Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران خالد الجيوسي در رای الیوم نوشت: در حاشیه ترور سردار سلیمانی، تمرکز رسانه های کشورهای حاشیه خلیج فارس، روی حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی بود که پس از پرواز از فرودگاه امام خمینی، سرنگون شد و در همان ابتدا، احتمال اشتباه موشکهای ایرانی، مطرح شد و در ادامه، اتهامات بین المللی شنیده شد که ایران را در قفس اتهام قرار داده و طبق توصیف ایران، نگاهها را از ترور سلیمانی، منحرف کرده و از اهمیت قدرتنمایی ایران بکاهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نظر می رسد به دنبال اتهاماتی که متوجه ایران شد، در نهایت، فرمانده هوافضای سپاه پاسداران، امیر علی حاجی زاده، به سرعت به اشتباه اذعان کرده، نیروهای خود را مسئول سقوط هواپیمای اوکراینی دانست و بر آمادگی نیروهای هوایی برای اجرای هر تصمیمی که مسئولان اتخاذ کنند، تاکید کرد.

مساله جالب توجه در تصمیم ایران، اقرار به اشتباه نیروهای هوایی بود؛ به نحوی که مسئولیت متوجه نیروهای مسئول دفاع از تهران شود؛ چرا که آمریکا تهدید کرده بود که 52 نقطه در ایران را هدف می گیرد و در ادامه، هواپیمای اوکراینی، یک موشک کروز تشخیص داده شد.

چه بسا صحبتهای روحانی در مورد حمایت از خانواده های قربانیان این حادثه و محاکمه مسئولان، بتواند خاتمه خوبی برای لیست اتهامات بین المللی باشد که سعی داشتند هدف گرفتن این هواپیما را عمدی تلقی کنند.

پس از آنکه غبار این معرکه و پاسخ ایران به ترور سلیمانی آرام شود، دولت ایران لیستی از درسهای گرفته شده از حوادث اخیر را بررسی می کند که منجر به ایجاد شرایطی نزدیک به جنگ شد. همانطور که حاجی زاده در لابلای اقرارش به اشتباه، از شلیک موشکهای کروز به سوی ایران و موفقیت سامانه های دفاعی در مقابله با آنها، گفت. این در حالی است که آمریکا از شلیک موشکهای کروز و نابود شدن آنها، هیچ صحبتی به میان نیاورد.

با در نظر گرفتن حمله رسانه ای ایران به امریکا، انتشار ویدیو هایی می توان سوالاتی را در مورد هدف ایران از اصرار بر نمایش چنین فیلمهایی، مطرح کرد. همانطور که در خطبه نماز جمعه، بار دیگر دختر سردار سلیمانی حاضر شده و به زبان عربی در مورد پدرش صحبت کرد.

حال، سوال مهم آن است که آیا فصل تازه ای در حال شروع است یا اینکه اقدامات ایران تنها یک جنگ روانی محسوب می شود که این کشور قصد دارد برخی اهداف رسانه ای و چه بسا، سیاسی خود را بدین وسیله محقق کند؟

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: موشک کروز خطای انسانی هواپیمای اوکراینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۸۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از جمله رادیو ارتش اسرائیل پس از حمله ایران می‌گویند پدافند پاتریوت‌های آمریکا از عهده موشک‌های بالستیک شلیک شده ایران برنیامده‌اند.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: وبسایت اینترنتی فلسطین کرونیکل در گزارشی می‌نویسد: رادیو ارتش اسرائیل به تازگی اذعان کرد سامانه‌های پاتریوت آمریکا در رهگیری موشک‌های ایرانی موفق عمل نکردند و ایران ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را به پایگاه‌های نظامی اسرائیل کوبید. پس از پایان حمله تلافی‌جویانه ایران‌، تل‌آویو ادعای «رهگیری ۹۹ درصدی» پرتابه‌های ایرانی را مطرح کرد. اما در واقع، سپاه پاسداران ایران، مجموعه‌ای از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف ایجاد وحشت بزرگ و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوائی اسرائیل شلیک کرد. سپس، حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند. سایت‌های نظامی هدف گرفته شده، محافظت‌شده‌ترین مکان‌های روی زمین در مقابل حملات موشکی بالستیک محسوب می‌شدند. بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند ادعای رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است.

عملیات پدافند هوائی شامل آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن- و احتمالا عربستان و امارات- بیش از یک میلیارد دلار هزینه، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت. این در حالی بود که آنها ۷۲ ساعت قبل هشدار دریافت کرده بودند.

بر اساس گزارش رادیو ارتش اسرائیل، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است. بلومبرگ اخیرا مقاله‌ای منتشر کرده است که در آن می‌گوید اسرائیل اکنون سیستم‌های موشکی پاتریوت را بازنشسته می‌کند. اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج‌فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است. در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه‌های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک‌های هدایت شده به سمت اسرائیلی‌ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

با وجود تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوائی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

دیگر خبرها

  • تام کروز از خلبانان ایرانی الهام گرفت
  • موشک‌های پاتریوت آمریکا مقهور موشک‌های بالستیک ایران شد
  • «وعده صادق» بخشی از توانایی های ایران را نشان داد
  • اطلاعات تازه رادیو ارتش اسرائیل از شب حمله ایران به اسرائیل
  • حمله موشکی مقاومت اسلامی عراق به بندر حیفا
  • درباره میوه‌فروشی که ۱۶ سال فکر کردیم «فریدون فروغی» است!
  • بازیگر سینما و پیشنهاد کتابی مرموز
  • «توس۳» موشک انداز بی رحمی که همه استحکامات را درهم می‌کوبد
  • شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟
  • گفت‌و‌گوی سردار سپاه با سی‌ان‌ان به زبان انگلیسی