Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@16:58:12 GMT

ساخت و سازهای غیرمجاز در تبریز تخریب می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۷۶۲۱۳

ساخت و سازهای غیرمجاز در تبریز تخریب می‌شود

ایرج شهین باهر، روز یکشنبه در یکصد و پنجاه و هفتمین جلسه شورای اسلامی تبریز با بیان اینکه جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز از عهده شهرداری خارج است، گفت: در این رابطه نیاز به همکاری سایر نهادها و ادارات وجود دارد.

وی افزود: در این رابطه جلسات مختلفی برگزار شده و سعی می شود با همکاری این دستگاه ها اجازه ساخت و ساز غیرمجاز به افراد متخلف داده نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی ناهماهنگی های دستگاه های خدمات رسان با شهرداری در ارایه انشعاب به متقاضیان، اظهار داشت: ساختمان هایی در بستر رودخانه ها احداث شده که گاز و برق دارد یا ساختمانی در بالای تپه احداث شده و احتمال ریزش دارد ولی از انشعاب گاز برخوردار است.

شهین باهر، ادامه داد: شهرداری از لحاظ قانونی تکلیفی برای احداث مسکن در سکونتگاه های غیررسمی ندارد اما با توجه به وضعیتی که حاشیه نشینی تبریز دارد اعضای شورا و شهرداری با قبول تکلیف در این رابطه اقدامات لازم را انجام می دهند.

وی با تاکید بر اینکه بحث بازآفرینی بافت فرسوده و حاشیه نشینی رسما به عهده دولت است، یادآوری کرد: شهرداری تبریز در خصوص چند پروژه از جمله مقبره الشعرا یا دوکمال کار می کند.

شهردار تبریز گفت: در ارتباط با ساخت و ساز مسکن شهرداری آماده است تا توسط شرکت های زیرمجموعه خود از جمله عمران و خانه سازی بخشی از مشکلات مربوط به ساخت مسکن برای حاشیه نشینان شهر را حل کند.

محله چوخورلار احیا می شود

شهین باهر، با اشاره به لزوم توجه به نوسازی بافت های فرسوده، افزود: در بحث نوسازی بافت های فرسوده در محله چوخورلار ۵۰ درصد این محله تملک شده و تا خرداد ۹۹ بصورت کامل تملک می شود.

وی با بیان اینکه احیای بافت فرسوده با این حجم و وسعت در مرکز شهر برای اولین بار در کشور انجام می شود، گفت: این حجم بیشترین میزان احیای بافت فرسوده در ۴۰ سال گذشته در تبریز است.

شهین باهر ادامه داد: با اینکه پیش از این کمتر از ۲ هکتار بافت فرسوده در تبریز احیا شده است اگر محله چوخورلار احیا شود به اندازه تمام دوران ۳۰ سال گذشته بافت فرسوده احیا می شود.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تبریز هم بر ضرورت تشکیل معاونت پایش در شهرداری تبریز برای نظارت بر ساخت و سازهای غیر مجاز تاکید کرد. 

فریدون بابایی اقدم پیشنهاد کرد برای نظارت بر بحث ساخت و سازهای غیر مجاز در شهر تبریز معاونت پایش ایحاد شود تا این موضوع مدیریت شود.

وی ادامه داد: شورای شهر باید به موضوع ساخت و سازهای غیر مجاز ورود کند چراکه در این خصوص مصوبه داریم، از مرکز پژوهش های شورا نیز می خواهم در این موضوع ورود کند.

رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تبریز افزود: باید تدابیر لازم برای ساخت مسکن برای افراد بی بضاعت اتخاذ شود و در این خصوص تمام نهادها به شهرداری کمک کنند.

برچسب‌ها ساخت و ساز غیرمجاز شورای شهر شهرداری تبریز بافت فرسوده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساخت و ساز غیرمجاز شورای شهر شهرداری تبریز بافت فرسوده ساخت و ساز غیرمجاز شورای شهر شهرداری تبریز بافت فرسوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۶۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان تسهیلات نوسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برای نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات در قالب های مختلف در نظر گرفته شده است گفت:  تسهیلاتی در حوزه ودیعه مسکن و بافت های تاریخی و همچنین اسکان موقت در نظر گرفته شده است.

وی  با بیان اینکه برای تسهیلات بانکی در بافت های فرسوده پنج نوع وام قابل دریافت است، بیان کرد: یک نوع تسهیلات مربوط به نوسازی بافت های فرسوده است که همانند تسهیلات نهضت ملی مسکن  تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان است که به نوعی تسهیلات ارزان قیمت است.

آیینی با اشاره به اینکه با تصویب مجلس و تایید آن در شورای نگهبان و با پیگیری های انجام شده در برنامه هفتم تمامی واحدهای بافت های فرسوده از تخفیفات نهضت ملی مسکن برخوردار می شوند افزود: واحدهای بافت های فرسوده از تمامی تخفیفات و حمایت های نهضت ملی مسکن تا سقف پنج طبقه استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه  تسهیلات نوع سوم مربوط به  اسکان موقت است گفت: تسهیلات نوع چهارم مربوط به پرداخت تسهیلات در بافت های تاریخی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه  تسهیلات اسکان موقت در بافت های تاریخی را شامل می‌شود گفت: در این زمینه مثل نهضت ملی مسکن برخی بانک ها همکاری می‌کنند و برخی همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته روند اعطای تسهیلات نسبت به گذشته  از سوی بانک ها  بهتر شده و امیدواریم  برای بهبود وضعیت و رونق در نوسازی بافت های فرسوده این روند بهبود یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد