Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، حسين قربانزاده در گفت‌و‌گو با «پارسينه» تاكيد كرد: «به نظر مي رسد كه هنوز حال و هواي رقابت انتخاباتي شكل نگرفته‌است. بنابراين قضاوت‌ها نيز بر اساس همان نظرسنجي‌هايي است كه مي‌توان گفت در همين حال و هواي غيررقابتي است و نمي‌توان بر اساس آن پيش‌بيني كرد كه مشاركت در انتخابات دوره يازدهم مجلس شوراي اسلامي چقدر و چگونه است و در واقع كيفيت اين مشاركت به چه شكل خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او ادامه داد: «اما به هر حال مسائلي در حال حاضر وجود دارد و مردم با آن درگير هستند كه بر كميت مشاركت در انتخابات مجلس آينده تاثيرگذار خواهد بود. براي نمونه وضعيت معيشتي و اقتصادي مردم به خصوص بعد از اصلاح نرخ بنزنين مي‌تواند در مشاركت مردم تاثيرگذار باشد. با اين حال در ايام نزديك به انتخابات كه رقابت جدي‌تر و پرشورتر مي‌شود، ميزان مشاركت هم متفاوت خواهد بود. »

اين فعال سياسي نزديك به قاليباف افزود: «بايد در نظر داشته‌باشيد كه نسبت مشاركت در تهران نسبت به كل كشور همواره كمتر بوده و به نظر مي‌رسد كه اين نسبت در دوره يازدهم انتخابات مجلس شوراي اسلامي نيز تكرار شود و به همين صورت باقي بماند. ولي بايد به اين نكته نيز توجه كرد كه در انتخابات مجلس به ويژه در حوزه‌هاي انتخابيه كوچك‌تر، مناسبات قومي و منطقه‌اي و قبيله‌اي نيز تاثيرگذار است. از اين حيث خيلي موج ملي نمي‌تواند تاثير منفي آنچناني در مشاركت بگذارد.»

قربانزاده همچنين در پاسخ به اين سوال كه تركيب مجلس آينده را چگونه ارزيابي مي‌كنيد، گفت: «از آنجا كه در انتخابات مجلس شوراي اسلامي همواره مناسبات محلي،‌قومي، قبيله‌اي، مذهبي و... تاثير به سزايي داشته‌است به همين دليل پيش‌بيني تركيب سياسي پارلمان آتي چندان آسان نخواهد بود. ممكن است بر اساس برخي المان‌ها و قرايني در خصوص تهران يا برخي مراكز استان پيش‌بيني‌هايي وجود داشته‌باشد اما اين المان‌ها و قراين نمي‌تواند باعث قابل پيش‌بيني شدن تركيب مجلس يازدهم شود. اكثريت مجلس بعد از انتخابات مشخص مي‌شود اما به هر حال روشن‌ است كه از جهت ارزيابي اوضاع عمومي به دليل مشكلات و سو مديريتي كه در دو قوه مجريه و مقننه وجود دارد و نارضايتي‌هايي را در پي داشته‌است در راي‌آوري برخي چهره‌ها يا جريان‌ها تاثيرگذار خواهد بود.»

او ادامه داد: «حتي اگر استدلال دقيقي وجود نداشته‌باشد كه اوضاع كنوني محصول كدام عملكرد است اما برداشت عمومي مردم اين است كه اوضاعي كه در آن قرار گرفته‌ايم محصول عملكرد دو قوه مقننه و مجريه است. طبيعي است كه اين نارضايتي شان را در انتخابات بروز بدهند. بنابراين به احتمال بسيار زياد تغيير فاحشي در نمايندگان مجلس يازدهم را شاهد خواهيم بود. هرچند نمي‌توان از الان گفت كه اين تغيير فاحش لزوما به نفع كدام جريان است و تركيب مجلس آينده چگونه چيده مي‌شود. بايد منتظر ماند و اين موضوع را در مناسبات رقابت انتخاباتي بررسي كرد و ديد.»

اين فعال سياسي در پايان افزود: «حتي اگر بگوييم جريان فراكسيون اميد منتسب به اصلاح‌طلبان با ريزش راي مواجه بوده‌ اما به اين معنا نيست آرايي كه ريزش داشته به سبد جريان مقابل ريخته مي‌شود. بخشي از اين ريزش آرا ممكن است اساسا به كاهش مشاركت بينجامد اما بعيد است كه به شكل ليستي راي داده‌شود.»

منبع: پارسینه

کلیدواژه: حسین قربانزاده انتخابات مجلس وضعیت معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۴۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد

جامعه اسلامی مهندسین با انتشار بیانیه‌ای فهرست کاندیداهای مورد حمایت خود در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران را اعلام کرد.

به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است: «خدای متعال را شاکریم که علیرغم تمامی جوسازی ها در مایوس کردن ملت ایران از حضور در پای صندوق های رای، مردم بصیر و هوشیار ایران عزیز، چشم طمع دشمنان را کور کردند و دیگر بار حضور خود را در صحنه انتخابات به نمایشی تحسین برانگیز مبدل ساختند. جامعه اسلامی مهندسین پس از بررسی نفرات راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر، و به دنبال مباحث عمیق در شورای مرکزی و هیات اجرایی این تشکل، و ضمن احترام به همه کاندیداهای منتخب برای دور دوم، فهرست زیر را به مردم عزیز حوزه انتخابیه تهران معرفی می نماید.

امید است با حضور پرشور واجدان شرایط در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی و لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با آرمانهای امام راحل عظیم الشان و شهدای گلگون کفن، شاهد انتخاباتی پرشور و دشمن شکن باشیم.

اسامی به ترتیب بالاترین آراء ماخوذه در دور اول عبارتند از: احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح الامینی، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، علیرضا سلیمی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین زاده بحرینی، سمیه گلپور چمرکوهی، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سیدنظام الدین موسوی، مجتبی رحماندوست، مهدی شریفیان، غلامحسین رضوانی.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • در بازی تراکتور - استقلال همه ضرر کردند؛ به جز رقیب سرسخت حسین حسینی!
  • اسامی کاندیداهای مرحله دوم انتخابات مجلس تهران
  • اسامی نامزدهای مرحله دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران اعلام شد
  • اصلاح طلبان در کدام حوزه های انتخابیه کاندیدا دارند؟
  • فهرست کاندیداهای مورد حمایت جامعه اسلامی مهندسین اعلام شد
  •  واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان نصیری درباره اتحاد شاهزاده و تاجزاده؛ تکرار یک شوخی بی‌مزه است | ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد | واقعا یک توهم است
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • صیانت از آرای مردم گنبدکاووس با ۷۰۰ ناظر آموزش‌ دیده