروشیمی امیرکبیر در این دوره از نمایشگاه چایناپلاس، با غرفه‌ای وِیژه و محوری در سالن اصلی نمایشگاه و در کنار بزرگ‌ترین شرکت‌های پتروشیمی جهان، آخرین محصولات خود را در زمینه پتروشیمی و پلیمر ارائه نموده است.

این رویداد بین المللی در فضایی به مساحت بیش از ۲۵۰ هزار متر مربع برگزار می گردد که طبق برآورد های صورت گرفته، هر ساله شاهد بیش از ۲۰۰ هزار شرکت کننده از سراسر دنیا است که در سه حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات، مواد خام و شیمیایی و صادرکنندگان چینی برگزار می‌شود.

پتروشیمی امیرکبیر به عنوان یک شرکت پیشرو در صنعت پتروشیمی و پلیمر، با حضور تیم اقتصادی مجرب و متخصصین توسعه بازار خود ضمن شرکت در این رویداد، جلسات فشرده و رایزنی های مثبتی با نمایندگان شرکت‌ها و تجار بین المللی برگزار نموده است که به تبادل نظر، عقد قرارداد و تنظیم تفاهمنامه هایی در خصوص همکاری های متقابل، صادرات و انتقال تکنولوژی منجر شده است.

یکی از نقاط قوت نمایشگاه شانگهای ۲۰۲۴، موضوع حفظ محیط زیست و تولید محصولات سازگار با طبیعت است که مجموعه امیرکبیر به عنوان صنعت سبز کشور در ۴ موضوع تولید سازگار با محیط زیست در حوزه بازیافت، پلاستیک‌های بازیافتی، پلاستیک‌های زیستی، افزودنی‌های سازگار با محیط زیست راهکارها و رویکردهای خود را ارائه نموده است.

این نمایشگاه از ۱۸ گروه ویژه تشکیل شده است که از جمله آنها می توان به بخش های فناوری سه بعدی، تجهیزات کمکی و آزمایشی ماشین آلات اکستروژن، ماشین آلات بسته بندی فناوری فیلم و پلاستیک، ماشین آلات قالب گیری تزریقی، ماشین آلات قالب گیری تزریقی و منطقه فنی تولید هوشمند، ماشین آلات بسته بندی پلاستیک و فناوری بازیافت اشاره کرد.

همچنین در بخش تولیدی نیز قسمت های تخصصی تامین کنندگان مانند افزودنی ها، بیوپلاستیک، مواد شیمیایی و مواد اولیه، رنگدانه رنگی، کامپوزیت ها، پلاستیک بازیافتی، الاستومرهای ترموپلاستیک و لاستیک دیده می شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899004

دیگر خبرها

  • قیمت گذاری دستوری، باعث افزایش قیمت لاستیک می‌شود
  • قیمت گذاری دستوری بیشتر باعث افزایش قیمت لاستیک می شود
  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • پیاز این‌گونه ۱۵۹۸ درصد گران شد/ تغییر ۱۵۴۰ درصدی قیمت گوشت در ۷ سال گذشته
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان
  • مجوز افزایش دوباره «قیمت لاستیک» به فاصله شش ماه/ سازمان حمایت از مصرف کننده خبر دارد؟
  • حضور قدرتمند شرکت پتروشیمی امیرکبیر در ۲۰۲۴ CHINAPLAS
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می شود
  • ناوگان سازمان خدمات موتوری شهرداری اصفهان نوسازی می‌شود