Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@07:15:55 GMT

خسارات سنگین پایگاه آمریکایی عین الاسد +فیلم

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۷۰۴۸۵

خسارات سنگین پایگاه آمریکایی عین الاسد +فیلم

‍‍‍‍‍‍

خبرنگار سی ان ان با حضور در پایگاه عین الاسد اذعان کرد پاسخ موشکی ایران به این پایگاه آمریکایی در عراق خسارات سنگینی به بار آورده است.

به گزارش مشرق، آروا دیمون خبرنگار سی ان ان به عنوان نخستین خبرنگار غربی اجازه یافت از پایگاه عین الاسد که هدف حمله موشکی ایران قرار گرفت بازدید کند. دیمون در این گزارش اختصاصی اذعان کرد، به این پایگاه نیروهای آمریکایی در حملات ایران، خسارت‌های شدید وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

دانلود

مجری این شبکه ابتدا گفت: آینده نظامیان آمریکایی در عراق زیر سؤال رفته است زیرا عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق از مایک پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا خواسته است روند خارج کردن نظامیان آمریکایی را از خاک عراق آغاز کند.

چند ساعت پس از آن که وزارت امور خارجه آمریکا درخواست مقامات عراقی را در این خصوص رد و اعلام کرد: حضور نظامیان آمریکایی در عراق برای جنگ علیه داعش حیاتی است ، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مصاحبه به شبکه فاکس نیوز اعلام کرد وی هیچ مشکلی با خارج کردن نیروهای آمریکایی از عراق ندارد.

ببینید: فیلم/ اولین خبرنگار وارد پایگاه عین‌الاسد شد

مجری این شبکه افزود: نیروهای آمریکایی در پایگاه نظامی عین الاسد که با بیش از یک دوجین موشک بالستیک ایران مورد هدف قرار گرفت مستقر بودند اما موشک های ایران عمدتاً به مکان هایی در این پایگاه بزرگ نظامی اصابت کرد که نظامیان در آنجا حضور نداشتند. آروا دیمون خبرنگار ارشد امور بین المللی سی ان ان نخستین خبرنگاری بود که به وی اجازه دسترسی به آن پایگاه هوایی داده شد.

وی در گزارشی اختصاصی از داخل پایگاه هوایی عین الاسد گفت: اینجا قبلاً محل زندگی سربازان بوده است. این یکی از مکان هایی است که سربازان در آنجا می خوابیدند. شما در این تصاویر می بینید که پس از حمله موشکی ایران تقریباً هیچ چیز از این مکان باقی نمانده است. به ما گفته شده است هیچ چیزی که ارزش بازیافت و تعمیر داشته باشد، در این مکان باقی نمانده است. این حفره که مشاهده می کنید، بر اثر اصابت موشک ایجاد شده است. این یکی از 10مکانی است که موشک به آن اصابت کرده است. بودن در اینجا حقیقتاً خارق العاده است زیرا معلوم نیست چگونه ممکن است کسی از این حمله توانسته باشد جان سالم به در ببرد. این بسیار عجیب است که گفته می شود هیچ تلفاتی یا جراحاتی وجود نداشته است.

دیمون افزود: بسیاری از کسانی که ما با آنها صحبت کردیم، به ما گفتند: حمله موشکی اصلاً شبیه هیچ چیزی نبود که هرگز تصورش را کرده بودند. البته آنها همه آموزش دیده بودند اما در نهایت باید اذعان کرد که این یک تجربه وحشتناک و یک شرایط هولناک است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: انتقام سخت هواپیمای اوکراینی سردار سلیمانی سردار قاآنی دونالد ترامپ داعش مایک پمپئو امریکا وزارت امور خارجه آمریکا ترامپ سی ان ان عراق عین الاسد موشک بالستیک ایران مشرق سی ان ان عادل عبدالمهدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار

وزیر ارتباطات گفت: پایگاه پرتاب فضایی چابهار، استراتژیک و راهبردی در صنعت فضایی کشور خواهد بود که ساخت آن در همین دولت کلید خورد و امیدواریم امسال فاز اولش را به اتمام برسانیم و نخستین پرتاب را تا پایان امسال انجام دهیم. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش گروه فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، امروز (چهارشنبه) در حاشیه برگزاری جلسه هیئت دولت در مورد ساخت پایگاه فضایی در جنوب کشور تصریح کرد: پایگاه پرتاب فضایی چابهار، استراتژیک و راهبردی در صنعت فضایی کشور خواهد بود که ساخت آن در همین دولت کلید خورد و امیدواریم امسال فاز اولش را به اتمام برسانیم و نخستین پرتاب را تا پایان امسال انجام دهیم.

نخستین پرتاب خورشیدآهنگ سال آینده از پایگاه فضایی چابهار/ ماهواره‌های ظفر2 و ناهید2 سال آینده پرتاب می‌شود

به گزارش تسنیم، پایگاه فضایی امام خمینی(ره) نخستین پایگاه سکوی ثابت ایران شامل مجموعه عظیمی است که همه مراحل  آماده‌سازی، پرتاب، کنترل و هدایت ماهواره‌برها را به‌عهده دارد؛ این پایگاه در 80کیلومتری جنوب شرق استان سمنان نیازهای فضایی کشورمان در مدار لئو را پوشش می‌‌دهد.

در عین حال در سال 1389 اعلام شد بنابر محدودیت‌های جغرافیایی موجود، تحقیقات برای ساخت دومین مرکز فضایی ایران در شهر چابهار آغاز شد.

براساس مصوبات شورای‌عالی فضایی، مدیریت کلان پایگاه فضایی چابهار به‌عهده سازمان فضایی است و قرار است در زمینه پرتاب موجود زنده و پرتاب ماهواره‌های سنجشی و مخابراتی در مدار زمین‌آهنگ فعالیت کند بنابراین این پرتاب‌ها به شرایط ویژه‌ای نیاز دارند و حتی‌الامکان باید در شرایط نزدیک به منطقه استوایی صورت گیرند تا هزینه‌های پرتاب و انجام مانورهای مداری آن به حداقل برسد که پایگاه فضایی چابهار این قابلیت را دارد.

پایگاه فضایی چابهار دارای پتانسیل مناسبی برای قراردادن ماهواره در هر دو مدار قطبی و استوایی است. سایت چابهار نزدیک به خط استوا (عرض جغرافیایی 25 درجه و 20 دقیقه شمالی و طول جغرافیایی 60 درجه و 27 دقیقه شرقی) است که با این شرایط می‌توان از اثرات انرژی حاصل از سرعت چرخش زمین در اطراف محور قطبی آن استفاده کرد، این اثر می‌تواند سرعت پرتابگرها را به‌مقداری قابل ملاحظه افزایش دهد. بندر چابهار هم‌عرض جغرافیایی بندر میامی در شبه‌جزیره فلوریدای آمریکاست و دارای شرایط آب‌وهوایی کاملاً مشابه این بندر.

سایت چابهار دارای سطح بالایی است که برای اطمینان کافی از ایمنی پرتاب‌ها فراهم شده است. این سایت شامل یک بندر آبی عمیق با امکانات بارگیری مناسب است و بندرگاه آن قابلیت پهلوگیری کشتی‌های اقیانوس‌پیما است.

این سایت دارای پهنای گسترده به‌سمت اقیانوس هند است که برای تمام مأموریت‌های فضایی مفید است و کمترین خطر را متوجه جمعیت و اموال اطراف آن منطقه می‌کند.

امکان نصب تجهیزات ردیابی در تپه‌های اطراف (رادارها و آنتن‌های تله‌متری) از جمله دیگر مزیت‌های خوب در پایگاه چابهار است.

این منطقه به‌دلیل موقعیت استوایی و ساحلی خود، یک سایت با تهویه مناسب و محیطی معتدل با رطوبت نسبی دارد و از تغییرات دمای اندکی در فصول مختلف سال برخوردار است همچنین به‌دلیل موقعیت جغرافیایی در مقابل زلزله آسیب‌پذیری کمتری دارد.

پایگاه پرتاب چابهار مجهز به زیرساخت‌هایی است که می‌توانند با توسعه مراکز فضایی در آینده سازگار باشند که این زیرساخت‌ها شامل جاده‌ها، فرودگاه‌ها، بنادر، مخابرات و... است.

بنابراین دو مزیت عمده برای پایگاه ملی فضایی چابهار وجود دارد که نخست نزدیکی به استواست به‌طوری که انرژی کمتری برای مانور یک فضاپیما به یک مدار استوا و ژئو نیاز دارد. از طرفی، دسترسی آزاد به دریای رو به جنوب دارد به‌طوری که برای موشک‌هایی که در سطوح پایین‌تر قرار می‌گیرند آثار مخروبه ناشی از خرابه موشک‌ها و بقایای فضاپیماها نمی‌توانند روی محل زندگی انسان‌ها تأثیر بگذارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آتش سوزی در مغازه صافکاری در بوکان
  • خسارت ۱۰۰۰ میلیاردی بارش‌های اخیر به بخش کشاورزی جنوب کرمان
  • اخذ اسناد ۹۷۶ هکتاری بستر رودخانه حاجی عرب در استان قزوین
  • ویرانی خانه ها بر اثر طوفان و گردباد کانزاس آمریکا
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • فرمانده حشد الشعبی: تهدیدهای آمریکا ما را نمی‌ترساند
  • آتش سنگین یگان موشکی و توپخانه حزب الله بر سر صهیونیست‌ها/ شهر اشباح؛ نام جدید شمال سرزمین‌های اشغالی + نقشه میدانی و عکس
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • حزب الله پایگاه خربه ماعر را زیر آتش سنگین قرار داد
  • تحرکات آمریکا در سوریه از بیم تشدید عملیات‌های مقاومت