Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@16:10:14 GMT

تدین: دیگر هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری ندارم

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۷۹۴۸۴

تدین: دیگر هیچ بهانه‌ای برای کم‌کاری ندارم

ایسنا/خراسان رضوی رییس هیأت تنیس خراسان رضوی گفت: اگر فضا تغییر نمی‌کرد، هرگز به هیأت تنیس بازنمی‌گشتم.

محمدرضا تدین در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص برنامه‌هایش برای هیأت تنیس خراسان رضوی پس از بازگشت مجدد به این هیأت، اظهار کرد: کارهای انجام‌نشده زیادی داریم که به دلیل کارشکنی فدراسیون تنیس در زمان حضورم در هیأت تنیس خراسان رضوی به سرانجام نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم نیست چه اتفاقاتی برای هیأت تنیس استان در گذشته رخ داده است، در حال حاضر می‌خواهیم همان برنامه‌های گذشته را پیاده کنیم. به دنبال راه‌اندازی هیأت‌ تنیس شهرستان‌ها هستیم. ساختار فیزیکی هیأت تنیس نیاز به رسیدگی بیشتر دارد.

وی افزود: در مجمع انتخابی هیأت تنیس استان به سرپرست فدراسیون نیز اعلام کردم که نمی‌خواهم برنامه‌هایم را مطرح کنم. اعضاء مجمع برنامه‌های مرا می‌دانند. 40 سال است حق خراسان در تنیس پایمال شده است. از او خواستم تا حق خراسان را در فدراسیون تنیس کشور ادا کند. چرا در خراسان رضوی نباید سالن سرپوشیده داشته باشیم؟ چرا در تیم ملی از خراسان نماینده نداریم؟ چرا در این 40 سال در هیأت رییسه فدراسیون یک خراسانی حضور نداشته است؟

رییس هیأت تنیس خراسان رضوی، ادامه داد: از آن‌جا که سرپرست فدراسیون تنیس خودش خراسانی است، وعده داد که به تنیس و هیأت استان کمک خواهدکرد. همچنین مدیریت ورزش خراسان رضوی نسبت به گذشته با هیأت هماهنگ‌تر شده است. شهرداری و شورای شهر نیز این قضیه را با دید مثبتی پیگیری می‌کنند. درحال حاضر دیگر هیچ مشکلی وجود ندارد و هیچ بهانه‌ای برای‌ کم‌کاری ندارم. شاید در گذشته انتخاب درستی در چیدمان برخی از همکارانم در هیأت تنیس نداشتم. امیدوارم در این دوره تجربه‌ام بیشتر شده باشد.

تدین با اشاره به دلیل بازگشتش به هیأت تنیس خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: اصلی‌ترین دلیل بازگشتم کارهایی بود که در هیأت تنیس ناتمام باقیمانده بود. بابت ناتمام ماندن برنامه‌های دوره قبلی ناراحتم و برای جبران ‌آن‌ها به هیأت بازگشتم. در آن زمان فقط در چهار شهرستان، هیأت تنیس داشتیم. هیأت سایر شهرستان‌ها هنوز راه‌اندازی نشده است. حداقل شهرهایی که دانشگاه دارند باید این رشته در آن‌ها فعال شده و زمین تنیس احداث شود.

وی یادآور شد: اسپانسرینگ مهم‌ترین بخش درآمد هیأت تنیس است. باید اسپانسر بگیریم. در دوره گذشته ثابت کردم که می‌توانیم اسپانسرهای خوبی جذب کنیم. حتی اسپانسرهای هیأت تنیس خراسان رضوی از اسپانسرهای فدراسیون هم بیشتر بود. در مسابقات لیگ برتر که مشهد میزبان آن بود، در اطراف زمین تنیس سجاد بنرهای تبلیغاتی اسپانسرهای ما نصب شده بود.

رییس هیأت تنیس خراسان رضوی، عنوان کرد: اگر در هیأت تنیس فضا تغییر نکرده بود هرگز به هیأت تنیس برنمی‌گشتم. مهم‌ترین مشکل، با رییس سابق فدراسیون تنیس بود که در حال حاضر او از فدراسیون جدا شده و برای دوره جدید هم ثبت‌نام نکرده است. تنیس خراسان دردانه تنیس کشور است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی هیأت تنیس خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، محمد میری در گفتگویی با بیان اینکه سطح زیر کشت گل محمدی این استان به دلیل خشکسالی و افت چاه‌های آبیاری حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است، اظهارکرد: سطح زیر کشت گل محمدی در استان خراسان رضوی از هزار و ۳۲۷ هکتار در سال ۱۴۰۱ به حدود یک هزار و ۲۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۲ کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه برداشت گل از اواسط اردیبهشت ماه جاری در مناطق گرمسیر به ترتیب تا سایر مناطق آغاز می‌شود، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تن گل محمدی تر در استان برداشت شود.

معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: اکنون در استان تعداد ۲۵ واحد صنایع بزرگ گلاب‌گیری و فراوری گل محمدی و حدود ۳۰۴ واحد سنتی فعالیت می‌کنند.

میری بیان اینکه میزان اشتغالزایی در طول دوره برداشت گل محمدی حدود ۴۲۰ هزار نفر روز است، اظهار کرد: امسال تولید گل محمدی در خراسان رضوی، ۲ هزار و ۸۰۰ تن پیش‌بینی شده است.

وی گفت: حدود ۶۰ درصد گل محمدی تولیدی استان فراوری شده و به تولید گلاب می‌رسد و خراسان رضوی از نظر سطح زیر کشت گل محمدی رتبه پنجم در میان سایر استانهای کشور را دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901375

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت مقام معلم در شهرهای مختلف خراسان رضوی
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • عزیزی: برای مسابقات آسیایی تنیس برنامه داریم
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • طلایی شدن بانوی تیرانداز خراسان رضوی
  • پیش‌بینی برداشت ۲۸۰۰ تُن گل محمدی در خراسان رضوی
  • دسته‌روی هیأت‌های مذهبی در خراسان‌ شمالی برگزار می‌شود
  • روسای کمیسیون‌های داخلی فدراسیون تنیس مشخص شدند
  • رؤسای کمیسیون‌های داوران، مربیان و ورزشکاران تنیس مشخص شدند
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی