Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-27@09:30:13 GMT

نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۶۹۴۱۵

نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح

مدرس دانشگاه کاونتری انگلیس در همایش نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح، نقش موزه را در شناخت صلح در هر کشور پراهمیت دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، فابیو کاربونه در مراسم نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح که عصر امروز در مرکز سیاست تحقیقات سیاست علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: هم‌اکنون چالش‌ها و فرصت‌های زیادی در رابطه با نقش موزه‌ها در عصر فناوری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: من اکثر فعالیت‌های اخیر خود را در ایران انجام داده‌ام و خرسندم که می‌توانم در مورد صلح در ایران تحقیق کنم و نتیجه تحقیقات خود را به مردم جهان بیان کنم.

مدرس دانشگاه کاونتری در کشور انگلیس بیان کرد: کارهای من در ایران بوده و تلاش می‌کنم با تبلیغات گسترده علیه این کشور مقابله کنم و صلح ایران را به جهان نشان دهم.

کاربونه عنوان کرد: همه باید صنعت گردشگری را به عنوان صنعتی برای ترویج صلح ببینیم. صلح در فرهنگ، فلسفه و تاریخ ایران از سال‌های بسیار دور وجود داشته و من تنها تلاش می‌کنم تا آن را به مقوله‌ای قابل درک برای مردم سایر کشور‌های جهان تبدیل کنم.

وی خاطرنشان کرد: بخش گردشگری سازمان ملل متحد ایران را به عنوان شانزدهمین عضو فعال خود معرفی کرده است. هم‌اکنون یونسکو تلاش ویژه‌ای برای نشان دادن نقش پراهمیت موزه‌ها در ترویج صلح انجام می‌دهد و یکی از کلیدهای اصلی صلح را هم‌رسانی فعالیت‌های مفید در موزه می‌داند.

مدرس دانشگاه کاونتری گفت: ما بخش زیادی از کار خود را در ایران انجام می‌دهیم و تاثیر آن جهان است. موزه‌ها تنها مکانی برای جذب گردشگران خارجی نیست بلکه محلی برای ترویج صلح است.

کاربونه ادامه داد: در قرون وسطا همه چیز به خدا مربوط می‌شد ولی امروز در جهان غرب عده‌ای تلاش می‌کنند که خداوند را از تمامی امور دور کنند و این تصور وجود دارد که می‌توان با فناوری جاهای خالی را پر کرد.

وی خاطرنشان کرد: فناوری در مرکز دنیا نیست و موزه‌های علم و فناوری می‌توانند این تفکر را از بین ببرند. ما در تلاش می‌کنیم تا ضمن همکاری با ایران به عنوان کشوری باستانی و در حال توسعه این نگرش را تغییر دهیم.

انتهای پیام/4118/

منبع: آنا

کلیدواژه: علم و فناوری استاد دانشگاه ترویج صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۹۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک

ورزش ایران بیش از هر زمانی مدیرانی مدبر همانند دکتر صالحی امیری را فریاد می زند. مردی که استاد حرمت گذاری و قدردانی از پیشکسوتان و خادمان راستین ورزش ایران بود.

در زمان ریاست ایشان در کمیته ملی المپیک قبار از رخ افتخار آفرینان ورزش زدوده شد، زنده بودن و امیدواری در وجود آنها موج می زد.

به گزارش البرز ورزشی، ایجاد موزه ملی ورزش یکی از دستاورد های مدیریتی مرد مردمدار  کمیته ملی المپیک بود اما امروز با گذشت حدود دو سال از جدایی ایشان از کمیته ملی المپیک تمام تصورات و امیدواری هایی که برای تداوم مرام نامه کمیته ملی المپیک توسط حاج محمود خسروی وفا داشته ایم یکی یکی رنگ می بازد.

انتخاب فردی که هیچ پیشینه و افتخاری در امر مدیریتی ورزش نداشت به عنوان مدیرکل نخستین اشتباه حاج محمود بود که نتیجه عملکرد ایشان را در کاروان اعزامی به بازی های آسیایی دیده ایم که چگونه نسبت به ادوار گذشته در رده بندی مدال های بین کشور های قاره کهن سقوط کرده ایم.

البته کار های عجیب و غریب در کمیته ملی المپیک کم نبوده است ولی تاسف بار تر از همه بی توجهی به امور فرهنگ ورزشی در این حوزه است که به طور مثال می توان از حذف بازدید عمومی جهت تماشای افتخارات ورزش ایران است.

براساس قراردادی که با وزارت گردشگری به ثبت رسیده بزرگترین ویژگی موزه المپیک بازدید عامه مردم به ویژه دانش آموزان بود که براساس برنامه ریزی و تفاهمنامه به عمل آمده از افتخارات این مجموعه بازدید به عمل می آوردند و از این طریق ضمن آشنایی با افتخارات پیشین مردان زمان پرهمت ایرانی در عرصه های بین المللی انگیزه های جدیدی را برای گرویدن به ورزش پیدا می کردند.

درحال حاضر براساس تحقیقاتی که انجام داده ایم فقط میهمانان خارجی امکان بازدید از موزه ملی ورزش را دارند ولی از همه عجیب تر جمع آوری سردیس های افتخارآفرینان فوتبال و برخی اشیا و آثار خلق شده توسط قهرمانان بلند آوازه ورزش ایران و انتقال آنها به انبار کمیته ملی المپیک است که جای تاسف و تعجب بسیار دارد و به تازگی نیز اخباری به گوش ما رسیده که قصد دارند به بهانه هایی طبقه اول موزه را جمع آوری کنند و اقدامی دیگر بر اقدامات عجیب غریب خود بیافزایند.

چگونه مسئولین حاضر می شوند که آرزوی چهل ساله جامعه ورزش را مبنی بر تاسیس موزه نادیده بگیرند. این درحالی است که براساس تفاهمنامه ها و ثبت مایملک به صورت قانونی کمیته ملی المپیک حق سلب این افتخارات را ندارد،

شاید رئیس این کمیته نسبت به بازخورد های قانونی اقدامات اخیر بی خبر باشد و یا اینکه دلایلی داشته باشد که برما نامعلوم است که به حتم آمادگی درج پاسخ و جوابیه را داریم اما یکبار دیگر تاکید می کنیم که نمی توانند گذشته ورزش ایران را نادیده بگیرند چرا که گذشته هم جزئی از افتخارات تاریخ پرافتخار ورزش کشور ما محسوب می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • چرا غرب دنبال ترویج بی‌بند‌وباری در ایران است؟
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • موزه‌ها باید پاسخگوی مشکلات امروز جامعه باشند
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • نکوداشت کاشف السلطنه فردا در لاهیجان
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی