Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانیال پولادوند در گفتگو با خبرنگار ایلنا، در مورد جمعیت تحت پوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان گلستان، گفت: حدود ۵۲ هزار نفر را تحت پوشش بیمه برده است. همچنین حدودِ ۲ هزار و ۱۰۰ خانوار مستمری‌بگیر در این استان داریم. 

وی با اشاره به موانعی که در راه بیمه‌کردن جمعیت اهل سنت استان گلستان وجود داشت، گفت: حدود ۴۰ درصد از جمعیت گلستان را برادران سنی ترکمن تشکیل می‌دهند که برخی از آنها از لحاظ شرعی به مقوله‌ بیمه‌های اجتماعی اعتقادی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: خوشبختانه به تازگی اعضای مجمع فقهی علمای اهل سنت استان گستان در فتوایی اعلام کردند که بهره‌مندی از مزایای بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برای برداران اهل سنت منعی ندارد. 

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر استان گلستان با بیان اینکه به منظور صدور این فتوا در مجمع علما شرکت کردیم، گفت: تاکنون علما نسبت به بیمه اجتماعی شک و شبهه داشتند اما پس از شنیدن استدلال ما و اهمیت آن در تضمین آتیه روستاییان از آن استقبال کردند. 

پولادوند در مورد دیگر اقدامات این صندوق به منظور افزایش جمعیت تحت پوشش استان گلستان گفت: شرکت‌ در جلسات ستاد راهبردی و شرکت در جلسات دهیاری‌ها و شوراهای محلی به منظور تشریح اهمیت بیمه اجتماعی و ماموریت‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر از دیگر اقدام‌‌هاست. 

وی در مورد افزایش تعداد بیمه‌شدگان صندوق در ۹ ماهه ابتدای سال ۹۸، گفت: جمعیت تحت پوشش صندوق، در ۹ ماهه ابتدای سال ۹۸ نسبت به ۹ ماهه ابتدای سال ۹۷، ۳۵ درصد افزایش داشت. همین حدود هم نسبت به سال ۹۶ افزایش جمعیت تحت پوشش داشته‌ایم. با این حال تنها توانسته‌ایم حدود ۲۲ درصد از جمعیت مشمول استان را تحت پوشش ببریم. 

پولادوند، افزود: این امر به اجباری نبودن بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر برمی‌گردد. دلیل دیگر عدم پوشش گسترده، این است که بیمه‌ای که ارائه می‌کنیم شامل خدمات درمانی نمی‌شود؛ هرچند افرادی که از طریق صندوق بیمه اجتماعی تحت پوشش قرار می‌گیرند، می‌توانند با دریافت دفترچه‌بیمه از خدمات بیمه سلامت بهره‌مند شوند. 

وی در پایان با اشاره به خصوصی شدن کارگزاری‌های صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، گفت: قبلا از طریق دهیاری‌ها این کار انجام می‌شد که به علت شلوغی دهیاری‌ها، امکان رسیدگی به درخواست‌های مردم برای بیمه شدن نبود اما با خصوصی شدن کارگزاری‌ها، روال کار سرعت گرفت و شاهد هستیم که جمعیت تحت پوشش این صندوق در استان گلستان در حال افزایش است. 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سعید منتظرالمهدی، در جلسه هیئت مدیره باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس با تاکید بر اینکه امروز پیشرفت و ترقی کشور بیش از هر عاملی به رشد و بالندگی دانش آموزان بستگی دارد چرا که کودکان و نوجوانان امروز، زنان و مردان آینده ساز کشور هستند، اظهار داشت: پلیس با راه اندازی «باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس» در نظر دارد تا علاوه بر حضور حداکثری و مؤثر دانش آموزان در انتشار اخبار نرم حوزه پلیسی و آگاهی بخشی به جامعه در موضوعات مختلف پیشگیرانه، حس اعتماد به نفس آنان را برای حضور در جامعه، تقویت کرده، افزایش دهد.

وی افزود: باورمندی به دانش آموزان و میدان دادن به آنان در راستای افزایش حس مطالبه گری و بهره‌گیری از انرژی مضاعف کودکان و نوجوانان در فرهنگ سازی و جهت دهی درست به ذهن و روان آنان با هدف تربیت شهروندانی قانونمند و قانون مدار، مهم‌ترین دلایل آغاز به کار باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس است.

معاون فرهنگی اجتماعی فراجا سنین کودکی و نوجوانی را زمینی بکر و حاصلخیز دانست و گفت: هرچه در این زمین بکر، بذر آگاهی، علم، دوستی، مهربانی و پایبندی به قانون بکاریم، فردا جامعه‌ای آباد در امنیت و سلامت روانی و فیزیکی خواهیم داشت و اگر نسبت به این دوران حساس غفلت زده عمل کنیم، آینده‌ای دشوار و ثمره‌ای تلخ در انتظار کشور است.

منتظرالمهدی، دانش آموزان را ریشه توسعه و موتور محرک کشور معرفی و خاطرنشان کرد: افتتاح باشگاه دانش آموزی خبرنگاران پلیس از سوی فراجا و بهره‌گیری از ظرفیت عظیم دانش آموزان نشان از این دارد که پلیس، در گسترش قانونمندی و نهادینه کردن هنجارها در جامعه به کودکان و نوجوانان بسیار امیدوار است، چراکه قرار است نسل جدید همزمان با ورود به جامعه، ارزش‌ها، بایدها و نبایدها را شناخته، در مسیر آن حرکت کند و عالمانه نسبت به دگرگونی‌های اجتماعی واکنش نشان دهد.

در پایان جلسه، معاون فرهنگی اجتماعی و سخنگوی فراجا طی احکامی جداگانه سرهنگ صمد عباسی را به عنوان رئیس هیئت مدیره، آزاده رضایی عادل را به عنوان مدیر عامل و همچنین سرهنگ مهدی سرپناه مهندس سعید کاتبی، دکتر محمدحسین الیاسی، شیما معتمد منفرد و ۲ نفر از مدیران باسابقه رسانه کشور را به عنوان اعضای هیئت مدیره باشگاه دانش آموزی پلیس منصوب کرد.

کد خبر 6088381

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۴۸۰۰ نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی از خدمات امدادی هلال احمر
  • بیش از ۲ و نیم میلیون فرصت شغلی در دولت سیزدهم ایجاد شد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی
  • بهره مندی هشتاد درصدی جمعیت روستایی ارومیه از شبکه آب و فاضلاب
  • کم‌توانان خوزستانی از خدمات صندوق بیماران خاص برخوردار می‌شوند
  • پلیس پیشگام در بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانونمندی
  • بیمه ۵ دهک روستاییان به صورت سیستمی تمدید می شود
  • تمدید خودکار بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی
  • تمدید اعتبار سیستمی بیمه روستاییان و پنج دهک درآمدی