Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@00:20:25 GMT

فروش چادر مشکی چینی به اسم کره‌یی

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۸۰۳۵۸

فروش چادر مشکی چینی به اسم کره‌یی

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا،‌ در ماه‌های گذشته بارها این سوال مطرح شده که چرا با وجود اینکه ایران یکی از بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان چادر مشکی در جهان است، همچنان برای تامین نیاز خود به واردات متوسل می‌شود؟ طبق گفته فعالان صنعت پوشاک، واردات چادر مشکی سالانه ۷۰ تا ۸۰ میلیون متر مربع است، اما وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) اخیرا اعلام کرد که "بازار نشان می‌دهد که نیاز سالانه کشور بیش از ۴۰ میلیون متر پارچه چادر مشکی نیست".

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود فقط هشت تا ۱۰ میلیون متر از آن در داخل کشور تامین می‌شود و مابقی عمدتا از کشورهای چین،‌ کره و ژاپن وارد می‌شود. در این میان به نظر می رسد به دلیل نبود نظارت کافی بر واردات، امکان سوء استفاده و فروش چادر مشکی چینی با نام‌های کره‌یی و ژاپنی وجود دارد.

در این رابطه میرمحمد تقی دانایی هوشیار، با بیان اینکه کیفیت و قیمت چادرمشکی چینی بین ۳۰ تا ۴۰  درصد پایین‌تر از چادر مشکی کره‌یی است، تصریح کرد: در بازار به دلیل عدم شناخت خریداران امکان عرضه چادر مشکی چینی با عناوین کره‌یی یا ایرانی فراوان است؛ به‌ویژه به این دلیل که تولیدکنندگان چینی هیچ نوع تعهدی در درج نام خودشان بر کالاها ندارند، اما تولیدکننده ایرانی موظف به رعایت همه موازین قانونی است.

وی با اشاره به اینکه کره جنوبی بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده چادر مشکی در جهان است و اخیرا به دلیل کاهش هزینه‌های تمام شده، بسیاری از کارخانه‌های خود را به ویتنام منتقل کرده است گفت: قیمت هر متر پارچه چادر مشکی در این کشور با توجه به کیفیت، عرض و وزن آن ۱.۲ تا ۵ دلار است.

این عضو هیئت مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران با اشاره به نرخ حمل و هزینه‌های ترخیص که به قیمت چادر مشکی کره‌یی اضافه می‌شود، تصریح کرد: واضح است که اگر قیمت یک متر چادر مشکی کمتر از ۱.۲ دلار تمام شود، یا به صورت قاچاق وارد شده یا از کشور چین. از طرف دیگر به علت حجم واردات غیررسمی، هیچ وقت میزان واقعی واردات این کالا مشخص نبوده است.

دانایی هوشیار همچنین قیمت هر متر پارچه چادر مشکی چینی را ۷۵ تا ۹۰ سنت اعلام کرد و گفت: معمولا این نوع پارچه‌های چینی بعد از چند ماه استفاده، بور و قرمز می‌شود و در قسمت‌هایی از آن که روی زمین کشیده شده نیز سوراخ‌هایی ایجاد می‌شود که ناشی از کیفیت بسیار پایین آن‌ها است؛ چراکه هیچ نظارتی بر ورود این کالا نیست و هیچ ارگان ذی‌صلاحی کیفیت آن‌ها را تایید نمی‌کند. این درحالی است که محصول ایرانی دارای مهراستاندارد تشویقی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: تفاوت قیمت واقعی در بازار با آن قیمتی که مردم خرید می‌کنند بستگی به تعداد واسطه‌هایی دارد که بین تاجر تا مصرف‌کننده وجود دارد؛ به‌طوری‌که هر چه به توزیع‌کننده عمده نزدیکتر باشید، می‌توانید با قیمت پایین‌تری کالای خود را تهیه کنید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین کره جنوبی نساجی واردات چادر مشکی قیمت چادرمشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۰۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بدون اطلاع‌رسانی رسمی، آن تبصره مهم فروش بلیت ۸۰ هزار تومانی در ساعات طلایی برداشته شده و سالن‌های سینما در ۵ روز هفته (چهارشنبه تا یکشنبه) در همه ساعات روز می‌توانند بلیت را به قیمت ۸۰ هزار تومان به فروش برسانند.

نتیجه این گرانی، آن است که میانگین قیمت بلیت (که از تقسیم گیشه کل سینما به تعداد کل تماشاگران به دست می‌آید) حدود ۲۷ درصد افزایش نشان می‌دهد و از حدود ۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان (در هفته‌های پایانی ۱۴۰۲) به حدود ۵۷ هزار تومان (در این روزها) رسیده است. یعنی با احتساب روزهای نیم‌بها و سینماهای کم‌کیفیت‌تر، هر تماشاگر به‌طور میانگین ۲۷ درصد پول بیشتری بابت بلیت سینما پرداخت می‌کند.

این درحالی است که همواره مصوبات شورای صنفی نمایش و شورای راهبردی اکران به‌عنوان دو کمیته تخصصی تعیین آیین‌نامه عرضه در سینمای ایران، به اطلاع عموم می‌رسید و هرگونه تغییر در بهای بلیت سینما نیز از این قاعده مستثنی نبود. این اتفاقی نادر است که نه سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و نه صنوف سینمایی حاضر در شورا، خود را موظف ندیده‌اند تا گران شدن بلیت را به اطلاع علاقه‌مندان سینما برسانند.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900253

دیگر خبرها

  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو جانبازی؛ 12 میلیارد ناقابل!
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • فروش نمایش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • فروش «گالیله» از مرز ۷۰۰ میلیون گذشت
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • نبض قیمت مسکن شمال شهر
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!