Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر مبنای انتخاب داوران کشتی از سوی اتحادیه جهانی برای شرکت در المپیک، قضاوت در نورسلطان بوده باشد، ایران تنها دو گزینه برای ماندن در کورس رقابت خواهد داشت. ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۷ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیش از این ناصر فروتن رئیس کمیته داوران فدراسیون کشتی به تسنیم گفته بود که هر4 داور درجه S1 ایران شانس قضاوت در المپیک 2020 را دارند و طی مسابقات گزینشی آینده از بین آنها یک یا شاید حتی دو داور سهمیه بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود در اطلاعیه‌ای که کمیته داوران اتحادیه جهانی در مورد چگونگی انتخاب داوران حاضر در المپیک روی سایت گذاشت، آمده است: «عملکرد داوران در رقابت‌های قهرمانی جهان اخیر (در رده بزرگسالان)، از سوی اعضای کمیسیون داوری به دقت مورد ارزیابی قرار گرفت و آنها تمامی اطلاعات جمع‌آوری شده در جریان این رقابت‌ها را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

داورانی که برای قضاوت در نورسلطان انتخاب شده بودند هم باید مورد ارزیابی قرار بگیرند. به منظور قضاوت در رقابت‌های المپیک، تمامی آنها باید در رقابت‌های قهرمانی قاره‌ای بزرگسالان، رقابت‌های انتخابی قاره‌ای (در قاره خودشان) و رقابت‌های انتخابی جهان شرکت داشته باشند.

15  داور که برای قضاوت در رقابت‌های قهرمانی جهان در نورسلطان انتخاب نشده بودند هم می‌توانند در این سه تورنمنت شرکت داشته باشند اما ملزم به این کار نیستند. آنها فقط باید معیار لازم که حفظ سطح‌شان هست را محقق کنند.

بلافاصله پس از رقابت‌های گزینشی جهان (بلغارستان)، فهرست داوران منتخب برای بازی‌های المپیک منتشر خواهد شد. یک کمپ تمرینی ویژه که مختص این داوران خواهد بود هم در پایان ماه می برگزار خواهد شد. محل و زمان دقیق این کمپ سال آینده برای شما ارسال خواهد شد.»

چیزی که در آن شک و تردیدی وجود ندارد، این است که شانس قضاوت در این المپیک، مانند المپیک‌های قبلی، داشتن بالاترین درجه داوری که اکنون «S1» است، محسوب می‌شود.
پیش از این محمدابراهیم امامی، نیما صادقی، محمد مصلایی پور و سعید عباسی 4 داور S1 کشتی ایران بودند که چندی پیش اعلام شد امامی با تنزل درجه داوری مواجه شده و به جای او مهدی بشیرزاده به S1 ارتقا یافته است.

این در حالی است که اگر از نگاه اتحادیه جهانی ملاک ماندن در کورس رقابت برای قضاوت در المپیک، حضور در مسابقات جهانی نورسلطان باشد، تنها امامی، صادقی و مصلایی پور در این رقابت‌ها حضور داشتند که با توجه به تنزل درجه امامی، اکنون تنها دو شانس برای رقابت داریم و عباسی و بشیرزاده با وجود داشتن درجه S1، با توجه به اینکه در یکی از مراحل گزینشی حضور نداشته‌اند، حتی اگر در دو گزینشی بعدی هم حاضر باشند، شانسی برای کسب سهمیه داوری در بازی‌های المپیک ندارند.

البته در این خصوص با دو تن از داوران صحبت کردیم که یکی به صراحت تاکید داشت داوران غایب در نورسلطان شانس قضاوت در المپیک را از دست داده اند و دیگری می‌گفت بخش نامه مبهم است و هنوز دقیقا نمی‌داند براساس بخش نامه جدیدی که آمده، چند داور ایرانی شانس همچنان شانس قضاوت در توکیو را دارند.

اگر تصمیم کمیته داوران اتحادیه جهانی، شبیه به گزینش کشتی گیران باشد که غیبت در نورسلطان به معنای از دست دادن دو گزینشی بعدی نیست، اما بیشتر به نظر می‌رسد که نحوه انتخاب داوران کاملا متفاوت از کشتی گیران باشد و گزینشی اول آنها همان مسابقات جهانی نورسلطان بوده باشد و آنها باید در دو گزینشی بعدی که در چین و بلغارستان برگزار می‌شود نیز حتما قضاوت کنند تا بتوانند امتیاز لازم برای قضاوت در المپیک را به دست آورند.

با توجه به کاهش کشتی گیران این دوره از المپیک از 20 نفر به 16 نفر، تعداد داوران قضاوت کننده در المپیک نیز از 60 نفر به 40 نفر کاهش داشته است، بنابراین باید دید آیا سهم داوری کشتی ایران از این المپیک بیشتر از یک داور خواهد بود؟

کارنامه کشتی گیران در جام تختی و ایتالیا ملاک انتخاب مسافران قهرمانی آسیا و گزینشی اول



انتهای پیام/

R1435/P/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط کشتی فرنگی کشتی آزاد کشتی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کشتی فرنگی کشتی آزاد کشتی کشتی فرنگی کشتی آزاد کشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۱۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک

به گزارش همشهری آنلاین، رضا زارعی رییس فدراسیون کوهنوردی وصعودهای ورزشی در تشریح وضعیت سه سنگنورد ایران که حضور در مسابقات گزینشی المپیک را پیش رو دارند، وضعیت محیا دارابیان مطلوب و قابل قبول ارزیابی کرد اما نسبت به الناز رکابی مهیا شدن شرایطش برای اعزام به مسابقات به دلیل مصدومیتی که اخیرا دچار آن شده است، ابراز امیدواری کرد.

وی با اشاره به جام جهانی اخیر سنگنوردی که به میزبانی چین و دو دو شهر متفاوت برگزار شد، گفت: نمایندگان سنگنوردی ایران که از فدراسیون جهانی مجوز حضور در مسابقات گزینشی المپیک را گرفته اند، برای آماده سازی بهتر به چین اعزام شدند. در مرحله نخست جام جهانی که به میزبانی شهر «کیکائو» برگزار شد الناز رکابی دچار مصدومیت شد و به همین دلیل در مرحله دوم جام جهانی در «ووجیانگ» شرکت نکرد.

رییس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی ادامه داد: رکابی در جریان مسابقات از ناحیه کتف دست راست دچار آسیب دیدگی شد و همین باعث شد اصلا به مرحله نیمه نهایی هم صعود نکند. او بلافاصله به ایران بازگشت و روند درمان خود را آغاز کرد. این روزها هم در حال پیگیری وضعیت درمان خود است.

زارعی در پاسخ به این پرسش که «الناز رکابی با این شرایط چه وضعیتی برای مسابقات گزینشی المپیک خواهد داشت؟»، تصریح کرد: الناز رکابی تحت درمان است و مراحل هم خوب پیش می رود. فقط امیدواریم او به انتخابی المپیک برسد. آمادگی رکابی خوب است اما در جام جهانی همین آسیب دیدگی مانع از نتیجه گیری بهتر شد. امیدواریم مصدومیت او به طور کامل برطرف شود تا هم بتواند به گزینشی های المپیک اعزام شود و هم نتیجه بگیرد.

زارعی با یادآوری ارتقا رکوردی که محیا دارابیان در جام جهانی چین داشت در مورد وضعیت او گفت: محیا دارابیان در این مسابقات رکورد ایران که پیش از این هم به نام خودش بود را بهبود بخشید اما او همچنان با رکوردهای ورودی المپیک فاصله دارد.

وی در این زمینه یادآور شد: البته دارابیان در شرایط رکورد ایران را ارتقا بخشید که در مرحله رکوردگیری با سُرخوردگی پا مواجه شد. شاید اگر این اتفاق برای او نمی افتاد می توانست رکورد بهتری ثبت کند اما در هر صورت هنوز با رکورد ورودی المپیک فاصله دارد.

رییس فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی همچنین در مورد وضعیت رضا علیپور با یادآوری عنوان یازدهمی که او در جام جهانی چین به دست آورد، گفت: علیپور در این جام، رقابت های خوبی با قهرمانان جهان داشت اما به هر حال خاصیت مسابقه این است که اگر یک لحظه غفلت شود، شانس ورزشکار از دست می رود. رضا علیپور در مجموعت شرایط خوبی دارد اما برای گزینشی المپیک و کسب نتیجه باید با بالاترین آمادگی ممکن و کمترین میزان خطا حاضر شوند.

رقابت‌های سنگنوردی المپیک همزمان در هر دو بخش مردان و بانوان برگزار می‌شود. در هر بخش ماده سرعت ۱۴ سنگنورد و در هر بخش ماده لید بولدر هم ۲۰ نفر شرکت دارند. تا به امروز به واسطه برگزاری رقابت‌های قهرمانی جهان و قهرمانی قاره‌ای، ۸ نفر در ماده سرعت و ۱۰ نفر در ماده لید بولدر برای حضور در المپیک پاریس انتخاب شده‌اند. بدین ترتیب با برگزاری رقابت‌های انتخابی، در ماده سرعت ۶ نفر و در ماده لید بولدر هم ۱۰ نفر انتخاب خواهند شد.

مسابقات شانگهای (۲۷ تا ۳۰ اردیبهشت) و مسابقات بوداپست (۳۱ خرداد تا ۳ تیر) دو رویداد انتخابی سنگنوردی هستند که با برگزاری آنها فهرست سنگنوردان حاضر در بازی های المپیک ۲۰۲۴ پاریس کامل می شود.

در ماده سرعت ۳۲ نفر و در ماده لید بولدر هم ۴۸ نفر مجاز به حضور در این رقابت‌ها شده‌اند. رضا علیپور، محیا دارابیان و الناز رکابی سه سنگنورد ایران هستند که با اعلام فدراسیون بین المللی سنگنوردی و بر اساس رده بندی جهانی این رشته مجاز به حضور در این رقابت های انتخابی می باشند.

علیپور و دارابیان باید با ۳۰ نفر دیگر برای کسب یکی از ۶ سهمیه باقی مانده ماده سرعت رقابت داشته باشند. رکابیان هم با ۴۷ دیگر رقابت می‌کند تا یکی از ۱۰ سهمیه باقی مانده ماده لید بولدر را به دست بیاورد.

کد خبر 847362 منبع: مهر برچسب‌ها ویژه ورزشی الناز رکابی

دیگر خبرها

  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک
  • یک ایرانی از کشتی المپیک کنار گذاشته شد | تنبیه فوری فدراسیون جهانی
  • قضاوت سلطان‌زاده در گزینشی نهایی کشتی المپیک
  • دلیل محرومیت چی‌چی اوغلو از المپیک؛ آنتونیو کوتاه می‌آید؟
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک
  • حذف رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی از المپیک پاریس
  • حضور داور کشتی خوزستانی در آخرین گزینشی المپیک
  • رضایی: المپیکی شدن امامی و آذرپیرا تصمیم درست و عادلانه بود