Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامگذاری سه خیابان، یک کتابخانه، سه مجموعه فرهنگی، یک مجموعه ورزشی، دو پل عابر پیاده، سه بن‌بست و یک بازار گل و گیاه توسط اعضای شورای شهر اصفهان به تصویب رسید.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پیش از ظهر امروز (یکشنبه) در یکصد و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان، خیابان حدفاصل خیابان‌های سلمان فارسی و جی در منطقه چهار که پیشتر بدون مصوبه شورای شهر "اردیبهشت" نام گرفته بود، با تصویب شورای شهر، از این پس به نام "جی‌شیر" خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتابخانه متعلق به شهرداری اصفهان در خیابان معراج، خیابان میثم در منطقه ۱۰، به نام ماهدخت همایی نامگداری شد؛ دلیل این نامگذاری وجود دو ساختمان به نام استاد همایی در این منطقه بود که به پاسداشت اقدامات ماهدخت همایی در جمع‌آوری آثار پدر خود، جلال‌الدین همایی، به نام وی نامگذاری شد.

مجموعه فرهنگی تازه احداث شده در شهرک مهدیه منطقه ۱۲ نیز به نام استاد جمشید مظاهری، اصفهان شناس فقید برای پاسداشت از زحمات وی در حوزه ادبیات و نگارش تاریخ اصفهان و تخت فولاد نامگداری شد.

همچنین با تصویب شورای شهر نام دکتر محمدباقر کتابی، مفسر قرآن و مثنوی‌پژوه بر یک مجموعه فرهنگی نوساز در منطقه ۱۲ نقش بست. 

در خیابان بهارستان، خیابان امین نیز مجموعه فرهنگی ساخته شده به نام "زینت‌السادات امامی" از اساتید هنر چرم و صنایع دستی نامگداری شد؛ وجه تسمیه این مجموعه فرهنگی، به دلیل ان است که این مرکز در زمینه ایجاد اشتغال خانگی و کارآفرینی بانوان فعالیت می‌کند.

یکی از کوچه‌های پیرامون فلکه نگین در مجاورت معاونت خدمات شهری منطقه ۱۲ که به خیابان فرعی ۲۰۰ متری تبدیل شده بود، از این پس به نام "گلشن راز" که نام اثری از شیخ محمود شبستری است، نامیده می‌شود.

با مصوبه شورای شهر در این حلسه، در بزرگراه میرزا کوچک خان و نیز خیابان اشرفی اصفهانی جنب سودان، پل‌های عابرپیاده‌ای به ترتیب به نام شهید عباسعلی فدا و شهید حج‌الاساام قنبری نامگذاری شد.

یک مجموعه ورزشی ویژه بانوان در منطقه پنج، به دلیل مجاورت با محله ارامنه نشین اصفهان، به نام آیلین ملکیان بازیکن و سرمربی تیم ملی بستکبال بانوان نامگداری شد.

همچنین در خیابان حکیم نظامی، کوچه پاچنار، کوچه امیر ریحانی، اولین بن‌بست سمت چپ در شهرداری منطقه پنج به نام "صنوبر"، در خیابان صمدیه لباف، کوچه فردوسی، جنب کوچه ناصر جوانی‌پور در منطقه دو به نام "نیکان" و در خیابان اشرفی اصفهانی، خیابان مدرس نجفی، کوچه شهیدان کرمانی، اولین بن‌بست سمت راست به نام "ماهور" نامگذاری شد. 

بازار گل و گیاه موجود در ابتدای بلوار رضوان، جنب سازمان مدیریت پسماند و در محدوده منطقه چهار و ۱۵، به نام "ارغوان" نام گرفت.

همچنین در بزرگراه شهید خرازی، خیابان حدفاصل اشرفی اصفهانی و آتشگاه از این پس با نام "بهستان" شناخته می‌شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان پس از تصویب لایحه نامگذاری در این جلسه، اظهار کرد: برخی از اعضای شورا درخصوص نامگذاری معابر و خیابان‌های شهری به نام افرادی که در قید حیات هستند دچار نگرانی بودند که این اقدام باعث ایجاد توقع در دیگران برای نامگذاری‌های شهری نشود.

علیرضا نصراصفهانی افزود: در این راستا تصمیم گرفته شد که آیین‌نامه‌ای برای گرامیداشت زندگان در نامگذاری معابر شهری تدوین شود تا شاخص‌هایی برای ادامه این نامگداری‌ها ایجاد شود.

وی با اشاره به تصمیم شورای شهر درخصوص نامگداری بزرگراه صفه به نام سردار شهید قاسم سلیمانی، تصریح کرد: پس از آنکه این تصمیم انجام شد، شورای شهر بازخوردهایی را دریافت کرد که لازم دیده شد به‌جای این مکان، محل دیگری برای نامگذاری به نام این سردار شهید درنطر گرفته شود.

نصراصفهانی ادامه داد: قرار بود این نامگذاری به‌طور دوفوریتی در جلسه امروز اعلام شود اما نیاز است با تامل بیشتری، نام سردار سلیمانی، بر یکی از اماکن شهری که پیشتر نامی نداشته نقش ببندد.

کد خبر 405376

منبع: ایمنا

کلیدواژه: نامگذاری خیابان شوراي شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۷۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: مرکز لرستان قرار بود روزی «دهکده المپیک» داشته باشد؛ اما رؤیای ایجاد این طرح تحقق پیدا نکرد و از ۲۶ پروژه تنها یک سالن دوومیدانی و یک ورزشگاه ۱۵ هزارنفری نیمه‌تمام باقی ماند.

ساخت دهکده المپیک در مرکز لرستان در سال ۸۶ با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس وقت سازمان تربیت‌بدنی و مسئولان لرستان آغاز شد.

هدف از اجرای این دهکده المپیک که کلنگ آن در زمینی به مساحت ۲۵۲ هکتار در منطقه کمالوند خرم‌آباد به زمین زده شد افزایش سرانه ورزشی و ایجاد محلی برای برگزاری مسابقات مهم بین‌المللی و جهانی و برپایی اردوهای مختلف ورزشی در لرستان اعلام شد.

اجرای نامناسب و جزیره‌ای، تهیه طرح آرمان‌گرایانه و دست‌نیافتنی باعث شد طرحی که مصوبه هیئت دولت را نیز داشت از یک دهکده با ۶۰ زیرمجموعه به مجموعه‌ای ورزشی با ۲۶ زیر مجموعه تبدیل شود و تغییر نام بدهد.

بعد از سال‌ها، از مجموع طرح‌های این مجموعه دو پروژه سالن دوومیدانی و همچنین ورزشگاه ۱۵ هزارنفری آن در دستور کار قرار گرفت.

در تیرماه ماه ۹۸، سالن دوومیدانی با حضور وزیر ورزش و جوانان افتتاح شد؛ اما ورزشگاه ۱۵ هزارنفری همچنان متوقف و نیمه‌کاره باقی ماند تا در سفر اول دولت سیزدهم به لرستان در بین مصوبات این سفر قرار گیرد.

حالا رستگاری این مجموعه ورزشی خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم رسیده تا با پیگیری و تخصیص اعتبارات لازم از سوی این دولت زمینه برای تکمیل و افتتاح آن فراهم شود.

لزوم احداث راه دسترسی به ورزشگاه

کرامت نرگس نژاد مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی در جریان بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از این مجموعه، اظهار داشت: این مجموعه ورزشی ۱۵ هزار صندلی دارد.

وی عنوان کرد: در این مجموعه حدود پنج هزار مترمربع فضای اداری و پشتیبانی داریم.

مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی، ادامه داد: ۱۹۰ میلیارد تومان تا کنون برای این مجموعه ورزشی اعتبار تخصیص‌داده‌شده است.

نرگس نژاد، گفت: ۸۰ میلیارد تومان هم پیمانکار در این پروژه طلب دارد.

وی با بیان اینکه هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار روز این پروژه است، ادامه داد: حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد این اعتبار طی دو تا سه سال اخیر پرداخت شده است.

مدیرکل طرح‌های ملی مناطق پنج و شش سازمان مجری ساختمان‌ها و تجهیزات وزارت راه و شهرسازی با اشاره ساخت مخازن آب مجموعه و اینکه باید این مخازن نصب شوند، گفت: این مجموعه ظرفیت ۵۰۰ پارکینگ را دارد که از ۹۰ مورد از آنها برای اتوبوس و ۴۱۰ مورد نیز برای سواری می‌توان در نظر گرفته شود.

نرگس نژاد با تأکید بر اینکه زیرساخت‌های مجموعه خوب در نظر گرفته شده است، گفت: تنها راه دسترسی به مجموعه مانده که باید عملیاتی شود.

احیای پروژه در دولت سیزدهم

احمدرضا دالوند معاون عمرانی استانداری لرستان نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: در زمان استقرار دولت سیزدهم، این مجموعه کاملاً تعطیل شده بود.

وی عنوان کرد: به‌نوعی این مجموعه در حال تخریب بود.

معاون عمرانی استانداری لرستان، گفت: در دولت سیزدهم، مجموعه ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

ورزشگاه خرم‌آباد در ایستگاه ۹۴ درصد پیشرفت

بهزاد شاکرمی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: برای اجرای این پروژه در سال ۱۴۰۰، ۴۸ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

وی عنوان کرد: همچنین در سال ۱۴۰۱، ۴۶ میلیارد تومان اعتبار جذب شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه همچنین در سال گذشته ۶۰ میلیارد تومان برای این پروژه اعتبار تخصیص پیدا کرد، افزود: در حال حاضر این مجموعه ورزشی ۹۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

شاکرمی، تأکید کرد: برای اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه به ۱۰۰ درصد برسد، باید مخازن آبی که خریداری شده نصب شود، بخش تمرین این مجموعه ورزشی هم باقی‌مانده که بر عهده بهره‌برداری برای اجرا گذشته شده است.

ورزشگاه ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد با حضور رئیس‌جمهور افتتاح می‌شود

محسن منصوری معاون اجرایی رئیس‌جمهور نیز در جریان این بازدید، اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح سال ۸۸ آغاز و طی سال‌های گذشته پیشرفت مطلوبی نداشته است.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش‌های فنی، طی یک سال و ۲ ماه گذشته با کمک دولت سیزدهم، اقدامات جهادی و انقلابی و تخصیص‌های مالی این طرح ۴۰ درصد پیشرفت کرده است و هم اکنون با ۹۵ درصد پیشرفت در آستانه افتتاح قرار دارد.

سرپرست نهاد ریاست‌جمهوری، تصریح کرد: این طرح باارزش مالی روز ۱۵ هزار میلیارد ریال در تراز ورزشگاه‌های منطقه‌ای خواهد بود که باتوجه‌به استعدادهای ورزشی خوب در لرستان، جزو ملزومات حوزه جوانان به شمار می‌رود.

منصوری، یادآور شد: تکمیل زیرساخت‌های ورزشی موجب شکوفایی استعدادهای مطلوب در لرستان می‌شود که افتتاح این ورزشگاه هدیه دولت در راستای تعالی و سلامت روحی و جسمی جوانان این استان است.

بنابراین گزارش، سرانه ورزشی لرستان ۶۱ سانتیمتر مربع است و ۳۹ سانتیمتر مربع با میانگین کشوری فاصله دارد و تعداد ۵۰ پروژه نیمه‌تمام ورزشی با مساحت ۱۹۰ هزار مترمربع در استان وجود دارد که در صورت تکمیل آنها ۱۱ سانتیمتر به سرانه ورزشی اضافه خواهد شد.

در این راستا ورزشگاه ۱۵ هزارنفری خرم‌آباد یکی از پروژه‌هایی است که پس از ۱۳ سال تعطیلی در سفر آذرماه ۱۴۰۰ رئیس‌جمهور به لرستان جزو مصوبات سفر قرار گرفت.

کد خبر 6099566

دیگر خبرها

  • اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تملک صحرای پرتمان
  • برپایی جشنی با حضور ۴۰۰ دختر نوجوان اصفهانی
  • نوسازی مجموعه ورزشی فجر در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی
  • رستگاری ورزشگاه خرم‌آباد به‌وقت دولت سیزدهم
  • ۳۴۵ هزار پلاک آبی هوشمند بر منازل اصفهانی‌ها نصب شده است
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • رفع مشکلات منطقه ۱۳ در دستور کار کمیته نظارتی شورای شهر اصفهان
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • مجوز راه‌اندازی پارک آبی در ابهر دریافت شد