Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@17:50:05 GMT

موج گازی غول پیکر در کمین منظومه شمسی

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۹۰۹۰۹

موج گازی غول پیکر در کمین منظومه شمسی

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، اخترشناسان به تازگی متوجه شدند که در کنار زمین و خورشید رشته‌ موج دار ستاره‌های شکل گرفته از گاز قرار دارند.

محققان اعلام کردند که بسیاری از مشهورترین ستاره‌‌های نزدیک (در مکان‌هایی مانند سحابی شکارچی) در واقع در یک جریان طناب مانند از گاز قرار دارند که تقریباً به اندازه 9000 سال نوری کشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع شبیه به یک موج سینوسی است که در حدود 500 سال نوری در بالا و پایین دیسک کهکشان قرار دارد و در یک نقطه به اندازه هزار سال نوری از منظومه شمسی ما قرار می‌گیرد.

«آلیسا گودمن» اخترفیزیکدان دانشگاه هاروارد گفت:« عجیب‌ترین ویژگی این ستاره‌‌ها نزدیکی به خورشید و بی خبری ما از آن است.»

این تیم ساختار جدید را «Radcliffe Wave» نامیدند که نتایج این تحقیق در مجله «نیچر» منتشر شده است.

ستاره شناسان به دلیل پیشرفت‌های اخیر در ابزارهایی که توانایی نشان دادن دوردست‌ها را دارند به این مهم دست یافتند. گودمن و همکارانش در این پروژه به ستاره‌های پشت ابر نگاه کرده و متوجه شدند که چگونه غبار درون آن ابرها رنگ ستاره‌ها را تغییر می‌دهد.

ترکیب این اندازه گیری‌ها با مسافت‌های آن ستاره‌ها، ارائه شده توسط ماهواره گایا آژانس فضایی اروپا به تیم اجازه داد تا مکان‌های 3 بعدی ابرها را با دقت جدید تصویر کنند.

«لین متیوز» اخترفیزیکدان استفورد، اعلام که این نوع موج‌ها در کهکشان‌‌های خارجی نیز دیده شده‌اند که به ما فرصتی می‌دهد تا پدیده‌هایی را که در چندین کهکشان مشاهده شده‌اند به هم گره زده و تصویری متحد از علت بروز این ویژگی‌ها بسازیم.

«جی لاکمن» اخترفیزیکدان در رصدخانه گرین غرب ویرجینیا، اظهار کرد: این یک مطالعه بسیار دقیق است. زیرا بسیاری از یافته‌ها که پیش از این مدل بسیار متفاوتی داشتند را باهم پیوند می‌زند.

نحوه شکل گیری موج و درک معنای راه شیری دو سوالی هستند که هنوز جواب مشخصی برای آن پیدا نشده است و ممکن است به دلیل یک برخورد و افتادن آن درون کهکشان باشد؛ اگرچه متیوز که به همراه همکارانش هنگام مشاهده یک کهکشان مارپیچی(IC 2233) متوجه شدند که ممکن است امواج گازی در اثر اختلالات گرانشی از اجزای مختلف خود کهکشان به‌وجود آمده باشد.

انتهای پیام/

178 / 336 ستاره ابر ستاره موج گاز استفورد ماهواره گایا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ستاره ابر ستاره موج گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۰۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار تصاویری از عملیات منفجر کردن یک تونل توسط نیروهای القسام

شبکه خبری «الجزیره» تصاویر اختصاصی جدیدی از نیروهای گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس در یکی از تونل‌های غزه به دست آورده که در حال بمب‌گذاری تونلی پیش از ورود نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به داخل آن هستند.

به گزارش ایسنا، تصاویری که الجزیره از نیروهای القسام منتشر کرد، نشان می‌دهد که اعضای این گردان، تجهیزات و تسلیحات سربازان اسرائیلی را که در یک کمین بمب‌گذاری شده در غزه آنها را هدف قرار داده بودند، ضبط و مصادره کردند.

همچنین در این تصاویر اختصاصی مشاهده می‌شود که نیروهای القسام از بمب‌های «القفازیة» که اولین بار در طوفان الاقصی مورد استفاده قرار گرفت، استفاده می‌کنند.

به نظر می‌رسد که این بمب کارکرد خاصی دارد و کارکردش این است که پس از طراحی کمین توسط نیروهای القسام در میان سربازان اسرائیلی منفجر شود.

گردان‌های القسام در آستانه پایان ماه هفتم حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، بیشتر از قبل از کمین‌ها استفاده کرده و توان خود را در مطابقت دادن خود با تغییرات میدان نبرد نشان می‌دهند.

یکی از فرماندهان القسام به الجزیره گفت: آماده کردن کمین‌ها نیازمند مهارتی در زمینه مواد منفجره و همخوانی سلاح‌های موجود با شرایط میدانی عملیات است و برای موفق بودن آن باید تلاش اطلاعاتی دقیقی برای شناسایی شیوه کار و مسیرهای دشمن انجام شود.

به گفته این فرمانده القسام، کمین‌ها در سه مرحله احداث می‌شوند، اول، کشاندن دشمن به منطقه کمین که مستلزم توان ارزیابی اقدامات و واکنش‌های دشمن است، دوم، استتار تله‌های طراحی شده برای جلوگیری از شناسایی آنها و سوم، منتظر ماندن برای لحطه مناسب در جایی بسیار دقیق جهت فعال کردن کمین.

گردان‌های القسام چند هفته قبل جزئیاتی از بمب‌ «القفازیة» را برای اولین بار منتشر کرد و یکی از فرماندهان این گردان‌ها اعلام کرد که این بمبی ضد نفر است که ترکش‌های آن به صورت دایره‌ای شلیک می‌شود تا بیشترین تلفات ممکن را بگیرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم
  • فلسفه نامگذاری ماه‌های شمسی چیست؟
  • انتشار تصاویری از عملیات منفجر کردن یک تونل توسط نیروهای القسام
  • تونل‌های بمب‌گذاری شده و کمین‌های پیشرفته؛ دردسر جدید نظامیان اسرائیلی+ فیلم
  • چرا هنوز با موجودات فضایی ارتباط برقرار نکرده‌ایم؟
  • خورشید: ساختار و چرخه حیات تنها ستاره منظومه شمسی
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • فلسفه نام‌گذاری ماه‌های شمسی چیست؟
  • تصاویر نجومی نهم اردیبهشت (۲۸ آوریل)