Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@19:06:02 GMT

تولیدبیش از۲۰داروی بیوتک درایران

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۴۹۵۴۰۵

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور با بیان تسلیت به خاطر اتفاقات دو هفته اخیر گفت: من به عنوان کسی که پدر خود را در سانحه سقوط هواپیما از دست دادم، می‌دانم که چقدر این موضوع برای خانواده‌هایشان سخت است. ناطقان: سورنا ستاری در بیست‌وپنجمین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی که روز دوشنبه، ۲۳ دی ماه در سالن همایش‌های رازی برگزار شد، اظهار کرد: فکر می‌کنم که باید هر گاه که به زمین می‌خوریم، دست خود را روی زانوی خود بگذاریم و بلند شویم و هر زمانی که سریعتر به این جمع‌بندی برسیم، نقطه عطفی برای زندگی ما است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ستاری خاطرنشان کرد: از دکتر ملک‌زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت که در این سال‌ها برای حوزه پژوهش وزارت بهداشت پدری کرده، تشکر می‌کنم. از دکتر نمکی وزیر بهداشت نیز برای فعالیت‌هایشان در این وزارتخانه ممنونم. فعالیت‌هایی که در وزارت بهداشت انجام می‌شود، برای ما نمونه است. ما بزرگترین سیستم بیوتکنولوژی منطقه را داریم. در ایران بیش از ۲۰ داروی بیوتک تولید شده است و من خیلی کم می‌شنوم که دانشجوی داروسازی از کشور خارج شده باشد و این نتیجه کار وزارت بهداشت است.

وی با بیان این که سازمان غذا و دارو یکی از مترقی‌ترین سازمان‌های کشور است، افزود: همیشه انتقادهایی وجود دارد، اما خوب است نمونه این سازمان در کشور زیاد شود.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور ادامه داد:‌ ۱۱۰ سال فروش نفت خام ما را وارداتچی به بار آورده و زیرساختهای اداری‌مان باتولید و صادرات مخالفت می‌کنند. همین موضوع بر زیر ساختهای فکری مردم هم تاثیر گذاشته و تفکر مردم نیز تغییر پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه ما بهترین تولید بیوتک را داریم، افزود: مشارکت بخش خصوصی در حوزه سلامت قابل توجه است و ما شرکت‌هایی داریم که سالیانه میلیاردها تومان در خطوط تولید خود سرمایه‌گذاری کنند.

ستاری افزود: محصول حاصل سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در پژوهش است و دولت وظیفه دارد که زیر ساخت‌ها و تحقیقات پایه را توسعه دهد. ما باید بوروکراسی پیش روی محققان را برداریم و از تولید حمایت کنیم تا بهتر بتوان جوانان این مرز و بوم را جذب کرد.

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور در پایان با تشکر از افرادی که در این سال‌ها از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت کردند، گفت‌: از همه مسئولانی که از جوانان پشتیبانی کردند، تشکر می‌کنم و امیدوارم که این جشنواره دستاوردهای قابل توجهی داشته باشد، ما در خدمت برگزیدگان این جشنواره در بنیاد ملی نخبگان هستیم.
منبع: ایسنا برچسب ها: دارو ، تولید ، ایران ، بیوتک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دارو تولید ایران بیوتک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۹۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب کرد.

روح الله دهقانی در بخشی از حکم انتصاب میرآبادی آورده است: با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می‌رود علاوه بر انجام کلیه مأموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی‌ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تولید برق هسته‌ای تا ۲۵ سال آینده ۳ برابر می‌شود
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • چشم‌ها را با چای بشوییم یا نه؟/ یک توصیه‌ به کسانی که زیاد با نمایشگر کار می‌کنند
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی