Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@09:51:17 GMT

تبلت نابینایان نامزد جایزه نوآوری CES۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۸۰۷۱۲

تبلت نابینایان نامزد جایزه نوآوری CES۲۰۲۰

یکی از محصولاتی که در نمایشگاه CES ۲۰۲۰ در معرض نمایش گذاشته شد، تبلت مخصوص افراد نابینا بود که امکان جستجو و گردش در اینترنت را برای آن‌ها فراهم می‌کرد.

به گزارش ایمنا، یکی از نوآوری‌های رونمایی شده برای افراد نابینا و کم‌بینا در نمایشگاه CES ،۲۰۲۰ تبلت ساخت شرکت "PCT" به نام "Tactile Pro Braille" است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تبلت که موفق به دریافت نشان تقدیر از داوران جشنواره نمایشگاه امسال شد، شامل یک صفحه کلید و صفحه نمایش بریل است که از طریق بلوتوث با دستگاه‌های هوشمند ارتباط برقرار می‌کند. فناوری جدید کمک می‌کند تا مبتلایان به اختلالات بینایی مانند سایر افراد به اطلاعات دسترسی پیدا کنند.

شرکت "PCT" سال‌ها مشغول تحقیق و توسعه فناوری خط بریل بوده و در سال ۲۰۰۸ اولین نمونه از دستگاه خود را ایجاد کرد؛ این شرکت سرانجام پس از گذشت یک دهه تحقیق، نوشتن کد و ایجاد الگوریتم‌ موفق به توسعه ابزاری کاملاً جدید شد. تبلت جدید از یک خروجی لمسی چند سطحی با سرعت پاسخگویی فقط ۰.۳ ثانیه برای نابینایان استفاده می‌کند؛ بدین معنی که زمان بارگذاری یک صفحه وب در این تبلت معادل یک سوم ثانیه است.

این گجت با سیستم عامل اندروید کار می‌کند و می‌تواند اطلاعات صفحه را به تصاویر صوتی، بریل و حتی تصاویر بریل ترجمه کند. بدین ترتیب در صورتی که فرد نابینا یا کم‌بینا بخواهد تصویری را در وب ببیند، تبلت جدید تصویر را به صورت بریل با وضوح پایین بازآفرینی می‌کند. شرکت PCT دو نسخه از این تبلت به نام‌های "Tactile   Pro" و "Tactile Edu" ساخته است؛ نسخه "Edu" مخصوص یادگیری بریل ساخته شده و یادگیری بریل را آسان‌تر از همیشه می‌کند.

این تبلت همچنین با زبان‌های مختلف کار می‌کند و همه را به بریل ترجمه می‌کند، به طوری که کاربر دارای اختلال بینایی نیز می‌تواند به خط بریل تایپ کند و تبلت، نوشته وی را به زبان مورد نظر وی ترجمه می‌کند. کاربران از طریق استفاده از تبلت "Tactile Pro" می‌توانند به مرور صفحات اینترنت بپردازند، اسناد را ویرایش کنند، بازی کنند یا پیام‌های خود را مرور کنند.

این دستگاه دارای یک حافظه داخلی است که می‌تواند بیش از ۱۰۰ هزار کتاب بریل را به کاربر ارائه دهد؛ بنابراین می‌توان از این تبلت همچنین به عنوان یک کتابخوان الکترونیکی استفاده کرد.

منبع: ایسنا

کد خبر 405407

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تبلت نابینایان خط بریل نمایشگاه CES محصولات نمایشگاه CES ۲۰۲۰ گجت های جدید تازه های تکنولوژی ضعف بینایی اختلالات بینایی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۰۷۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز

شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز با حضور شخصیت‌های علمی و سیاسی کشور ۱۷اردیبهشت‌ماه در سالن‌ همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد بین‌المللی البرز امروز سه‌شنبه (۱۱ اردیبهشت‌ماه) در تشریح جزئیات شصت و دومین جایزه بخش نخبگانی البرز اظهار کرد: از ابتدای برگزاری این جایزه تا به امروز ۳هزار دانشجو از طریق وام تحصیل و اشتغال به کار مورد حمایت بودند و ۴۶۵۰نفر هم موفق به کسب جایزه البرز شدند.

وی ادامه داد: از اوایل دهه ۹۰ که این‌ مراسم به صورت رسمی آغاز به کار کرده است ۱۳همایش ملی و ۸همایش استانی در سطح طلاب، دانش‌آموزان، دانشجویان، نخبگان و دانشمندان برگزار شده است.

مدیرعامل بنیاد البرز در مورد ۶۲‌امین جایزه بخش نخبگانی البرز نیز خاطرنشان کرد: ما دو مراسم ملی هر ساله داریم که یکی از آنها بخش نخبگانی است که در اردیبهشت ماه هرسال برگزار می‌شود. دانشمندان، فناوران، دانشگاهیان، نخبگان و حوزویان در این بخش به رقابت می‌پردازند.

ارشدی اضافه کرد: در آذرماه سال گذشته فراخوان این بخش اعلام و تمام دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی، حوزه‌های علمیه و مراکز نخبگانی فراخوان ارسال شد، نهایتا در مدت یک‌ماه ثبت نام اتمام و براساس شیوه‌نامه جایزه البرز راستی‌ آزمایی آغاز و اسفندماه آیین داوری برندگان جایزه البرز انجام شد.

وی افزود: دانشجویان در رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی امکان شرکت را داشته‌اند، در واقع تمام مقاطع دانشگاهی و حوزی امکان حضور در این جایزه را دارند.

مدیرعامل بنیاد البرز در مورد مراسم اختتامیه گفت: روز دوشنبه ۱۷اردیبهشت‌ماه راس ساعت ۱۶ اختتامیه بخش نخبگانی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار می‌شود و از ۶۲ نفر از برگزیدگان به مناسبت ۶۲‌امین‌ سال اعطای جایزه البرز تحلیب خواهد شد.

ارشدی تصریح کرد: از میان‌ مهمانان این مراسم می‌توان به آقایان ذوالفی گل وزیر علوم، دهقانی فیروزآبادی رئیس بنیاد ملی نخبگان، حجت‌الاسلام خاموشی رییس سازمان اوقاف، عین اللهی وزیر بهداشت و سیدافقهی قائم مقام بنیاد علمی نخبگان حضور اشاره کرد.

وی ابراز کرد: رقم جایزه امسال نسبت به سال گذشته ۵۰درصد رشد داشته و امسال ۹میلیارد تومان برای نفرات برگزیدن در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل بنیاد البرز یادآور شد: ۲۳۴۸نفر در فراخوان بخش نخبگانی شرکت کردند، ۵۴درصد مربوط به دانشجویان غیرپزشکی، ۱۵درصد در بخش حوزویان و طلاب، ۱۱درصد دانشجویان علوم‌پزشکی، ۱۲درصد دانشمندان جوان و ۸درصد شرکت‌های دانش بنیان شرکت کردند.

ارشدی در پایان سخن گفت: جایزه البرز طبق نیت واقف تماما از محل درآمدهای این موقوفه تامین‌ می‌شود، البته در تسهیل و احیای درآمدهای این بنیاد سازمان اوقاف کمک می‌کند.

در بخش دوم این نشست پروفسور امیرعلی حمیدی -دانشمند برگزیده سال ۱۴۰۰ جایزه البرز- با اشاره به اهمیت جایزه البرز گفت: جایزه البرز هرساله بلندآوازه‌تر می‌شود به این دلیل که این جایزه برای رفع آلام بشری است.

وی ادامه داد: پول و تحصیلات دو چیزی است که هیچ‌وقت انسان را وارسته نمی‌کند، باتوجه به شرایطی که در کشور وجود داشت ما در علم سلول‌های بنیادی تلاش‌های زیادی کردیم اما کم کم اعضای گروه من به خاطر دیده نشدن کارشان در حال جدا شدن از گروه بودن تا اینکه بنیاد البرز در سال ۱۴۰۰ تیم‌ ما را برگزیده کرد و همین انگیزه‌ی زیادی به تیم ما داد و توانستیم امروز برای درمان بیماری سرطان به راه‌حل‌های خوبی برسیم.

این دانشمند خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا ما واقفی نداریم که حتی پیکر خود را وقف کرده باشد، زیرا مرحوم البرز به دنبال کمک به بشریت بود. من در جاهای مختلف دنیا جایزه گرفته‌ام اما هیچ جایزه‌ای به اندازه البرز بر روی من و گروه هم تاثیر نگذاشت زیرا شرافت وانسانین ما با جایزه البرز بیشتر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • آیپد پرو جدید ۲۰۲۴ اپل را ببینید
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور