Web Analytics Made Easy - Statcounter

یونس رنجکش عصر شنبه در کارگروه فنی بررسی طرح پیشنهادی امکان سنجی طرح ساماندهی سواحل و سرمایه گذاری در دریای حوزه استان گیلان در رشت اظهار داشت : با شناسایی موقعیت های مناسب و بهره مندی از ظرفیت های شناسایی شده بهتر می توان اهداف خدمات سرمایه گذاری را تحقق بخشید.

وی با بیان اینکه اجرای این گونه طرح ها می تواند در مدیریت یکپارچه سرمایه گذاری و انسجام بهتر در بهره گیری از ضوابط و مقررات در مسیر توسعه پایدار نقش مهمی داشته باشد، تصریح کرد:  متاسفانه  با وجود برخورداری از مواهب ساحل و دریا در بیش از ۲۹۰کیلومتر نوار ساحلی حوزه جغرافیایی گیلان میزان بهره مندی از این ظرفیت ها در توسعه استان چندان قابل توجه نیست؛  بویژه سرمایه گذاری هایی که می تواند در محیط دریا انجام شود ، تاکنون مغفول مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: مزیت های بسیار خوبی در ساحل و دریای گیلان با توجه به آزاد بودن بسیاری از نقاط این نوار با طبیعت منحصر به فرد وجود دارد که عدم امکان سنجی از جاذبه ها و جا نمایی هایی که می تواند بر اساس ضوابط و مقررات موجود در توسعه گردشگری استان انجام گیرد،موجب شده تا از این سرمایه ملی استفاده نشود.

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان توجه به داشتن نگاه راهبردی در مدیریت دستگاههای اجرایی را یک ضرورت در بهره مندی از این مزیت برشمرد و خواستار همکاری های لازم برای اجرای این طرح شد.

به گفته رنجکش؛  اجرای  این گونه طرح ها موجب تسریع در سرمایه گذاری و هدفمندی گردشگری در استان می شود که رونق اقتصادی و توسعه پایدار را به همراه دارد.

وی تاکید کرد : بیش از این نباید در مدیریت یکپارچه سواحل و دریای گیلان غفلت کرد و با ارائه راهکارهای مناسب و هماهنگی بین دستگاههای اجرایی با در نظر گرفتن قوانین و مقررات و توجیه دار بودن طرح های سرمایه گذاری در کنار هدایت صحیح متقاضیان از این فرصت ها استفاده کرد.

در این جلسه  قرار شد ظرف یک هفته الزامات و پیشنهادات چگونگی اجرای طرح امکان سنجی از سواحل و دریای گیلان به اداره کل جذب و حمایت از سرمایه گذاری ارسال شود.

گیلان دارای ۹ شهرستان ساحلی و افزون بر ۲۹۰ کیلومتر نوار ساحلی از چابکسر در شرق تا آستارا در غرب استان است.

برچسب‌ها استانداری گیلان گیلان سرمایه گذاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری گیلان گیلان سرمایه گذاری استانداری گیلان گیلان سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۹۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در عرصه خودروسازی با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

سیدمحمد روح‌الامین در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اولین شهرک تخصصی خودروهای برقی با هدف سرمایه‌گذاری در خودروهای هوشمند، سواری، اسجیلی، سدان و تجمیع توانمندی‌های علمی و دانشگاهی تشکیل شده است.

وی افزود: این مجتمع شامل چند بخش می‌شود که بخش اول آن مرتبط با پلتفرم‌هایی است که در حالت اولیه به صورت CBU و در مراحل بعدی به ترتیب به صورت SKV و CKV خواهد آمد؛ توانمندی‌هایی که در ایران وجود دارد، موجب شده است انگیزه فراوانی برای تأسیس اولین مرکز تحقیقات و نوآوری را از طریق برنامه‌ریزی‌های بلند مدت داشته باشیم تا بتوانیم از توانمندی مجموعه‌های دانشگاهی و انتقال تکنولوژی که از طریق قراردادهای بین‌المللی بسته شده است، در شهرک مورد استفاده قرار دهیم.

مدیرعامل مجتمع خودروسازی آرین با بیان اینکه امروزه تمام جهان به سمت استفاده از خودروهای برقی و هوشمند سوق داده شده است، گفت: آلودگی‌هوا، آلودگی صوتی، مسائل زیست‌محیطی و صرفه‌جویی در سوخت از عمده‌ترین دلایل ما برای تولید و بهره‌برداری خودروهای برقی است.

وی ادامه داد: محصولات ما به‌صورت اقتصادی و بهینه عرضه می‌شود و از سوی دیگر در حمل‌ونقل عمومی همچون شرکت‌های تاکسیرانی قابل استفاده است تا در واقع از یارانه دولت نیز در این بخش بهره برده باشیم؛ قصد داریم جامعه را به سمت خودروهای برقی سوق دهیم تا مردم، دولت و حاکمیت درک جامعی از آینده کشور و خودروها داشته باشند.

روح‌الامین خاطر نشان کرد: چالشی که در زمینه تغییر اکوسیستم خودروی کشور وجود دارد، نظر جمعی و حمایتی نیست و سازوکارها موجب می‌شود بخش‌های مختلف با همکاری یکدیگر این چالش‌ها را برطرف کنند.

وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در این نوع خودرو از این جهت که تکنولوژی جدید به شمار می‌رود و سرمایه بسیاری را می‌طلبد، کمتر فردی را ترغیب می‌کند، بنابراین از طریق سرمایه‌گذاری خارجی و جذب جوانان با انگیزه سعی داریم خروجی دانشگاهی را متمرکز کنیم تا فاصله خود را با سایر کشورها کاهش دهیم.

کد خبر 750066

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • ضرورت توسعه صاردات سیمان
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • دولت نسبت به بهره برداری به موقع سد دیورش رودبار اهتمام دارد
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • بهره گیری از همه ظرفیت‌ها برای جبران خسارت منطقه امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی