Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، «حسن غلامی» حدود ۲۷ ساله از اهالی روستای «هودر» و کارگر معدن «گلشانه» در منطقه معدنی بخش «دستگران» بود که حوالی ساعت یک و۳۰ بامداد امروز یکشنبه (22 دی ماه) در حادثه ریزش تونل، جان باخت.

به گفته همکاران او، غلامی کارگر شیف شب معدن گلشانه بود که حین انجام کار در  معدن، در اثر ریزش بخش ورودی تونل دچار حادثه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همکاران وی تصریح کردند: به نظر می‌رسد ریزش بخش ورودی تونل این واحد معدنی، به دنبال بارش متوالی باران در منطقه رخ داده است.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ریزش تونل حوادث کار معدن معدن زغال سنگ طبس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| رقص نور به جای آسفالت؛در تونل کندوان چه خبر ست؟

تین نیوز

بیش از دو سال است آسفالت تونل کندوان، توسط «عوامل راه ساز»، «تخریب و لایه برداری» شده است تا «روکش جدید» در این مسیر ریخته شود. این در حالی ست که شیارهای موازی ایجادشده در معبر تونل کندوان کاملا مشخص است و نشان نمی دهد، آسفالت مسیر کنده شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، آسفالت تونل کندوان، بیش از دو سال است توسط «عوامل راه ساز»، «تخریب و لایه برداری» شده است تا «روکش جدید» در این مسیر ریخته شود، اما در این مدت، این تونل برای مسافران، هنوز آماده نشده و مسیر تردد، شبیه «مسیر کارگاهی» است. سطح زمین تونل کندوان مدت هاست، توسط عوامل راه ساز، «تخریب فنی» شده است.

مطابق تصویر، شیارهای موازی ایجادشده در معبر تونل کندوان کاملا مشخص است و نشان نمی دهد، آسفالت مسیر کنده شده است. این وضعیت، «حجم انبوهی از سنگ ریزه و ذرات خاک» را در فضای تونل معلق می کند که برای شیشه های جلوی خودروهای عبوری خطرناک است و هم برای هوای داخل تونل آلودگی ایجاد می کند. در مقابل، اخیراً «چراغ های مخفی رنگی در بخش هایی از سقف تونل» نصب شده است تا ظاهر مسیر را زیبا کند.​

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • عکس| رقص نور به جای آسفالت؛در تونل کندوان چه خبر ست؟
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستایی جوزستان به معدن
  • تکنولوژی عامل اصلی فعال‌سازی معادن پیر
  • ۷ واحد معدنی در زنجان احیا شد