Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام رئیس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام با اشاره به اینکه آزمایشگاه این شرکت از سوی مرکز ملی تأیید صلاحیت ایران، موفق به دریافت استاندارد بین المللی ایزو 17025 شده است، گفت: آزمایشگاه پالایشگاه گاز ایلام از پیشگامان اخذ و استقرار این استاندارد در سطح شرکت ملی گاز است.

«مجید گراوند» در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: برای ارتقاء سطح فعالیت آزمایشگاه به سطح ملی و پس از آن بین المللی، اساسی ترین اقدام کسب ایزو 17025 است  که این استاندارد شامل کلیه الزاماتی است که آزمایشگاه های آزمون و کالیبراسیون باید آنها را برآورده سازند تا بتوانند اثبات کنند که یک سیستم مدیریت کیفیت را به کار گرفته و از نظر فنی صلاحیت داشته و قادر به فراهم آوردن نتایج معتبر ‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:  این استاندارد شامل دو بخش الزامات مدیریتی و  فنی  است و برآورده شدن این دو به معنی داشتن صلاحیت بر اساس ایزو 17025 است و  الزامات مدیریتی شامل سازماندهی سیستم مدیریت کیفیت، کنترل مدارک، بازنگری درخواست‌ها، پیشنهادها و قراردادها، واگذاری آزمون و کالیبراسیون به پیمانکاران، خرید خدمات و ملزومات، ارائه خدمات به مشتریان، اقدامات پیشگیرانه، کنترل سوابق، ممیزی‌های داخلی و بازنگری‌های مدیریتی و شکایات است.

رئیس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد: بخش الزامات فنی شامل کارکنان، شرایط محیطی کار، روشهای آزمون و کالیبراسیون و صحه گذاری بر روشها، تجهیزات و امکانات ، نمونه‌برداری، تضمین کیفیت نتایج آزمون و کالیبراسیون و  گزارش‌دهی نتایج است.

گراوند گفت:  ارتقاء سطح آزمایشگاه‌ و کسب اعتبار ملی و بین‌المللی، افزایش اطمینان از صحت نتایج ارایه شده توسط آزمایشگاه‌، کسب اطمینان از کالیبره شدن مستمر تجهیزات آزمایشگاه‌، استاندارد کردن روشهای اجرایی و مدیریتی آزمایشگاه‌، ارتقاء سطح مشتری مداری و امکان پذیرش آزمایشگاه به عنوان آزمایشگاه مرجع از طرف سازمان ملی استاندارد ایران است.

رئیس آزمایشگاه شرکت پالایش گاز ایلام تصریح کرد: آزمایشگاه پالایشگاه گاز ایلام دارای قابلیت‌های فنی بالایی از جمله انجام آزمایشات اندازه گیری جیوه در مقیاس نانوگرم و توانایی اندازه‌گیری 80 عنصر در فاز  آبی در مقیاس نانو با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته مانند پلاسمای کوپل القایی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۱۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • کلنگ‌زنی پالایشگاه نفت خام کهگیلویه
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید در مناطق شهری و روستایی ایلام