Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@15:26:03 GMT

۴۱۱ دستگاه واگن باری و مسافری در اراک تولید شد

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۷۴۲۵۰

۴۱۱ دستگاه واگن باری و مسافری در اراک تولید شد

«محمدرضا مختاری» روز یکشنبه در گفت‌ و گو با ایرنا افزود: ارزش هر یک از واگن‌های باری تولید شده  بین ۶ تا ۹ میلیارد ریال متغیر است که بر اساس قراردادهای مشخص با شرکت‌های بهره‌بردار داخلی تولید و روانه بازار شده است.

وی ارزش هر یک از واگن‌های مسافری را نیز ۷۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: تولید این تعداد واگن در شرکت واگن پارس اراک در ۱۰ سال گذشته بی‌سابقه است چرا که میانگین تولید سالانه این واحد تولیدی در ۱۰ سال گذشته کمتر از ۳۰۰ دستگاه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک اظهار داشت: تولید ۵۰۰ دستگاه انواع واگن امسال در این واحد تولیدی هدفگذاری شده که با توجه به تامین قطعات و مواد اولیه مورد نیاز، تولیدات این واحد تولیدی تا پایان امسال از این رقم فراتر می‌رود.

مختاری بیان کرد: در روزهای گذشته قرارداد تولید ۷۰ دستگاه واگن باری ۶ محوره با شرکت توکاریل، ۲۰ دستگاه واگن مسافری چهارتخته با شرکت حمل و نقل ریلی رجاء، تولید ۱۰۰ دستگاه واگن باری حمل غلات با شرکت آذرکیا و ۲۵۰ دستگاه واگن باری ۲ محوره با شرکت پتروشیمی باختر منعقد و یا در حال انعقاد است که در صورتی قطعی شدن این قراردادها، تولیدات شرکت واگن پارس در سال آینده به ۶۰۰ دستگاه می‌رسد.

وی اضافه کرد: اگر چه تولید حتی ۶۰۰ دستگاه واگن باری و مسافری در شرکت واگن‌پارس نسبت به سال‌های گذشته چشمگیر به نظر بیاید اما مورد رضایت قطعی مدیریت شرکت نیست چرا که تولید این تعداد واگن در این واحد تولیدی کمتر از ۵۰ درصد ظرفیت اسمی آن است.

مدیرعامل شرکت واگن پارس اراک گفت: در صورتی که حمایت‌های وزارت راه و شهرسازی و راه‌آهن جمهوری اسلامی در پرداخت تسهیلات به شرکت‌های بهره‌بردار در سال آینده نیز ادامه داشته باشد امکان تولید بیش از ۷۰۰ دستگاه انواع واگن باری و مسافری در این واحد تولیدی وجود دارد.

مختاری اضافه کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال‌های اخیر به صورت جدی از صدور هر گونه ثبت سفارش جدید برای واردت واگن‌های جدید و دست دوم جلوگیری کرد که این اقدام شایسته جای تقدیر و تشکر دارد و انتظار می‌رود واردات انواع محصولات ریلی که به صورت cbu(complete Batch Unite یا به صورت پیش ساخته) نیز وارد کشور می‌شوند، نیز جلوگیری شود.

واگن پارس اراک واحد تولیدی مادر تخصصی محصولات ریلی در ایران و خاورمیانه است که در سال ۱۳۵۴ در اراک تاسیس شد و در سال ۱۳۶۴ با سرمایه گذاری سازمان صنایع و نوسازی ایران به یکی از زیر مجموعه‌های این سازمان پیوست.

کارگاه‌های تولیدی واگن پارس اراک در فضایی کارگاهی به وسعت ۳۳ هکتار جانمایی شده و این شرکت به‌عنوان بزرگترین سازنده انواع لوکوموتیو، واگن‌های باری، مسافربری و مترو در خاورمیانه است و محوریت تولید و تعمیر خودروهای حمل و نقل ریلی ایران را دارد.

تا کنون ۱۲ هزار انواع واگن باری (نیمی از واگن‌های باری کشور)، ۴۰۰ دستگاه واگن مسافربری و ترنست و ۳۰۰ واگن مترو در شرکت واگن پارس اراک تولید شده است.

برچسب‌ها رونق تولید صنعت شرکت واگن سازی پارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید صنعت شرکت واگن سازی پارس رونق تولید صنعت شرکت واگن سازی پارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۴۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد

به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد اروند، در دومین روز از نمایشگاه اقتصادی و فرصت‌های سرمایه‌گذاری ایران اکسپو ۲۰۲۴، با حضور نماینده ویژه رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، برترین‌های مناطق آزاد ایران در حوزه سرمایه‌گذاری و صادرات تعیین و تقدیر شدند.

بر همین اساس منطقه آزاد اروند در هر دو حوزه، صاحب عنوان برتر شد.
پس از انتخاب شرکت کربور سیلیسیم به عنوان صادر کننده برتر این منطقه، عنوان سرمایه‌گذار برتر نیز به شرکت پارس اروند رسید.

بدین ترتیب از سوی نماینده ویژه رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی کشور، از آقای وحید فاطمی‌زاده مدیریت شرکت پارس اروند به عنوان سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد.
شرکت پارس اروند الکتریک فعالیت خود را از سال ۱۳۶۸ در دو شهر آبادان و تهران آغاز و کار خود را با شرکت CIE( کارخانه) و بنیان صنعت اوپاتان (دفتر اصلی) گسترش داده است.

این شرکت در شهرک صنعتی آبادان واقع در سایت صنعتی منطقه آزاد اروند بنا نهاده شده است و با بیش از ۲۰ سال سابقه در زمینه برق صنعتی و روشنایی، یکی از پیشگامان و نامداران این عرصه به حساب می آید که تولیدات خود را با دو برند سی آی ای و پارس اروند در تولید فیوزهای مینیاتوری، محافظ جان، کنتاکتور، پروژکتور، چراغ، پنل، لامپ، ریسه، سنسور و تایمر عرضه می‌کند.

دیگر خبرها

  • با پرداخت های به موقع راه آهن عملکرد مناسبی در آماده به کاری لکوموتیوها داشتیم
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس های جدید
  • افزایش ۱۴۰۰ اتوبوس به پایتخت در ۳۲ ماه اخیر
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • انواع دستگاه بسته بندی و ماشین آلات بسته بندی صنعتی
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد