Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، اسحاق جهانگیری پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در نشست مشترک هیئت‌های عالیرتبه ایران و سوریه اظهار داشت: دخالت های بی جای کشورهای غربی به خصوص آمریکا باعث ناامنی و بی ثباتی در منطقه شده است و آمریکا با تشکیل گروه های تروریستی نظیر داعش جنایات بزرگی را در سطح منطقه و به خصوص در کشورهای عراق و سوریه انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه آمریکایی ها بر اساس خوی استکباری خود سردار سپهبد قاسم سلیمانی را به شهادت رساندند، تصریح کرد: ‌پس از شهادت این سردار بزرگ اسلام موج عظیمی از عزا و همبستگی در بین کشورهای اسلامی و به خصوص مردم کشورهای منطقه ایجاد شد و مردم کشورهای منطقه ضمن ابراز همبستگی با ملت ایران، حضور شکوهمندی در مراسم های مختلف از خود برجای گذاشتند و در این میان گروه های تروریستی از این شهادت خرسند شدند.

جهانگیری اجتماعات مردم ایران در تشییع و خاکسپاری شهید سردار سلیمانی را اتفاقی کم سابقه در تاریخ کشور برشمرد و افزود: قطعاً تنفر ملت ایران نسبت به اقدامات آمریکا در مقایسه با گذشته بیشتر شده است.

معاون اول رییس جمهور افزود: از کشورهای دوست و مردم مسلمان منطقه که پس از شهادت سردار سلیمانی ابراز همدردی و پیام تسلیت ارسال کردند و به خصوص دولت و ملت سوریه که در همه سطوح با ما همدردی کردند صمیمانه قدردانی می کنم.

وی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همانند گذشته در کنار دولت و ملت سوریه خواهد بود و به حمایت های خود از این کشور ادامه خواهد داد خاطرنشان کرد: ایران از تمامیت ارضی سوریه و حاکمیت دولت این کشور برای برقرای ثبات و آرامش حمایت خواهد کرد و امیدوارم بحران «ادلب» نیز به نحو مطلوب حل و فصل شده و حاکمیت دولت سوریه بر تمام اراضی این کشور مستقر شود.

معاون اول رییس جمهور همچنین با قدردانی از اقدام بشاراسد رییس جمهور سوریه برای تقدیم بالاترین مدال و نشان این کشور به مقام شامخ شهید سردار سلیمانی گفت: ابراز لطف و محبت دولت وملت سوریه درباره خدمات شهید سردار سلیمانی برای ما دلگرم کننده است.

جهانگیری در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه تهران علاقمند است روابط و همکاری های اقتصادی خود را با دمشق گسترش دهد، بر ضرورت پیگیری و اجرایی شدن توافقات امضا شده در سفر اخیر خود به سوریه تأکید کرد.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: شرکت های خصوصی ایران بسیار مشتاق هستند تا در بازسازی سوریه مشارکت فعال داشته باشند و اکنون که هماهنگی ها و توافقات برای بازسازی سوریه به اتمام رسیده، امیدوارم در سال ۲۰۲۰ شاهد اتفاقات مثبت و نتایج مطلوب در این زمینه باشیم.

جهانگیری با اشاره به اینکه آغاز روند همکاری های بانکی ایران و سوریه اظهار داشت: باید روند همکاری های بانکی دو کشور سرعت دهیم چرا که روابط بانکی پیش نیاز اصلی همکاری های اقتصادی فیمابین است.

وی اضافه کرد: برای گسترش مناسبات اقتصادی و ارتقاء سطح همکاری های دو کشور باید توافقنامه های همکاری راهبردی بلندمدت که به امضاء رسیده است هر چه سریعتر پیگیری و مراحل قانونی آن طی شود تا شاهد عملیاتی شدن و اجرای توافقنامه ها باشیم.

معاون اول رییس جمهور اظهار امیدواری کرد: روابط و مناسبات تهران-دمشق در تمامی زمینه های مورد علاقه طرفین همپای روابط خوب سیاسی و نظامی دو کشور ارتقا پیدا کند.

نخست وزیر سوریه نیز در این نشست با اشاره به توطئه ها و برنامه های آمریکا برای تحمیل جنگ به کشورهای منطقه گفت: نمونه و تجلی توطئه های آمریکا در ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مشاهده شد و این اتفاق تلخ در حقیقت نتیجه تجاوزاتی بود که آمریکا در منطقه انجام داد.

