Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@04:18:01 GMT

آغاز پخش «امروز رو زندگی کن» از شبکه دو

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۸۴۸۴۱

آغاز پخش «امروز رو زندگی کن» از شبکه دو

امروز رو زندگی کن برنامه‌ایست انگیزشی و امیدبخش که محوریت آن به شیوه و سبک زندگی انسان‌های موفق اختصاص دارد. این برنامه تلاش می‌کند الگوهایی را معرفی کند که به رضایت‌مندی از زندگی رسیده‌ و باعث ایجاد نگاهی مثبت در زندگی خود و اطرافیان‌ شده‌اند.

ایمان شیعه درباره این برنامه گفت: امروز رو زندگی کن به دنبال ستاره‌سازی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف ما تصویر کردن افرادیست که امروزش‌شان از دیروزشان بهتر است. در گفت‌وگو با مهمانان از شکست‌ها و ناکامی‌های‌شان شروع می‌کنیم تا به موفقیت‌های امروزشان می‌رسیم. 

وی در ادامه افزود: این برنامه بخش‌های مختلفی دارد؛ در بخش اصلی میزبان افراد شناخته‌شده در عرصه‌های فرهنگی، ورزشی، هنری و ... می‌شویم که به موفقیت رسیده‌اند و یا حتی جوان‌ترهایی که در مسیر موفقیت قرار دارند. 

شیعه با اشاره به بخش دوم برنامه که «حال خوب» نام دارد؛ بیان داشت: این بخش به نکات انگیزشی و امیدبخش زندگی افراد کمتر شناخته‌شده اختصاص دارد. در این مستندها بخش‌هایی از زندگی افرادی تصویر می‌شود که توانسته‌اند با انجام کارهایی ویژه هم حال خودشان را خوب کنند و هم حال اطرافیان‌شان را؛ بنابراین انسان‌های موفق خیلی افراد دور از دسترسی نیستند.

این تهیه‌کننده درباره بخش نمایشی طنز این برنامه گفت: بخش نمایشی امروز رو زندگی کن موضوعات مختلفی دارد که در این سری با نگاهی طنز به فضای مجازی می‌پردازیم. کارشناسی‌های غیر اصولی در این محیط، تلاش برای گرفتن لایک و کامنت و ... به شیوه‌ای طنز در این بخش مورد بررسی قرار گرفته‌اند. 

امروز رو زندگی کن کاریست از گروه اجتماعی فرهنگی به تهیه‌کنندگی ایمان شیعه و زهره غلامی و اجرای محمد نیک‌بین که روزهای زوج ساعت ۱۴:۱۵ از شبکه دو روانه آنتن می‌شود و بازپخش آن همان روز ساعت ۲:۳۰ خواهد بود.

برچسب‌ها تلویزیون شبکه دو سیما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تلویزیون شبکه دو سیما تلویزیون شبکه دو سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

سید محمدمهدی موسوی در حوزه نوشت: چندی پیش خبری در رسانه‌ها انتشار یافت مبنی بر این که برای تولید هر قسمت سریال شبکه نمایش خانگی به طور متوسط ۳ تا ۵ میلیارد تومان هزینه می‌شود و طبعاً بخش قابل توجهی از این هزینه سرسام آور صرف پرداخت به بازیگران یا به تعبیر درست‌تر سلبریتی‌ها می‌شود.

به عنوان مثال چنانچه یک سریال شبکه نمایش خانگی ۱۵ قسمت داشته باشد به طور میانگین ۶۰ میلیارد تومان صرف ساخت آن می‌شود.

بحث از هزینه تولید و نمایش این آثار یک بُعد قضیه است و سوی دیگر ماجرا که اتفاقاً اهمیت بیشتری هم دارد، ناظر به پیامی است که این قبیل آثار به مخاطبان خود می‌فرستند و این که در ورای تولید و عرضه چنین محصولاتی چه فکر و اندیشه‌ای قرار است ترویج پیدا کند.

با نگاهی اجمالی به آثار شبکه نمایش خانگی از آغاز این جریان در سال ۸۹ با تولید و پخش سریال «قلب یخی» تا به امروز که سریال هایی، چون «افعی تهران»، «جنگل آسفالت» و ... مورد توجه مخاطبان پلتفرم‌های داخلی است، می‌توان به اختصار به نکاتی اشاره کرد که با مقوله سبک زندگی و نوع نگرش به این مساله ارتباط نزدیکی دارد و از همین رهگذر می‌توان تا حدی به این پرسش پاسخ داد که آثار شبکه نمایش خانگی مروج چه فکر و اندیشه‌ای هستند؟!

۱-هر چند برخی سریال‌ها در سال‌های اخیر مروج زندگی‌های تجملاتی یا به اصطلاح لاکچری بوده اند، اما در عین حال، شمار دیگری از آثار با پرداختن اغراق آمیز و بعضاً مغرضانه به مقوله فقر و مشکلات اجتماعی، ترسیم گر زندگی فلاکت بار بوده اند که البته در باره کنایه‌ها و تعریضات غیرمنصفانه‌ای هم به شرایط زیست پس از انقلاب داشته اند که در جای خود نیاز به بحث تفصیلی و عمیق خاص خود دارد.

۲- هنجار زدایی از روابط افراد در کانون خانواده و حتی بین زوجین از دیگر آثار نامطلوب بسیاری از سریال‌های شبکه نمایش خانگی است، کما این که بسیاری از جامعه شناسان متدین نسبت به ترویج روابط آزاد و خارج از چارچوب ازدواج در این سریال هشدار داده و می‌دهند.

واقعیت تلخی که وجود دارد این است که چارچوب خانواده و قوام آن در این سریال‌ها حداقلی است چه آن که بیشتر تصویرگر زندگی افرادی است که بدون هیچ نسبتی حتی با هم در یک خانه زندگی می‌کنند.

۳-استفاده از کلمات مذموم، رکیک و دشنام‌های متعدد از ویژگی‌های غیرقابل انکار برخی از همین سریال هاست که طبعاً تداوم این وضع اثر نامطلوبی بر فرهنگ عمومی جامعه هم می‌گذارد.

۴-به هر حال این واقعیت تلخ غیرقابل انکار است که شبکه نمایش خانگی مرهون نگاه تجاری به حوزه فرهنگ است؛ نگاه و رویکری که به اجمال می‌توان به برخی آثار آن همچون جلوه گری سبک زندگی‌های لاکچری و ایجاد سرخوردگی در جوانان، تغلیظ نگاه جنسیتی منبعث از فرهنگ غرب به زنان و دختران و البته ضدیت با فرهنگ ناب ایرانی و اسلامی در پرتوی نشر اندیشه غربی اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • شبکه نمایش خانگی مروج چه اندیشه‌ای است؟!
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • در مستند «آقای خاص»؛فرزاد حسنی راوی ناگفته‌های زندگی سرمربی تیم ملی شد
  • مرور زندگی «آقای خاص» کشتی با روایت فرزاد حسنی
  • فرزاد حسنی راوی ناگفته‌های زندگی سرمربی تیم ملی شد
  • ادامه حواشی جنجالی یک پلتفرم/ «محفل» در صدر دیگر نظرسنجی‌ها
  • آغاز لایروبی ۲ کیلومتر از کانال درجه یک شبکه آبیاری و زهکشی سرخس
  • اجرای موسی عصمتی میلیونی شد+فیلم
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»
  • سریال مشاور و روایتی از باز کردن کلاف‌های پیچیده زندگی