Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد محمد یارزاده معاون فرهنگی و هنری دانشگاه هنرهای اسلامی ـ ایرانی استاد فرشچیان در گفت‌‌و‌‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، درباره واگذاری امور آفرینش‌های هنری پیرامون زندگی و شهادت سردار سلیمانی به دانشگاه استاد فرشچیان گفت: درصددیم تا در سه حوزه نگارگری، نقاشی و خوشنویسی، پیرامون زندگی، ابعاد شخصیتی، اثرات و برکات سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و همچنین آثار شهادت آن قهرمان، گفتمان مقاومت در دانشگاه هنرهای اسلامی ـ ایرانی استاد فرشچیان فعالیت‌‌‌های مختلف هنری در این خصوص، انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: دانشگاه فرشچیان به استادان صاحب فن در این حوزه‌‌‌ها برای ساخت آثار هنری در خصوص زندگی سردار شهید سلیمانی سفارش کار می‌‌‌دهد. در بخش دیگر هم فراخوانی ارائه می‌‌‌دهیم در این زمینه تا آثار هنری لازم درباره زندگی سردار سلیمانی ساخته شود. دو جلسه اجرایی هم برای کارگروه‌‌‌‌هایی که در این زمینه به وجود آمده، تشکیل شده است.

معاون فرهنگی و هنری دانشگاه هنرهای اسلامی ـ ایرانی استاد فرشچیان در ادامه خاطرنشان کرد: هدف ما از تهیه آثار هنری مختلف درباره زندگی سردار سلیمانی، ارائه مفاهیم سرمایه‌‌‌‌های اجتماعی، انسجام و وحدت مردمی و پای‌‌‌بندی به ولایت فقیه بوده که کلیه این موارد از جمله موارد مورد نظر ما برای ایجاد آثار هنری مختلف است. بر همین مبنا، درصددیم با توجه به اهداف و برنامه‌‌‌‌‌ریزی شکل گرفته در این خصوص، نمایشگاهی از آثار هنری را با موضوع سردار سلیمانی در چهلمین روز شهادت فرمانده سپاه قدس برگزار کنیم.

یارزاده درباره توجه به هنرهای اسلامی در دانشگاه هنرهای اسلامی ـ ایرانی استاد فرشچیان اظهار کرد: نظام آموزشی که در دانشگاه فرشچیان دنبال می‌‌‌کنیم نظام استاد و شاگردی بوده که در حوزه دانشگاهی آموزش عالی کشور، بی‌‌‌نظیر است. این الگو تصویب شده که می‌‌‌تواند تبدیل به یک نمونه‌‌‌ای برای دیگر دانشگاه‌‌‌‌‌های هنر شود. یکی از موارد مورد اهمیت ما در این دانشگاه، توجه به بخش هنرهای اسلامی است که مورد توجه و تاکید دکتر طهرانچی قرار گرفته است. بدون تردید، توجه به این بخش و بازسازی ارزش‌‌‌های ایرانی و اسلامی هنر ایرانی در این دانشگاه جایگاه ویژه‌‌‌ای خواهد داشت.

انتهای پیام/

188 / 167 معاون فرهنگی و هنری سجاد محمد یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ـ ایرانی استاد فرشچیان سردار سلیمانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: معاون فرهنگی و هنری دانشگاه هنرهای اسلامی ـ ایرانی استاد فرشچیان سردار سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۳۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد. مهلت ارسال آثار این جایزه تا ۳۱ شهریور است.

سی‌ودومین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در سه بخش تألیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستین‌بار طی سال گذشته میلادی (۲٠۲۳) به زبان‌های گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، در بهمن‌ماه ۱۴٠۳ برگزار می‌شود.

دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران دعوت می‌کند یک نسخه مکتوب از کتاب موردنظر خود را برای شرکت در این دوره از جایزه به نشانی دبیرخانه و نسخه الکترونیک کتاب را نیز به پایگاه الکترونیکی جشنواره به نشانی www.bookaward.ir ارسال کنند.

بر اساس این فراخوان موضوع آثار ارسالی در بخش مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآن‌پژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی، مطالعات اسلامی معاصر و … و در بخش مطالعات ایرانی شامل کلیات، زبان و زبان‌شناسی ایرانی، مردم‌شناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و… است.

آثار ارسالی باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی و تحقیقات و مطالعات ایرانی و بهره‌مندی از ارزش فرهنگی درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی و پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی، برخوردار باشند.

تناسب حجم کتاب با محتوا، فصل‌بندی موضوعات، رعایت هماهنگی فصل‌ها و یک‌دستی مطالب، ذکر فهارس فنی، اهتمام به ویراستاری، آرایه مناسب کتاب و نداشتن اغلاط چاپی، رعایت معیارهای اساسی ترجمه در کتاب‌های ترجمه‌شده، رعایت آداب و قواعد تصحیح انتقادی متون به همراه توضیحات و حواشی لازم و ارائه نسخ بدل به حد کافی در کتاب‌های تصحیح‌شده از ویژگی‌های آثار ارسالی است.

کد خبر 6093284 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • استقبال کانون استان قزوین از برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • نمایشگاه آثار هنری کنگره جهانی محمد(ص) در شورای شهر شیراز برپا شد
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • ماجرای داغ حمایت هنرمندانه از غزه در ونیز/غرفه ایران رسما فعال شد
  • تونس حوزه هنری را نماینده تئاتر ایران می‌داند/مفاهیم مشترک تئاتری