عماد خمیس هدف از سفر خود به تهران را ابراز همدردی و تسلیت دولت و ملت سوریه به مقام معظم رهبری، مردم و مسئولین کشور برای شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد و افزود: سوریه بر حق جمهوری اسلامی ایران در دفاع از خود و مقابله با تهاجمات و تجاوزات دشمنان تأکید دارد و ما همبستگی خود را با برادران خود در جمهوری اسلامی ایران اعلام می کنیم.

نخست وزیر سوریه با بیان این که خبر شهادت سردار سلیمانی را با درد و ناراحتی دریافت کردیم گفت: این فرمانده بزرگ نماد مبارزه و تقویت امنیت برای تمام مردم منطقه، ‌آزادیخواهان و گروه های مقاومت بود و هر چقدر در وصف این سردار سخن بگوییم قطعاً حق مطلب ادا نخواهد شد.

عماد خمیس با بیان اینکه همه ملت های آزادیخواه جهان و به خصوص ملت سوریه احترام خاصی برای این شهید قایل هستند تصریح کرد: شهید سردار سلیمانی خدمات فراوانی را به ملت سوریه در جهت برقراری امنیت، توازن و ثبات انجام داد و از خداوند می خواهیم که به این شهید علو درجات عطا فرماید.

وی با بیان اینکه یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از ذهن و یاد ملت های منطقه فراموش نخواهد شد گفت: سوریه، آمریکا را عامل اصلی شهادت این سردار بزرگ و حوادث پس از آن می داند.

وی با اشاره به اینکه آمریکا همواره برنامه هایی برای تعدی و تجاوز به کشورهای منطقه داشته است اظهار داشت: باید آمادگی کافی داشته باشیم و هماهنگی و همکاری های خود را افزایش دهیم چرا که گسترش همکاری های فیمابین می تواند سپر بازدارنده در حوادث و توطئه های آمریکا باشد.

وی با تأکید بر اینکه سوریه در تلاش است با به کارگیری برنامه های دفاعی، اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک در برابر توطئه های دشمنان ایستادگی کند و پیروزی نهایی ما جز با حمایت و نقش آفرینی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای دوست منطقه محقق نخواهد شد.

عماد خمیس خاطرنشان کرد: خون ملت ایران و سوریه در مقابله با توطئه ها و گروه های تروریستی در کنار یکدیگر ریخته شده و این عمق روابط دو کشور را نشان می دهد و انگیزه ای برای گسترش بیش از پیش روابط خواهد بود.

نخست وزیر سوریه همچنین از اعطای بالاترین نشان و مدال افتخار به مقام شهید سردار سلیمانی از سوی بشاراسد رییس جمهور سوریه خبر داد و گفت: اعطای این نشان حاکی از محبت فراوان رییس جمهور سوریه نسبت به سردار سلیمانی و برادران خود در جمهوری اسلامی ایران است.

در این نشست ولید معلم، وزیر خارجه سوریه نیز ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی با اشاره به اینکه آمریکا در دوره ترامپ استراتژی جنگ پنهان را در پیش گرفته است گفت: آمریکا در تلاش است از طریق تحریم های یکجانبه، فقر و گرسنگی را به ملت ها تحمیل کند.​

وزیر دفاع سوریه هم در این نشست تشییع پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی را یک همه پرسی در محور مقاومت توصیف کرد و با بیان این که چنین جمعیتی تا کنون در مراسم تشییع وجود نداشته گفت: شهید سردار سلیمانی شریک همه پیروز های ما در سوریه بود و با وجود شجاعت و دلاوری های این فرمانده قهرمان، در عین حال فردی بسیار عاطفی و به دنبال صلح بود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: عماد خمیس اسحاق جهانگيری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۴۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند، گفت: در دولت سیزدهم به نسبت دیگر دولت‌های پس از انقلاب تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن‌ خجسته‌مهر صبح امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌) در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، بیان کرد: به‌دلیل اینکه شرکت‌های پتروشیمی نیازمند تأمین خوراک خودشان هستند و از طرفی درآمد مستمر دارند، تصمیم گرفتیم برای توسعه ۱۶ مخزن گازی به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار با شرکت‌های پتروشیمی تفاهم‌نامه امضا کنیم.

وی ادامه داد: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها درعمل کار مطالعات ۱۶ مخزن گازی آغاز و در حداقل زمان ممکن پیشنهاد فنی و اقتصادی این هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید بررسی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون مذاکراتی را درباره بعضی از بندهای مندرج در قراردادها آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: با اجرای این قراردادها، در مجموع روزانه حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می‌شود.

خجسته‌مهر گفت: این اتفاق گامی مهم برای شرکت‌های پتروشیمی‌ است تا افزون بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خالی خود، در خلال برنامه هفتم توسعه که قرار است حدود ۳۰ میلیون تن به ظرفیت آن‌ها اضافه شود، با تأمین خوراک خوشان این توسعه را محقق کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده مردم جزو سهام‌داران خرد و کلان این واحدهای پتروشیمی هستند، افزود: شرکت ملی نفت ایران نخستین گام را برای اجرای شعار سال و فرمایش‌های مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ برداشته است.

امضای حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پارسال در این شرکت حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد امضا شد که سرمایه‌گذاران آن‌ها بانک‌ها بودند، تصریح کرد: با این دو گام اقدام‌هایی منحصربه‌فرد در مسیر سرمایه‌گذاری بخش‌های خصوصی رقم خورد.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در اجرای طرح بزرگ و ملی فشارافزایی میدان‌ مشترک پارس جنوبی چهار قرارداد امضا شد، بیان کرد: با اجرای کامل این طرح از افت تولید روزانه حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پارس جنوبی جلوگیری می‌شود.

وی افزود: ظرفیت سرمایه‌گذاری این قراردادها حدود ۲۰ میلیارد دلار است و با امضای این قراردادها درعمل کار فشارافزایی را در پارس جنوبی آغاز کرده‌ایم. مهم‌ترین تجهیزات موردنیاز اجرای این طرح، تأمین توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی است و با توجه به توانی که در داخل کشور وجود دارد، در آینده‌ای نزدیک بعضی از قراردادهای جانبی مربوط به ساخت توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی امضا می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی هفت قطب دارد، ادامه داد: با رقابتی که بین بخش خارجی و داخلی به‌ وجود آمده، هر بخش بتواند سریع‌تر توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی را بسازد، عملیات نصب نخستین قطب زودتر آغاز می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه اگر یک واحد پتروشیمی نیاز به تخصیص خوراک داشته باشد در قرارداد دیده می‌شود، گفت: هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند. همان‌طور که الگوی تازه قراردادهای نفتی نسبت به قراردادهای پیشین تغییرهایی داشته است و این تغییرها جذابیت بیشتری برای بخش خصوصی دارد، در دولت سیزدهم به نسبت دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت بخش داخلی بهره می‌گیریم، بیان کرد: سازندگان ایرانی توانسته‌اند بیشتر کالا و تجهیزات اساسی را که زمانی از خارج کشور تأمین می‌شد، با تلاش و کوشش و دانش فنی بسازند. برای نمونه هم‌اکنون برای شیرین‌سازی گاز، از توربوکمپرسورهای داخلی در سایزهای مختلف و توان متفاوت استفاده می‌کنیم. با توجه به ظرفیت شرکت‌های داخلی این فرصت به آن‌ها داده شده است و باید به بخش خصوصی و سازندگان داخلی میدان بدهیم، ‌زیرا آن‌ها قادرند بعضی از نیازهای ما را تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه هفت میدان نفتی شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال‌پری، پایدار شرق و چشمه‌خوش سرمایه‌گذار خارجی دارند، گفت: الگوی تازه قراردادهای نفتی بدون واگذاری حق مالکیت و حاکمیت امضا و فقط سرمایه‌گذاری و خرید خدمت از سوی شرکت ملی نفت ایران انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • ◄ معرفی شرکت های کشتیرانی در ایران
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • صنعا: واشنگتن مانع صلح در یمن و توقف کشتار در غزه است
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!
  • تصاویر واقعی است؛ خبری از کپسول آتش نشانی نیست!+ عکس
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • چرا سردار سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی در سریال پایتخت ۵ مخالفت کرد؟
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد