Web Analytics Made Easy - Statcounter

گودرز خردادپور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:تاکنون ۶۰واحد  پروانه ساخت و تولید حداقل شاخص های استاندارد عرضه چای خشک را دریافت کرده اند و سازمان چای نیز طی رایزنی با دستگاه های ذیربط و مدیران کارخانه های چایسازی و رفع موانع موجود درحال فراهم آوردن شرایط مناسب برای افزایش برندهای تخصصی چای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: استاندارد چای خشک در کشور از سال ۱۳۹۲ اجباری شده است و سازمان چای نیز با توجه به شرایط موجود طی همکاری با سازمان ملی استاندارد و معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت بستر مناسبی برای تحقق و هدایت کارخانه های چایسازی جهت استاندارد سازی کالای چای فراهم کرده است و مدیران کارخانه ها نیز از موضوع استقبال کرده و مجدانه در تلاش برای استاندارد کردن کالای خود هستند.

به گفته وی برای چای سیاه استاندارد شماره ۶۲۳ و برای چای سبز استاندارد شماره ۱۰ هزار و ۷۶۸ تعریف شده است که باید مدنظر قرار گیرد.

معاون بازاریابی و تنظیم بازار سازمان چای کشور گفت: چای خشک باید حداقل شاخص های شیمیایی نظیر میزان عصاره آبی ، فیبر ، خاکستر و حد مجاز فلزات سنگین و شاخص های حسی یا ارگانولپتیکی نظیر رویت ، عطر ، طعم و رنگ را دارا باشد و تولید کنندگان نیز ملزم به رعایت آن هستند.

خردادپور  تاکید کرد: بسته بندی های محصولات خوراکی نظیر چای علاوه بر رعایت استاندارد های تعیین شده باید جذابیت شکل بسته بندی را برای جلب مشتری و ثبات کمی و کیفی محصول داخل آن که متقاضی یا مشتری را اقناع می کند را داشته باشند بطوریکه هر بار مشتری به آن بسته بندی و برند مربوطه مراجعه کند همان انتظاری را داشته باشد که در اولین بار از آن استفاده کرده است.

وی تصریح کرد: از طرفی هم بسته بندی ها نیز برای حفظ مشتری ، جلب و افزایش متقاضی ، کالای تولیدی چای را به نحوی در داخل بسته برندی و برند خود قرار دهد که حداقل انتظار مشتری را تامین نماید.

مصرف سالانه چای  کشور به ۱۱۰ تا ۱۲۰هزارتن  برآورد شده است که حدود ۳۰ هزار تن آن در سال در داخل کشور تولید می شود .

۱۷۸ واحد چایسازی در گیلان و مازندران با تحویل برگ سبز  چایکاران ، عمل آوری چای را برعهده دارند که تعدادی از این واحدها در بسته بندی چای نیز فعالیت می کنند.

در استان های گیلان و مازندران بین ۲۵ تا ۲۸ هزار هکتار باغ چای وجود دارد که ۹۰ درصد این باغ ها در استان گیلان  قرار دارند.

شهرستان لاهیجان به عنوان محور تولید چای کشور در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان قرار دارد و سازمان چای کشور در این شهرستان مستقر است.

در چند سال اخیر به دلیل حمایت های دولت از چای و چایکاری مشکل چای انباشت شده در انبارها حل شده است  به گونه ای که  در سال جاری  ۹۰درصد محصول تولیدی داخلی  به دلیل اعتماد به عرضه مناسب و با کیفیت چای به فروش رود.

برچسب‌ها سازمان چای کشور چای سیاه لاهیجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان چای کشور چای سیاه لاهیجان سازمان چای کشور چای سیاه لاهیجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، مهدی انصاری با بیان اینکه اظهار نظر در مورد اینکه مصرف آب چاه منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، اظهار کرد: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد و آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی است و عدم آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت کش‌ها، بخشی از مزایای آب‌های بسته‌بندی است.

وی افزود: در تولید و عرضه آب‌های بسته بندی، فرایندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد دریافت می‌شود، هر محصولی یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولیدکننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف‌کننده، فروشنده و توزیع‌کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته بندی شده نیست. ظروف بسته بندی پت در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه‌ها، روغن‌های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تأیید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه‌گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس‌ترین روش‌ها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام دارد، در حالی که به صورت فنی عبارت غیرقابل ردیابی (not detectable) اعلام می‌شود، باید اذعان کرد نمی‌توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

انصاری در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه‌برداری شده و آنالیزهای لازم روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند.

لازم به ذکر است، تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود و نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست، اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

کد خبر 751073

دیگر خبرها

  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته ای
  • بیش از ۱۲۰۰ ماما در استان البرز فعالیت می‌کنند
  • تحقق ۱۲۸ درصدی آزمون کمیت محصولات پیش بسته بندی
  • اجرای موفقیت‌آمیز آزمون نمونه‌های طرح پیش بسته‌بندی در خراسان جنوبی
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • مدیرکل نظارت، کنترل فنی و استاندارد سازمان نقشه‌برداری معرفی شد
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی