Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه تبریز گفت: امروزه توسعه ارتباط دانشگاه با  بخش تولیدی و صنعتی  یکی از راه‌های مهم برون رفت از مشکلات  ناشی از تحریم هاست.

میررضا مجیدی در دیدار با مدیر عامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران بر گسترش تعاملات و همکاری های علمی- تحقیقاتی و آموزشی فی مابین تاکید کرد و افزود: دانشگاه عزم جدی برگسترش تعاملات و همکاری ها  با جامعه به ویژه با بخش صنعت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه بر لزوم ساماندهی و عملیاتی نحوه ارتباط دانشگاه با مراکز صنعتی و در این میان با تراکتورسازی ایران تاکید کرد و یادآور شد: با توجه به  وجود  زمینه های متعدد همکاری ضروری است با تدوین  فرآیندهای اصولی این همکاری ها در حوزه های مختلف بیش از اینها توسعه یابد.

ابوالفتح  ابراهیمی،مدیر عامل گروه صنعتی تراکتورسازی ایران نیز در این آیین برعزم جدی این مجموعه به گسترش توسعه روابط آموزشی و پژوهشی با دانشگاه تبریز تاکید کرد و گفت: رشد و پیشرفت تراکتورسازی در سال های اخیر مرهون استفاده از تجربیات  علمی و پژوهشی دانشگاهیان  بوده که در این میان اساتید و فارغ التحصیلان این دانشگاه نقش تعیین کننده ای داشته اند.

وی اظهار کرد: این مجموعه علاوه بر گسترش تعاملات و همکاری های علمی- تحقیقاتی و آموزشی فی مابین، آماده جذب دانشجویان و فارغ التحصیلان  مستعد، بانگیزه و متخصص  دانشگاه تبریز در تمام مقاطع تحصیلی است.

اصغر عسگری،معاون پژوهش و فناوری دانشگاه  تبریز هم در این دیدار ضمن  بیان  اجمالی توانمندی ها و ظرفیت های دانشگاه تبریز در بخش های مختلف، به معرفی مرکز رشد و فناوری این دانشگاه جهت توسعه گسترش همکاری ها با گروه صنعتی تراکتورسازی ایران پرداخت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، پیش از این در راستای ایجاد و گسترش تعاملات و همکاری های علمی- تحقیقاتی و آموزشی فی مابین دانشگاه و صنعت، دانشگاه تبریز و شرکت تراکتورسازی تفاهم نامه همکاری امضاء کرده بودند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه تبريز استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۴۰۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک احمدی رئیس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) در نشست تخصصی دومین اجلاس ایران و آفریقا با اشاره به اینکه توسعه همکاری با کشورهای آفریقایی در اولویت‌های همکاری‌های بین المللی ایران قرار دارد، گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای آفریقایی در سال‌های اخیر تحرک خوبی در عرصه توسعه صنعتی داشته اند به طوری که بیشتر اقلام ۱۰ گروه اول وارداتی به این قاره، محصولات و ماشین آلات صنعتی است.

وی افزود: آمارها نشان می‌دهد ۸ کشور از ۱۰ کشور اول صادرکننده به آفریقا جزء فهرست ۱۰ کشور اول واردکنندگان از این قاره هستند که این امر نشان می‌دهد راهکار مناسب همکاری با کشورهای آفریقایی در ایجاد یک رابطه دوطرفه است.

معاون وزیر صمت در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و منابع طبیعی قاره آفریقا در ۳ بخش معادن، نفت و گاز و زمین‌های حاصل‌خیز کشاورزی، هدفگذاری فعالیت ایران در آفریقا را در ایجاد یا تکمیل زنجیره صنایع معدنی، نفت و گاز و صنایع تبدیلی بیان کرد.

احمدی تصریح کرد: ایران نگاه برابر برای همکاری با کشورهای آفریقایی دارد و به دنبال یک رابطه برد- برد و استفاده مکمل از ظرفیت‌های یکدیگر است.

رئیس هیات عامل ایدرو، صدور خدمات فنی و مهندسی و توسعه مدیریت را از دیگر بسترهای همکاری عنوان و ابراز امیدواری کرد: ایران و کشورهای آفریقایی در حوزه همکاری‌های صنعتی با صبر و حوصله و استمرار تعاملات به سطح مناسبی از همکاری‌های دو جانبه برسند.

در ادامه این نشست «انگت روبارد هیپولیت جین پاول» وزیر صنایع کوچک و متوسط کشور آفریقای مرکزی گفت: ما نیاز مبرم به توانمندی‌های صنعتی، دانش فنی و همچنین نیروی انسانی متخصص داریم.

وی با تاکید بر ابنکه سیاست کلی کشورش در گسترش همکاری‌های جنوب-جنوب (کشورهای در حال توسعه) است، تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های بانکی درصدد این هستیم که بحث صادرات و واردات دو طرفه باشد تا بخشی از این مشکلات حل شود.

نشست تخصصی صنعت دومین اجلاس ایران و آفریقا با حضور معاونان وزیر صنعت، معدن و تجارت و وزیران صنایع و تجارت سه کشور آفریقایی و فعالان بخش خصوصی در محل پژوهشگاه سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد.

کد خبر 6092680 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • گسترش سرمایه‌گذاری چین در آرژانتین
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • تمایل زیمبابوه به استفاده از صنعت تراکتورسازی ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • حرکت چرخه تولید موجب رونق اقتصادی می‌شود