Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کاظم اولیایی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حالی که به روزهای پایانی کار مجلس دهم نزدیک می‌شویم، نمایندگان محترم این مجلس در ماه‌های پایانی کارشان باید در خصوص سئوالاتی که پیرامون فوتبال مطرح است به مردم و ما اهالی فوتبال که جزو همین مردم هستیم پاسخگو باشند.

عضو هیات موسس اتحادیه مدیران فوتبال تصریح کرد: حالا که برخی از نماینده‌های مجلس علاقه زیادی به ورود در فوتبال دارند و در این مورد اظهار نظرهای کارشناسی می‌کنند، پس ملزم هستند به سئوالاتی که بنده به نمایندگی از اهالی فوتبال طرح می‌کنم پاسخ دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: سئوال اولم این است که نتیجه تحقیق و تفحص در خصوص فساد در فوتبال که توسط کمسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی دنبال می‌شد چیست؟ در این طرح نام‌های زیادی به عنوان متهم مطرح شد، مطلعان و متهمان زیادی برای پاسخگویی احضار شدند و وقت زیادی صرف آن شد. سالها هم از اجرای این طرح می گذرد. یا این همه برو و بیا هیچ خروجی نداشته یا گزارش خروجی آن به اطلاع مردم نرسیده است. لطفا در این خصوص پاسخگو باشید و شفافسازی نمایید. 

اولیایی گفت: سئوال دوم این است که نتیجه تحقیق و تفحص از دو باشگاه استقلال و پرسپولیس چه شد؟ سومین سئوالم نیز در خصوص طرح جامع باشگاه داری حرفه ای است.

وی بیان داشت: این طرح برای اولین بار در سال ۱۳۸۹ با درخواست اتحادیه مدیران باشگاه ها و با امضای ۴۰ تن از نمایندگان به صحن علنی رفت و جهت اصلاح به کمسیون مربوطه ارجاع داده شد که بعد از ۹ سال هنوز به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است و فوتبال حرفه‌ای بدون قانون مشخص در حال انجام و پیگیری است.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال گفت: آخرین سئوالم در باره خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس است. طرح خصوصی سازی در اردیبهشت سال ۸۰ در مجلس تصویب و تبدیل به قانون شد و پس از آن سازمان خصوصی سازی ایجاد شد که این سازمان به جز استقلال و پرسپولیس، تمامی دستگاه هایی که شامل این قانون می شد را با یک فرمول مشخص به بخش خصوصی واگذار کرد. تنها دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از این قانون مجزا شدند و طرح خصوصی سازی این دو باشگاه به صورت مستقل در سال ۸۳ به صحن علنی مجلس رفت که بعد از ۱۵ سال هنوز عملیاتی و اجرایی نشده است.

اولیایی اظهار داشت: مجلس تاکنون چهار بار قوانین جداگانه‌ای برای خصوصی سازی این دو باشگاه وضع کرد که هر چهار قانون با یکدیگر مغایر بودند و تنها وجه اشتراک آنها غیر قابل اجرایی بودن شان بود و من امیدوارم نمایندگانی که در خصوص فوتبال صحبت می‌کنند، به این ابهامات بزرگ پیرامون این رشته هم پاسخ بدهند و تنها بر موج محبوبیت فوتبال سوار نشوند.

وی تصریح کرد: پاسخگویی نمایندگان مجلس در قبال عملکردشان نسبت به فوتبال، مطالبه ما اهالی فوتبال و هواداران این رشته است و بنده تاکید می‌کنم تنها به طرح این سئوالات اکتفا نکرده و قصد پیگیری آن را تا حصول نتیجه نهایی دارم. بنده و سایر خبرگان فوتبال از حالا به بعد از طریق رسانه‌ها آنقدر این مطالبات را پیگیری می‌کنیم تا انشاءالله به نتیجه نهایی برسد.

اولیایی با اشاره بر مشکلات فعلی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس و به ویژه آبی پوشان تهران تاکید کرد: یقین بدانید اگر این دو باشگاه خصوصی شده بودند بسیاری از معضلاتی که الان با آن دست به گریبان هستند وجود نداشت و این همه ابهام مثل اسپانسر مشترک یا جانبداری وزیر از یک تیم پیش نمی‌آمد. 

کد خبر 4822459

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی کاظم اولیایی سازمان خصوصی سازی تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال استقلال تهران تیم فوتبال پرسپولیس تیم ملی والیبال ایران قاسم سلیمانی المپیک 2020 توکیو تیم فوتبال امید ایران باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فوتبال ایران گابریل کالدرون جام تختی فرهاد مجیدی وزارت ورزش و جوانان کشتی آزاد تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۴۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد

به گزارش "ورزش سه"، در روزهای اخیر مطالبی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط باشگاه پرسپولیس در اطلاعیه‌ای نوشت: "مطابق ماده ۱ آیین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی‌سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلا در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذی‌ربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم‌بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیئت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود."

دیگر خبرها

  • واگذاری استقلال و پرسپولیس، ضرورت رقابت با حرفه ای‌ها
  • فروردین: مالکان جدید استقلال و پرسپولیس دنبال تغییر فوری مدیریت باشگاه‌ها نباشند
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون فوتبال درباره سرخابی‌ها
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس