Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، بر اساس دستور جلسات هفتگی کمیسیون های مجلس، دوشنبه این هفته در خصوص گزارش نهایی هیات تحقیق و تفحص از «نحوه اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها» در کمیسیون اقتصادی مجلس رای گیری خواهد شد. 

اولین جرقه تحقیق از سازمان هدفمندسازی یارانه ها اول خرداد 96 با مصاحبه سید جواد حسینی کیا، نماینده مردم سنقر روشن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به تقاضای تعدادی از نمایندگان مجلس برای تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان هدفمندسازی یارانه ها، گفت: «کمیسیون اقتصادی بررسی تقاضای تحقیق و تفحص را در دستور کار نشست هفته جاری خود قرار داده است، چرا که بنابر درخواست متقاضیان که بنده نیز یکی از این افراد هستم، ابهاماتی در بخش درآمدی و هزینه ای وجود دارد که باید روشن و شفاف سازی شود».

در آذر 96، جبار کوچکی‌نژاد رئیس هیئت تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: «روند تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در مجلس آغاز شده و اعضای این هیئت عزم جدی برای آن دارند تا مشخص شود که یارانه بخش تولید که از محل مابه‌التفاوت افزایش قیمت حامل‌های انرژی به دست آمده، در کجا هزینه شده است . آیا واقعا دولت پولی برای پرداخت یارانه‌های نقدی دارد یا خیر و در مرحله بعد نیز به دنبال شفاف شدن هزینه‌کردهای درآمدهای حاصل از اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها هستیم.»

هر چند در آن زمان شاید کسی پیش‌بینی نمی‌کرد که تحقیق و تفحص از عملکرد یک شرکت نسبتا کوچک دولتی بیش از یک سال زمان بخواهد ولی در بهمن همان سال،کوچکی‌نژاد درباره روند تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها تصریح‌‌کرد: «سازمان هدفمندی در جهت همکاری با این هیئت خیلی بسته عمل می‌کند و سایر دستگاه‌ها هم همین کار را انجام می‌دهند. در کنار این مشکلات، ما گزارش‌های خوبی از سوی دستگاه‌های نظارتی دریافت نمی‌کنیم و در نتیجه دقت عمل در این تحقیق و تفحص بالا رفته و به همین دلیل کار بر روی این موضوع کمی سخت شده است».

سر انجام پس از نزدیک به دو سال، اردیبهشت ماه سال جاری گزارش هیئت تحقیق و تفحص از «نحوه اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها» به کمیسیون اقتصادی مجلس ارسال شد. حال پس از گذشت بیش از 8 ماه بالاخره اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس قصد رای گیری درباره این گزارش را دارند. در صورت نظر مثبت نمایندگان کمیسیون اقتصادی، نتایج این گزارش در صحن علنی مجلس قرائت خواهد شد.

چندی پیش، جبار کوچکی‌نژاد درباره تعلل اعضای کمیسیون اقتصادی گفته بود: در حال حاضر برخی از آقایان به کمیسیون اقتصادی مجلس و همچنین هیئت مربوطه فشار می‌آورند که گزارش تحقیق و تفحص از سازمان هدفمندی یارانه در صحن مجلس قرائت نشود و در دستور کار مجلس قرار نگیرد. با این حال کمیسیون اقتصادی مجلس هم خیلی تلاش می‌کند تا ما در این تحقیق و تفحص کوتاه بیاییم و تحقیق و تفحص به صحن مجلس کشیده نشود؛ در این راستا حتی چندین نماینده را برای مذاکره با ما فرستاده‌اند و اما ما همچنان پای کار خودمان هستیم و اعلام می‌کنیم که باید این تحقیق و تفحص در صحن مجلس قرائت شود.

در این تحقیق و تفحص سرنخ‌هایی وجود دارد که در صورت بررسی آن اتفاقات عجیب و غریبی در کشور رخ می‌دهد یعنی اینکه تخلفات دراین بخش ۱۰ میلیارد و ۵ میلیارد نیست و این ارقام، ارقام بالایی است که برخی دست و پا می‌زنند تا فعالیت این کمیته را از دور خارج کنند. اگر این سرنخ‌ها از سوی مسئولین مورد بررسی قرار گیرد ما به یک باند‌های مخوفی می‌رسیم که همواره به دنبال زد و بند هستند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قانون هدفمندی یارانه ها مجلس شورای اسلامی مجلس کمیسیون اقتصادی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۸۸۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، گزارش‌های این نهاد نظارتی نشان می‌دهد که سازمان حفاظت محیط زیست از سال ۱۳۸۶ تا ۱۴۰۰ صرفاً نسبت به ارزش گذاری ۲۰ منطقه از ۳۰۹ منطقه تحت مدیریت خود و از سال ۱۴۰۰ به بعد نسبت به ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستم ۵ استان کشور (کردستان، قزوین، خراسان جنوبی، لرستان و کرمان) اقدام کرده است.

این در حالی است که این سازمان مکلف بوده ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوطه را محاسبه و در حساب‌های ملی لحاظ کند.

در ماده ۱۹۲ قانون برنامه پنجم، دولت (سازمان حفاظت محیط زیست) مکلف شده بود ارزش اقتصادی منابع زیست محیطی و جداول و حساب‌های مربوط را در حساب‌های ملی محاسبه و لحاظ کند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

دیگر خبرها

  • ارتش رژیم صهیونیستی درباره تلفات زیاد در کرم شالوم تحقیق می کند
  • دیوان محاسبات: محیط زیست تکلیف قانونی خود را انجام نداده است
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • تحقیق و تفحص بین المللی برای محاکمه سران جنایتکار رژیم صهیونیستی
  • زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد
  • زمان واریز یارانه اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد