Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران، موزه را محلی برای شناخت توسعه کشور دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، میر سید احمد محیط طباطبایی در مراسم نقش موزه‌های علم و فناوری در ترویج صلح که  عصر امروز در مرکز تحقیقات سیاست علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، اظهار کرد: از طریق گردشگری امکان شناخت فرهنگ‌های مختلف بین ملت‌ها به وجود آمده است و هدف اصلی این صنعت ترویج صلح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امیدوارم ما همواره هدف اصلی گردشگری در کشور خود را دنبال و به معنای واقعی آن را درک کنیم. موزه‌های علم و فناوری، سیر تکامل تفکر انسانی در مورد فناوری‌های مختلف را یادآوری می‌کند.

رئیس کمیته ملی موزه‌های ایران(ایکوم) بیان کرد: ما در موزه‌ها قضاوت نمی‌کنیم بلکه فرصتی برای درک فرهنگ در اختیار داریم. این فرصت هسته ارتباط بین اقوام مختلف بشر را شکل می‌دهد.

محیط طباطبایی ادامه داد: صلح «نه جنگ» نیست. یعنی نه تنها انسان‌ها با یکدیگر در آرامش زندگی کنند بلکه طبیعت و تمام اجزای محیط زیست نیز در کمال سلامت باشد. مثلا در ایران ما از قرن‌ها پیش با آب در صلح بودیم ولی درست زمانی که به حریم و محدوده آن تجاوز کردیم، این عنصر طبیعت نیز پاسخ ما را داد.

وی ادامه داد: موزه به ما نمی‌گوید در گذشته زندگی کنیم بلکه می‌گوید در مورد آینده چه کنیم. در واقع موزه آلبوم عکس خانوادگی است که درک جوامع مختلف را نسبت به هم بالا می‌برد. خوشبختانه در قرن بیستم ملت‌ها با کمک فناوری بار دیگر اهمیت فرهنگ در مسیر توسعه را درک کردند. موزه‌های علم و فناوری بهترین معرف تاریخ تحقیق و توسعه هر ملتی است.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۶۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید در هر دو نیمه با صلابت بازی کنیم/ تفکر ما باید جهانی باشد

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتسال کشورمان در مرحله یک چهارم نهایی رقابت‌های جام ملت‌های فوتسال ۲۰۲۴ آسیا که به میزبانی تایلند در حال برگزاری است به مصاف قرقیزستان رفت و با نتیجه پر گل ۶ بر یک به پیروزی رسید. به دنبال برتری ازبکستان برابر ویتنام، تیم ملی کشورمان باید جمعه ۷ اردیبهشت در مرحله نیمه نهایی به مصاف ازبکستان برود. شاگردان وحید شمسایی علاوه بر صعود به نیمه نهایی، جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۴ ازبکستان را هم کسب کردند.

جواد اصغری مقدم بازیکن پیشین تیم ملی فوتسال ایران در گفت و گو با خبرنگار مهر به بررسی وضعیت تیم ملی در این مسابقات پرداخت. این پیشکسوت فوتسال در خصوص دیدار تیم ملی ایران برابر قرقیزستان گفت: در این بازی نیمه اول را با استرس بازی کردیم که موجب شد نتیجه نزدیکی در این نیمه رقم بخورد. اما نتیجه‌ای که در پایان به دست آمد نشان دهنده اختلاف واقعی ما با حریفان آسیایی است. البته نباید این صحبت‌ها باعث شود استرس بازیکنان بیشتر شود. هدف اول تیم ما صعود به جام جهانی بود که به آن رسیدیم و نباید فراموش کنیم که هر بازی ۲ نیمه دارد و با باید در هر ۲ نیمه مثل نیمه دوم بازی با قرقیزستان شاداب و با انرژی بازی کنیم.

باید در هر دو نیمه با صلابت بازی کنیم

وی ادامه داد: در هر تورنمنتی ممکن است تیم‌ها در شروع مسابقات خوب و با صلابت بازی نکنند اما نباید فراموش کرد که تفکر ما باید جهانی باشد و با تمام احترامی که به تیم‌های آسیایی قائل هستیم باید به این بازی‌ها به چشم دیدارهای تدارکاتی نگاه کنیم. در دیدار برابر قرقیزستان به مراتب نسبت به دیدارهای اول بهتر بودیم اما نقطه ضعفی که به چشم به آمد این بود که نیمه‌های اول را خوب شروع نمی‌کنیم و خوب بازی نمی‌کنیم و به نیمه‌های دوم امید داریم و از آنجا که می‌دانیم نیمه دوم آخرین فرصت است و نیمه دیگری وجود ندارد به همین دلیل با تمرکز بالاتری بازی می‌کنیم. تیم ما این توانایی را دارد که از همان ابتدای نیمه اول خوب بازی کند که این روند باید اصلاح شود.

ازبکستان فاصله زیادی از ما دارد

این کارشناس فوتسال در خصوص تیم ملی ازبکستان هم گفت: ازبکستان تیم خوبی است و با برنامه بازی می‌کند. ولی طبیعتاً قابل قیاس با تیم ایران نیست و فاصله زیادی با فوتسال ایران دارد و می‌توانیم با یک برد خوب راهی فینال شویم.

امیدوارم افغانستان راهی جام جهانی شود

وی در خصوص تیم‌های راه یافته به پلی آف برای کسب سهمیه چهارم قاره آسیا گفت: همه تیم‌هایی که برای کسب سهمیه جام جهانی مبارزه خواهند کرد از کیفیت بالایی برخوردارند اما امیدوارم تیم افغانستان بتواند این سهمیه را کسب کند.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتسال در پایان برای تیم ملی کشورمان آرزوی موفقیت کرد و ابراز امیدواری کرد فوتسالیست‌های ایرانی به راحتی قهرمانی این مسابقات را از آن خود کنند.

کد خبر 6088101

دیگر خبرها

  • سیر تکامل ب‌ ام‌ و را خیلی سریع ببینید
  • باید در هر دو نیمه با صلابت بازی کنیم/ تفکر ما باید جهانی باشد
  • شمش خم کن چیست؟
  • چه شد که مغز و هیکل انسان امروزی انقدر کوچک شد؟!
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • اقدام تاثیرگذار دانشگاه محقق اردبیلی در برگزاری کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها
  • موزه ها گنحینه فاخر علم و هویت ایرانیان هستند
  • سفر در فضا و زمان؛ میراث ماندگار هابل
  • «پوتین» با هوش مصنوعی بازیگر شد