Web Analytics Made Easy - Statcounter

گیلان - طبق پیش‌بینی‌های مسئولان اداره کل راه‌آهن شمال ۲ و با توجه به استقبال مردمی، تعداد قطارهای گردشگری ورودی به استان گیلان افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی راه آهن گیلان ،مسیر راه‌آهن قزوین - رشت با توجه به ابنیه، پل‌ها و سازه‌های فنی که در آن به‌کار رفته یکی از زیباترین مسیرهای ریلی کشور محسوب می‌شود، بر همین اساس و طبق پیش‌بینی‌ها و با توجه به استقبال مردمی انتظار می‌رود تعداد قطارهای گردشگری ورودی به گیلان افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل راه‌آهن شمال ۲  در رشت اظهار داشت: اگر به‌طور متوسط تعداد سرنشین‌های خودروها را در سطح جاده ۳ نفر در نظر بگیریم جابه‌جایی این میزان مسافر در بازه زمانی ۹ ماهه امسال توسط ناوگان مسافری راه‌آهن شمال ۲ موجب حذف ۷۸ هزار و ۳۵۴ خودرو از سطح جاده‌ها شده است.

غلامحسین ولدی در مورد تعداد مسافران ورودی و خروجی به استان گیلان عنوان کرد: در مدت ۹ ماهه نخست امسال در مجموع ۲۳۵ هزار و ۶۲ نفر مسافر از طریق راه‌آهن شمال ۲ جابه‌جا شدند که این مقدار ۱۲۰ هزار و ۴۳۷ نفر مسافران ورودی به ایستگاه رشت و ۱۱۴ هزار و ۶۲۵ نفر مسافر خروجی ایستگاه رشت را شامل می‌شود.

ولدی با اشاره به اینکه مصرف سوخت ناوگان ریلی نسبت به ناوگان جاده‌ای یک هفتم است، یکی از مزیت‌های مهم استفاده از حمل و نقل ریلی را کاهش میزان مصرف سوخت عنوان کرد و اظهار داشت: حذف این تعداد اتومبیل از سطح جاده‌ها علاوه بر کاهش سوانح جاده‌ای باعث کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی نیز می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه قطار مسافری مسیر رشت به تهران و برعکس از تاریخ ۱۵ اسفندماه به صورت همه روزه در این مسیر تردد می‌کند تصریح کرد: قطار مسافری رشت به مشهد و برعکس نیز از تاریخ ۱۱ آبان‌ماه امسال به صورت همه روزه شده است در حالی‌ که تا قبل از این تاریخ به صورت یک روز در میان در مسیر مذکور تردد می‌کرد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: گیلان راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۲۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰ درصدی گردشگری در بخش «کَن»
  • فضای تفریحی گردشگری سرخه‌حصار توسعه می‌یابد
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • آبفای لرستان ۱۰۰ پروژه در دست اجرا دارد
  • نمایشگاه کتاب و ظرفیت «گردشگری ادبی»
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • تعداد عوامل اجرائی دور دوم انتخابات در حوزه ورامین کاهش می یابد
  • کتابخانه‌های سیار در کشور توسعه می‌یابد + فیلم
  • پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه محور آستانه اشرفیه به کیاشهر
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود