Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:27:55 GMT

۴۴ روستای قلعه‌گنج در محاصره سیلاب

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۶۸۰۹۱

۴۴ روستای قلعه‌گنج در محاصره سیلاب

مهدی شهسواری سرپرست فرمانداری قلعه‌گنج روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان بارندگی طی ۲۴ ساعت گذشته در این شهرستان ۱۲۵ میلی متر گزارش شده که در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

وی ادامه داد:  خسارات احتمالی به حوزه راه و شهرسازی، کشاورزی و منازل مسکونی و تاسیسات زیربنایی همچون برق و آب در حال بررسی بوده و متعاقبا اعلام می‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهسواری گفت: تعداد ۳۲ روستا در محاصره سیلاب قرار گرفته و ۱۲ روستا هم به طور کامل دچار آبگرفتگی شده و همچنین راه‌های ارتباطی قلعه‌گنج به بخش چاه‌دادخدا و دهستان رمشک و قلعه‌گنج به دهستان مارز و جاسک و محور فرعی قلعه‌گنج به رودبار جنوب به علت طغیان رودخانه‌ها و سیلاب تا اطلاع بعدی مسدود است.

وی تصریح کرد: راه‌های ارتباطی هفت روستا در بخش مرکزی و بیش از ۲۰ روستا در بخش چاه‌دادخدا به علت طغیان رودخانه‌ها قطع شده است.

سرپرست فرمانداری قلعه‌گنج افزود: خط لوله انتقال آب شهری از بخش چاه‌دادخدا به مرکز شهر در منطقه روستایی چاه‌میرزا نیز دچار شکستگی شده است.

وی اضافه کرد: اهالی ۲ روستای چراغ‌آباد و جنگل‌آباد که در مسیر سیلاب و کناره رودخانه واقع هستند هم به علت آبگرفتگی کامل با کمک نیروهای امدادی و نیروهای ناحیه مقاومت بسیج از منازل‌شان تخلیه و در محل‌های امن و مساجد بالا دست روستا اسکان داده شدند.

شهسواری تصریح کرد: خط برق روستای حاجی‌آباد در بخش مرکزی و چاه‌بهمن در بخش چاه‌دادخدا قطع بوده و تلاش برای وصل برق این ۲ روستا ادامه دارد.

وی بیان داشت: با پیگیری‌های انجام شده، تیم امداد و نجات و ارزیابی هلال احمر استان از شهرستان بم به قلعه‌گنج اعزام شده و احتمالا امشب برای امداد رسانی به روستاهای سیل زده و مناطق آسیب دیده در منطقه خواهند ماند.


مجید احمدی بخشدار چاه دادخدا نیز که از دیروز در منطقه و بخش چاه دادخدا حضور دارد گفت: راه ارتباطی بخش چاه‌دادخدا به قلعه گنج و راه ارتباطی چاه دادخدا به شهر رمشک همچنان مسدود است.
وی در خصوص خسارات احتمالی سیل در این بخش افزود: بیشترین خسارات احتمالی ما در بخش چاه دادخدا در حوزه کشاورزی است و همچنین بسیاری از چاه‌های کشاورزی و قنوات منطقه تخریب شده‌اند.

مرکز شهرستان قلعه گنج در فاصله ۴۲۰ کیلومتری جنوب کرمان واقع شده است.

برچسب‌ها قلعه گنج کرمان سیلاب جیرفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قلعه گنج کرمان سیلاب جیرفت قلعه گنج کرمان سیلاب جیرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۸۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: ساخت سد کهیر از وارد شدن خسارت و زیر آب رفتن کنارک، کهیر و ۳۰ روستای اطراف آن جلوگیری کرد.

محمد کرمی امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در بازدید از سد کهیر و مناطق سیل‌زده جنوب استان، بیان کرد: ساخت سدهای پیشین، زیردان، شیکلک، خیرآباد، ماشکیل اولیا و کهیر در جنوب سیستان و بلوچستان نقش اساسی در کنترل سیلاب‌ها داشتند.

وی تاکید کرد: سیل‌بندها، بندسارها و هوتک‌هایی که در این مدت ایجاد شد، کمک زیادی در مهار کنترل سیلاب‌ها در جنوب این استان کردند.

او با اشاره به نقش اساسی سدها در کنترل سیلاب‌ها، اظهار کرد: حجم بارندگی بی‌سابقه و بیش از ۲۷۰ میلی‌متر در زمانی کوتاه بود که  البته کمترین مشکلات و خسارت‌ها را در جنوب سیستان و بلوچستان دیدیم.

کرمی ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی و جلساتی که با وزیر نیرو داشتیم، بخشی از ظرفیت این سدها تخلیه شده بود و آمادگی لازم را برای کنترل سیلاب داشتیم.

وی با اشاره به ظرفیت ۱۷۵ میلیون مترمکعبی سد پیشین و ۲۱۷ میلیون مترمکعبی سد زیردان، گفت: براساس پیش‌بینی انجام‌شده بخش عمده این سدها تخلیه و در کنار سیل‌بندها و بندسارها آمادگی کنترل سیلاب ایجاد شده بود.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به آبگیری سد کهیر در سال گذشته، ادامه داد: این سد کمترین حجم آب حدود ۵۰ میلیون مترمکعب را دارد و با توجه به ظرفیت ۳۸۰ میلیون مترمکعبی این سد و با شروع و شدت بارندگی و حجم ورودی آب که بیش از ۹۳۰۰ مترمکعب بود کنترل  شد، اما به سرعت ظرفیت سد تکمیل و سرریز شد.

وی افزود: با توجه به حجم سنگین آب بخش‌های کشاورزی، سیل‌بندها و بندسارها دچار مشکل و خسارت‌های سنگینی شدند و اگر سد کهیر نبود این خسارت‌ها چند برابر پیش‌بینی می‌شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفکیک زباله در روستای قلعه بالای بیارجمند آغاز شد
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • بهسازی نهرهای کشاورزی روستای آق قلعه به همت اهالی
  • فوت یک نفر در پی وقوع سیلاب در روستای مرزی لانو
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • ساخت سد کهیر از زیر آب رفتن کنارک و ۳۰ روستا جلوگیری کرد
  • بازگشت سیلاب به «بهانگر» در داورزن و تخریب پل ارتباطی روستا
  • جاری شدن سیلاب شدید در روستای سرخه مرند
  • جاری شدن سیل در روستای «قلعه صفا» فاروج
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب