Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، شهریار نفیسی از برگزاری جلسه مشترک هیات رئیسه دانشگاه و گروه‌های علوم پایه دانشکده با حضور هیئت رئیسه دانشکده پزشکی خبر داد و گفت: این جلسه یکشنبه ۲۹ دی‌‌ماه برگزار خواهد شد و اعضای هیئت رئیسه دانشکده و مدیران گروه‌های علوم پایه می‌توانند مطالب خود اعم از مشکلات، چالش‌ها و راهکارها را در این جلسه بیان کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاهش تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی و تأثیر سوء آن بر روند تولید علم در علوم پایه، کمبود امکانات و تجهیزات در گروه‌های علوم پایه، ساماندهی کانکس‌ها و فضای مربوط به استراحت دانشجویان و... از جمله مواردی بود که مقرر شد اعضای هیئت رئیسه درباره آن در جلسه مشترک با هیئت رئیسه دانشگاه صحبت کنند.

همچنین در این نشست اعضای هیئت رئیسه بر بازنگری و تغییر در نوع پذیرش دانشجو در تمام مقاطع به‌ویژه دوره‌های تخصصی و فوق تخصصی تأکید و تصریح کردند که با توجه به جایگاه و شأن دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدل پذیرش در این دانشکده باید مجزا از سایر دانشگاه‌ها باشد. مقرر شد مدل پیشنهادی دانشکده پزشکی به وزارت بهداشت ارسال شود.

در ادامه نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی رضایی دبیر دومین جشن «قدر استاد»، با اشاره به بررسی زمان‌بندی‌های پیشنهادی برگزاری دومین جشن قدر استاد گفت: این مراسم صبح پنجشنبه چهارم اردیبهشت‌ماه ۹۹ در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار خواهد شد.

همچنین در این نشست هیئت رئیسه جواد توکلی معاون دانشجویی فرهنگی دانشکده پزشکی درباره هدایای روز استاد گفت: امسال نیز مانند سال‌های گذشته باید هدیه‌ای حاوی ابلاغ پیام تبریک برای یادبود و بزرگداشت مقام استاد متناسب با بودجه دانشکده تهیه شود.

هر یک از اعضای هیئت رئیسه پیشنهادهای خود را در این مورد بیان کردند و قرار شد تصمیم‌گیری نهایی در این مورد در کارگروه فرهنگی دانشکده صورت پذیرد.

در ادامه ایرج کاشانی معاون آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، ضمن انتقاد از آموزش ضمن خدمت و ارائه مدرک معادل کارشناسی ارشد به شرکت‌کنندگان این دوره گفت: اخیراً آموزشی تحت عنوان ضمن خدمت به صورت رشته به رشته در حال گسترش است که کارکنان دانشکده در قالب شرکت در این دوره، مدرک معادل کارشناسی ارشد دریافت می‌کنند و کوریکولوم مطابق با دوره کارشناسی ارشد برای این دوره‌ها اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه افرادی که وارد این دوره می‌شوند، در هیچ آزمون و کنکوری شرکت نکرده‌اند، گفت: این نوع پذیرش و برگزاری این دوره موجب بی‌انگیزه شدن دانشجویان می‌شود؛ چراکه فرصت شغلی و رقابت شغلی، دانشجویان را تهدید می‌کند.

کاشانی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران تنها دانشگاهی در کشور است که این دوره را به این صورت و با اعطای مدرک، برگزار می‌کند.

معاون آموزش تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی خاطرنشان کرد: استادان مدرس این دوره‌ها به صورت خاص انتخاب شده‌اند؛ به نحوی که از میان استادان بازنشسته هستند یا صرفاً تعداد محدودی از استادان که فعالیت چندانی در گروه ندارند، از مدرسان این دوره هستند که این موضوع نیز عاملی برای کاهش انگیزه میان استادان شده است.

کاشانی با انتقاد از مدل برگزاری این دوره‌ها، خواستار نظارت و ایجاد سازوکار قانونی برای این دوره‌ها شد و گفت: دوره آموزش ضمن خدمت باید به‌صورت دوره توانمندسازی برای کارکنان باشد و مدرکی اعطا نشود.

احمدرضا دهپور استاد گروه فارماکولوژی و عضو مشاور هیئت رئیسه خواستار بازنگری و تغییر در نحوه پذیرش دانشجویان در مقطع تحصیلات تکمیلی شد و گفت: اخیراً افرادی در مقاطع تحصیلات تکمیلی پذیرفته می‌شوند که مدرک قبلی آنها هیچ‌گونه سنخیتی با علوم پایه پزشکی ندارد.

امینیان عضو مشاور هیات رئیسه و رئیس دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل نیز توضیحی درباره بازنگری مدل پذیرش دانشجوی پزشکی بین‌الملل ارائه کرد و گفت: پس از اجرای تغییرات ۱۹ نفر در بهمن ۹۷ و ۲۱ نفر در ورودی مهر ۹۸ وارد دانشکده پزشکی پردیس بین‌الملل شدند.

انتهای پیام/

168 / 320 دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی تهران شهریار نفیسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری

معاون آموزشی دانشگاه اصفهان با اشاره به حذف  حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳  گفت: در مقطع  دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد.

محمد فرامرزی با اشاره به شعار‌های جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، افزود: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد:  هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند که پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده  که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف است در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

او  افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده و در مقطع دکتری ۱۰ درصد رشته‌ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در  مقطع کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در مقطع  کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

منبع: مهر

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • سیلزدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا هستند
  • تقدیر از ۱۰۰ استاد شاگردپرور در اولین دوره اعطای جایزه «شیخ مفید»
  • سیل‌زدگان بلوچستان در معرض خطر بیماری مالاریا
  • دانشکده علوم پزشکی چابهار از نظر مالی مستقل شد
  • حذف ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد