Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@02:06:36 GMT

روزانه حدود 65 نفر قربانی جنگ پنهان می شوند

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۸۳۷۰۱

روزانه حدود 65 نفر قربانی جنگ پنهان می شوند

ایسنا/مرکزی رئیس پلیس راهور استان مرکزی گفت: روزانه در سطح کشور حدود 55 الی 65 نفر در تصادفات کشته و 600 تا 700 نفر زخمی می شوند.

سرهنگ سیدعلی حسینی امروز یکشنبه در دومین جلسه شورای راهبری تصادفات استان مرکزی، با بیان اینکه تصادفات نهمین عامل مرگ و میر انسان ها در جهان هستند، اظهار کرد: هر ساله در حدود 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

2 میلیون نفر در دنیا به خاطر سوانح ترافیکی جان خود را از دست می دهند و بیش از 50 میلیون نفر مجروح و یا مصدوم می شوند که این آمار به طور روزانه معادل حدود 3000 نفر کشته و حدود 137 هزار نفر مجروح است.

وی افزود: در ایران نیز سوانح ترافیکی دومین عامل مرگ و میر به حساب می آید که بیشترین قربانیان این حوادث افرادی با میانگین سنی 15 تا 44 سال هستند. این سوانح اولین عامل مرگ و میر در گروه سنی زیر چهل سال شناخته می شود و در دهه گذشته حدود 250 هزار نفر در کشور در اثر این سوانح جان باخته و بیش از دو میلیون نفر نیز مجروح شدند.

رئیس پلیس راهور استان مرکزی با بیان اینکه روزانه حدود 55 الی 65 نفر در تصادفات کشته و 600 تا 700 نفر زخمی می شوند، تصریح کرد: تصادفات ترافیکی در ایران "جنگ پنهان" نامیده می شود و تاکنون بلای جان افراد بسیاری شده است.

سرهنگ حسینی خاطرنشان کرد: بنا بر آمار، در سال گذشته تعداد کل خودروهای سطح کشور 22 میلیون دستگاه بوده است که در مقایسه با رشد 122 درصدی جمعیت کشور، در حدود 1733 درصد رشد داشته است. در استان مرکزی نیز در سال گذشته 308 هزار و 332 خودرو و 154 هزار و 124 موتورسیکلت وجود داشته است که این تعداد در مقایسه با رشد 81 درصدی جمعیت کل استان، به ترتیب با رشد 7420 و 8213 درصدی همراه بوده اند.

وی با اشاره به اینکه به ازای هر 10 هزار وسیله نقلیه چهار نفر در استان مرکزی جان خود را از دست می دهند، بیان کرد: در 9 ماهه ابتدای سال جاری 375  تصادف فوتی در سطح استان گزارش شده است که در این تصادفات 443 نفر کشته شده اند. همچنین در همین مدت 7 هزار و 349 تصادف جرحی به ثبت رسیده است که منجر به مصدومیت 11 هزار و 446 نفر شده است.

وی از وقوع 41 هزار و 946 فقره تصادف در 9 ماهه سال جاری در استان مرکزی خبر داد و گفت: 71 درصد این تصادفات در درون شهرها و 29 درصد در بیرون شهرها بوده است و از این تعداد تصادف، یک درصد فوتی، 17.5 درصد جرحی و 81.5 درصد نیز خسارتی گزارش شده است. در مجموع به لحاظ فراوانی تعداد کل وقوع تصادف، استان مرکزی در رتبه 9 کشوری قرار دارد یعنی 8 استان دارای تعداد تصادفات بیشتری بوده اند.

سرهنگ حسینی گفت: آزادراه های ساوه - همدان، ساوه - تهران، محور اراک - سلفچگان، اراک توره و دلیجان - اصفهان محورهایی هستند که بیشترین فراوانی واژگونی را داشته اند و محورهای قدیم ساوه - همدان، ساوه - تهران، محور ازنا و زالیان و آزادراه ساوه - تهران هم بیشترین سهم را در تصادف یک وسیله نقلیه با وسیله نقلیه دیگر داشته اند. بر اساس تجزیه تحلیل آماری 5 ساله تصادفات در رابطه با بیشترین فراوانی بر اساس علت تامه در حوزه برون شهری، عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی و همچنین انحراف و تجاوز به چپ، به ترتیب با 57 و 20 درصد بیشترین سهم را در این زمینه به خود اختصاص می دهند. در حوزه درون شهری نیز عدم رعایت حق تقدم عبور با 33 درصد و عدم توجه به جلو با 23 درصد، اصلی ترین دلایل تصادفات این نقاط بوده اند.

رئیس پلیس راهور استان مرکزی با بیان اینکه عابرین پیاده و راکبین موتورسیکلت به ترتیب با 44 و 38 درصد بیشترین فراوانی را در حوزه نوع برخورد تصادفات داشته اند، خاطرنشان کرد: شهرستان های اراک، ساوه، محلات و خمین بیشترین فراوانی در مکان تصادفات را در رابطه با عابر پیاده و راکبین موتورسیکلت به خود اختصاص داده اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تصادف تصادفات جاده ای استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲

مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی با اشاره به رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات دهی بانکها علیرغم کنترل و کاهش رشد نقدینگی و پایه پولی در سال ۱۴۰۲ گفت: این رشد بیانگر تسهیلات‌دهی قابل قبول بانک ها در شرایط کنترل رشد نقدینگی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، جعفر مهدی‌زاده در خصوص برنامه های تامین مالی در سال جاری گفت: با هماهنگی دستگاه‌های ذیربط مانند وزارت صمت، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی و... یک سری «اولویت‌های تسهیلات‌دهی» و «بسته‌های تامین مالی» پیش بینی شده است  که هم اکنون در دولت در حال بررسی است و به زودی تصویب و ابلاغ می‌شود.

وی با بیان اینکه این اولویت بندی می تواند نقشه راه شبکه بانکی برای سال جاری باشد، خاطرنشان کرد: در دو سال گذشته بحث «تسهیلات زیرخط بانک‌ها» هم پیگیری شده است و اوراق گام، اعتبار اسنادی داخلی ریالی و... مولفه‌هایی بودند که به نوعی جبران‌کننده محدودیت‌هایی هستند که در بالای ترازنامه بانک‌ها داشتیم و تامین مالی واحدهای تولیدی را تسهیل می‌کنند.

مدیرکل اقتصادی بانک مرکزی با بیان اینکه  همواره این دغدغه برای فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان وجود داشته که کنترل رشد ترازنامه بانک ها و کنترل اعتبارات بانکی، گاهی اوقات می تواند آثار منفی بر رشد داشته باشد، گفت: تلاش بانک مرکزی بر این است که در سال جاری کیفیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها بهبود یابد.

وی افزود: کنترل نقدینگی یکی از متغیرها و سیاست های مهم در کنترل فشارهای تورمی است که در قوانین بالادستی مانند برنامه های توسعه، اهدافی برای رشد پایین نقدینگی پیش بینی شده است. برهمین اساس مسئله کنترل نقدینگی همواره در دستور کار بانک مرکزی بوده است و این شاخص متغیر مهمی در ارزیابی عملکرد بانک مرکزی در طول سال گذشته به شمار می‌آید.

مهدی زاده گفت: رشد پول (بخش سیال نقدینگی) نیز از 65.2 درصد در پایان سال 1401 به 17.5 درصد در پایان اسفندماه سال گذشته کاهش یافت. بنابراین با کنترل شاخص های پولی اثرگذار بر تورم  انتظار می‌رود شاخص نرخ تورم نیز در ماه‌های آتی ارقام پایین‌تری را ثبت نماید. 

وی در ادامه اظهار کرد: اقتصاد کشور در سال های قبل از سال 1400 رشدهای نقدینگی بالایی را به دلیل ناترازی های مختلف در حوزه های گوناگون، تجربه کرد. به عنوان مثال در سال 1399 رشد نقدینگی 40.6 درصد بود  که این رقم در سال 1400 به 39 درصد رسید و به دنبال تجدید نظر بانک مرکزی در رویه های جاری برای  کنترل رشد نقدینگی ؛ رویه ای با عنوان «کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها»  در دستور کار خود قرار داد.

مهدی‌زاده با بیان اینکه این رویه در سال 1400 هم پیگیری شده بود، تصریح کرد: با توجه به ضرورت اصلاح برخی کاستی ها،  فرایند اجرای این سیاست در سال 1400 با کندی مواجه بود و  عملاً از سال 1401 این امر با جدیت بیشتری در دستور کار بانک مرکزی قرار گرفت.

وی افزود: در سال 1401 بانک مرکزی، هدف رشد نقدینگی به میزان 30 درصد را لحاظ کرده بود و با مجموعه اقدام‌هایی که در جهت این هدفگذاری  صورت گرفت، رشد نقدینگی به 31.1 درصد رسید که تقریباً حاکی از عملکرد مناسب و توفیق نسبی بانک مرکزی در زمینه کنترل رشد نقدینگی است. 

مدیر کل اقتصادی بانک مرکزی خاطرنشان کرد: این رویکرد در سال 1402 با شدت و تاکید بیشتری پیگیری شد. در این سال هدفگذاری برای  رشد نقدینگی 25 درصد بود که  این رقم در پایان سال 1402 به 24.3 درصد رسید که از عدد تعیین شده نیز کمتر بود. لازم به اشاره که دستیابی به رقم رشد نقدینگی 24.3 درصد در پایان سال 1402، در شرایطی حاصل شده است که رقم رشد نقدینگی سالانه زیر 25 درصد آخرین بار در سال 1397 (23.1 درصد) محقق شده بود. در این شرایط می توان امیدوار بود که در سال جاری و همچنین در سال های آینده با «کنترل رشد نقدینگی» فشار تورم مهار و نرخ تورم کاهش پیدا کند.

مهدی زاده در ادامه اظهار کرد: نرخ رشد پایه پولی نیز در سال 1402 روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرد بطوریکه نرخ این شاخص مهم پولی و تاثیرگذار در تورم نسبت به رقم فروردین سال 1402 که 45 درصد بود با 16.9 واحد درصد کاهش، در پایان اسفندماه 1402 به 28.1 درصد رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۷ درصد فوتی‌های تصادفات استان بوشهر موتورسواران هستند
  • گزارش روزانه بورس ۱۹ اردیبهشت؛ افت ۷۶۴۹ واحدی شاخص کل
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد ایمیل/ ۸۰درصد ایمیل‌های ارسالی روزانه اسپم هستند!
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد ایمیل/ ۸۰% ایمیل‌های ارسالی روزانه اسپم هستند!
  • امکان ذخیره حدود ۱۲ میلیون متر مکعب آب در ابرکوه
  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • دولت در فروردین ۵۶ هزار میلیارد تومان مالیات گرفت
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • قیمت طلا افزایش یافت