Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد دانشگاه کاونتری انگلستان و سفیر ارشد موسسه بین‌المللی صلح از طریق گردشگری ضمن تاکید بر نقش روایت‌گری موزه‌های علم و فناوری و این موضوع که تکنولوژی و تکنیک به شدت زندگی انسان را تحت‌الشعاع قرار داده است، گفت: صلح یک طیف است و اگر جامعه با ارزش‌هایی همچون صلح در ارتباط باشد، تکنولوژی هم به خوبی کار خودش را می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر فابیو کاربونه امروز در نشست نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح که با حضور استاد میر سید احمد محیط طباطبایی در مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی و حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی، اظهار کرد: البته بابت اراده‌ای که شما را به این جا آورده تا در این شرایط درباره صلح صحبت کنیم، باید به شما تبریک گفت.

وی به موضوع چالش‌ها و فرصت‌ها برای آموزش صلح در عصر تکنیک پرداخت و با اشاره به این که موسسه بین‌المللی صلح از طریق گردشگری بر ایران متمرکز شده است، خاطر نشان کرد: هدف اصلی کارهای ما در این موسسه همرسانی پیام صلح است و خوشحال هستم که بتوانم سفیر صلح مردم ایران باشم.

کاربونه با بیان این که صلح در ایران باستان بوده و در شاخه ایران موسسه بین‌المللی صلح از طریق گردشگری صرفا به سیستماتیک کردن این موضوع پرداخته می‌شود، گفت: آی آی پی تی IIPT ایران یکی از فعال‌ترین شاخه‌های موسسه بین‌المللی صلح از طریق گردشگری است و سازمان گردشگری سازمان ملل متحد نیز شاخه ایران را به عنوان شانزدهمین شاخه فعال آی پی تی معرفی کرده است. این در حالی است که کار ما در ایران انجام می‌شود، اما تاثیر آن جهانی است.

این استاد دانشگاه با اشاره به این که یونسکو از طریق موزه‌های علم و فناوری در سطح بین‌المللی دست به شبکه‌سازی می‌زند و کارکرد اصلی این شبکه‌سازی همرسانی فعالیت‌های مفید و اثربخش است، اضافه کرد: سه ضربه‌ای که علم به پیکره تاریخ وارد کرده است؛ نخست انقلاب کوپرنیکی است که عنوان کرد ما در مرکز جهان نیستیم؛ فروید که تئوری انسان آزاد نیست را بیان کرد و داروین که بیان کرد انسان از تکامل حیوان به وجود آمده است.

وی گفت: نقش موزه‌ها این است که مردم با دیدن گذشته و مقایسه آن با زمان حال، تحولات زمان کنونی را جشن بگیرند. این در حالی است که موزه‌های علم و فناوری باید برای رسیدن به این منظور روایت‌گری خود را ارتقا دهند.

استاد دانشگاه کاونتری انگلستان و سفیر ارشد موسسه بین‌المللی صلح از طریق گردشگری در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: برای فهم انسان قرون وسطی باید این را در نظر داشت که همه چیز به نوعی از خدا و مذهب تاثیر می‌گرفت، این در حالی است که امروز تکنیک کارکردی شبیه خدا در قرون وسطی دارد و در دنیایی که خدا به همه چیز ارزش می‌داد، تکنیک تفاوت اساسی ایجاد کرده است.  این در حالی است که تکنیک فاقد هدف است و تنها کارکردی که دارد، این است که ما را هل بدهد. حال سوال این است که اگر تکنیک و علم هدفی برای انسان نداشته باشد، چگونه می‌توان از آنها برای رسیدن به صلح کمک گرفت.

کاربونه با تاکید بر آن که در سیطره بحران‌ها و ارزش‌ها تکنولوژی به شدت زندگی انسان را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، تصریح کرد: در جهان پیچیده‌ای زندگی می‌کنیم و موزه‌های علم و فناوری می‌توانند این پیچیدگی را به مردم آموزش دهند.

وی در پایان ضمن نشان دادن تصویری از سربازان آلمانی و انگلیسی که در روز کریسمس در کنار هم قرار گرفتند، خاطر نشان کرد: اگر جامعه‌ای بسازید که با ارزش‌هایی همچون صلح در ارتباط باشد، تکنولوژی هم به خوبی کار خودش را می‌کند؛ در غیر این صورت چنین نبود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صلح موزه علم و فناوری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۸۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از راویان فعال روحانی موسسه فرهنگی روایت سیره شهدا
  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • شانزدهمین صعود فوتسال ایران به نیمه‌نهایی آسیا؛ قرقیز شکار یوز شد
  • نقش موزه‌ها در حفظ هویت ملی موثر است
  • حذف سفر از سبد خانوار صحت ندارد/ اتفاقاً حال مردم خوب است و بیشتر هم سفر می‌روند
  • هویت ملی در هر حوزه‌ای ثبت جهانی شود
  • راهنمایان گردشگری فقط از طریق  دفاتر اقدام مجاز به برگزاری تور هستند
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل آغاز شد
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد